- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Çok erken olduğu için korkuyorum kimyasal olmasından dua edin banaNe güzel bir haber inşallah kanda da kendini belli eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken olduğu için korkuyorum kimyasal olmasından dua edin banaNe güzel bir haber inşallah kanda da kendini belli eder
Benimde gri değil baya soluk pembe görünüyor ama benım kasıklarım ağrımıyo mesela bacagım ağrıyo kasıgımda uzandıgımda agrıyo sadece bide ayakta durunca cok ne biliyim herkes kasık ağrısı diyo ya ondan emin olamıyorum benim göğüslerim şüphelendirdi şiştiler ve yanıyo uçlarına kadarArt med güvenilir geçen ay iki kere yaptım negatif bu ay ilk testi onunla yaptım silik gölge olarak ilk öyle gördüm kuruyunca koyulaşma olmuş onda da iki gün sonunda çöpe bakınca gördüm tabi ona bakmadan önce bebe markasıyla iki kere daha yaptım ilki negatif diye attım beş dk dolmamıştı beklemedim akşama doğru Bi daha yaptım silik çizgi sonra sabah yaptığımı yine çöpten aldım ikin i çizgi kıp kırmızıydı kuruma gri olur ben kırmızıya çalan pembe gördüm hava almayacak şekilde sarıp çöpe atmıştım havayla temas edince gri oldu çizler
Evet döllenme oluyor canım olmuyor demedim ki :) tüplerimde açıkDemek ki sorun yok işte döllenme oluyor zamanı var sabır sabır sabır diyorum
Bence hiç olumsuz düşünmeyin tadını çıkartın sağlıkla büyür inşallahÇok erken olduğu için korkuyorum kimyasal olmasından dua edin bana
Bekleyeceğiz balım bekleyeceğiz zor kısmı da bu sanırımBende öyle biliyorum
KesinlikleBekleyeceğiz balım bekleyeceğiz zor kısmı da bu sanırım
Değerlendir tabii kuzum en doğal hakkın
Yaaa deme hayırrrr umarım regle dönmez.
Dönerse de kısmet kuzum Ekim ayı bütün silahlarınla saldıracaksın veeee senin ayın olacak inşallah
Direk kasıklarda adet ağrısı bekleme zaten o sancı dolanıyor bacak oluyor mideye doğru yükseliyor bel ağrısı sırta vuruyor şuan ben o şekildeyim her gün kasık ve karın ağrısını farklı şekilde hissediyorum ve adet sancısı değil başka Bi his bu bazen bıçak batması bazen dalgalanma bazende nahoş Bi his oluyor belim ise sırtıma kadar ağrıyor dinlenince hafifliyor.. Uyandığımdan beri yok bakalım öğlen yorulunca ne olacak bende ağrıyı bekler oldum göğüste belirti bu arada benimde göğüs ucum acıyor bugün sanırım genelinde de Bi ağırlaşma başlamış takipteyim halaBenimde gri değil baya soluk pembe görünüyor ama benım kasıklarım ağrımıyo mesela bacagım ağrıyo kasıgımda uzandıgımda agrıyo sadece bide ayakta durunca cok ne biliyim herkes kasık ağrısı diyo ya ondan emin olamıyorum benim göğüslerim şüphelendirdi şiştiler ve yanıyo uçlarına kadar
Ekime artık hedöndü mü döncek mi diye diye sabaha kadar gelen giden olmadı. Ben de dayanamadım test yaptım testin sonucunu görmeden reglim başladı test de negatif zaten. Yani kızlar ben de çarpımı alıp köşeye çekilebilirim.
Hiç moral bozmak can sıkmak yok kaç gündür ya hamileysem diye kahveyi az içiyordum, saçımı boyatmamıştım, gelsin bakımlar Daha sevişmem gereken konular varmış benim
Ve evet artık sendeyiz sevgili Bearhug
Bir kere yaşayınca korkuyormuş insan gerçekten.. Kesinleşsin hele yarın kanda da hayırlısıyla çıkaracağım tadını inşallahBence hiç olumsuz düşünmeyin tadını çıkartın sağlıkla büyür inşallah
Off o beli sorma zaten kopcak gibi belimden bacaklarıma vuruyo ve ayaklarım çok üşüyoDirek kasıklarda adet ağrısı bekleme zaten o sancı dolanıyor bacak oluyor mideye doğru yükseliyor bel ağrısı sırta vuruyor şuan ben o şekildeyim her gün kasık ve karın ağrısını farklı şekilde hissediyorum ve adet sancısı değil başka Bi his bu bazen bıçak batması bazen dalgalanma bazende nahoş Bi his oluyor belim ise sırtıma kadar ağrıyor dinlenince hafifliyor.. Uyandığımdan beri yok bakalım öğlen yorulunca ne olacak bende ağrıyı bekler oldum göğüste belirti bu arada benimde göğüs ucum acıyor bugün sanırım genelinde de Bi ağırlaşma başlamış takipteyim hala
Karnına sıcak birşeyler koyma sakın annem dün uyardı benide düşüğe sebep olurmuş ayaklarını sıcak tut ama olabildiğinceOff o beli sorma zaten kopcak gibi belimden bacaklarıma vuruyo ve ayaklarım çok üşüyo
Aynen cok sıcak suyla duş bile almıycan aslında ve inanırmısın 2 bucuk yasında oğlum var belirtilerimi hatırlamıyorum sanki yeniden anne olucakmısım gibi hissediyorumKarnına sıcak birşeyler koyma sakın annem dün uyardı benide düşüğe sebep olurmuş ayaklarını sıcak tut ama olabildiğince
Ay ağzından bal damlıyorrr inşallahhhBence gebesin
AynennEkime artık he
Ben bizim tavuklar topiğinde iki kişide bu ay hissediyordum ve gerçekten de gebe çıktılarAy ağzından bal damlıyorrr inşallahhh
Maşallah o zaman ne diyoruz durmak yok yola devam biz bu yola baş koydukEvet döllenme oluyor canım olmuyor demedim ki :) tüplerimde açık
Ben ben benBen bizim tavuklar topiğinde iki kişide bu ay hissediyordum ve gerçekten de gebe çıktılar
Senin mesajı okuyunca da içimde öyle bir his oldu
Ama yanılma payım da var tabikide