EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Aynı gölge bırdada var gibi

Sen bekle kendi yönetimini testlere belli olmaz diyen sen değilmisin ve 5 ten küçük değer eğer gelişirse bir kaç güne çıkar eğer çıkmazsa kimyasaldur yinede senin ki doğru bir döllenme var kuzum

zaten testlerim de bitmişti :) para da suyunu çekti, sipariş ettiğim testler de miratech. Onlar gelene kadar bana ne ekmek ne de su :KK70:

Bat 10 Eylül olan kızlar ne durumdasınız. Bende zaten hiç belirti fln olmadı. Sabahtan beridir karın ağrım başladı regl olurken başlayan ağrı. Eylül den elenicem sanırım 😂
valla benim uzasa bile bugun olur diyrdum hala gelen giden yok cnm ve o ağrıları pazartesiden beri çekiyorum. İdrar testleri silik kan testi 5 ten küçük çıktı ne idüğüm belirsiz bekliyorum :KK70:

valla benim uzasa bile bugun olur diyrdum hala gelen giden yok cnm ve o ağrıları pazartesiden beri çekiyorum. İdrar testleri silik kan testi 5 ten küçük çıktı ne idüğüm belirsiz bekliyorum :KK70:
O gelmeyen regl ve belirtileri zaten geçen ay beni 10 gün geciktirdi . Bakalım bu ay hiç bel karın gogus agrisi yaşamadım o yüzden regl olurum diyorum gebelik gibi Bi belirtim yok. Sabırla beklemekten başka şansımız yok sizinkide stres sıkıntıdan gelmemiş olabilir .ama inşallah hamişsinizdir ondandır dediğiniz ağrı:)

Aslında benim bir acelem yok elhamdülillah iki oğlum var büyüdüler 9 ve 6 yaşlarında. Ama bir tane daha istiyorum yaşım geçmeden diye. Bir de bu siteye ne zaman girsem olması gerekiyormuş gibi bir his geliyor içime 😂
O gelmeyen regl ve belirtileri zaten geçen ay beni 10 gün geciktirdi . Bakalım bu ay hiç bel karın gogus agrisi yaşamadım o yüzden regl olurum diyorum gebelik gibi Bi belirtim yok. Sabırla beklemekten başka şansımız yok sizinkide stres sıkıntıdan gelmemiş olabilir .ama inşallah hamişsinizdir ondandır dediğiniz ağrı:)

Aslında benim bir acelem yok elhamdülillah iki oğlum var büyüdüler 9 ve 6 yaşlarında. Ama bir tane daha istiyorum yaşım geçmeden diye. Bir de bu siteye ne zaman girsem olması gerekiyormuş gibi bir his geliyor içime 😂
Yaa maşallah sizeee .biz daha yeni 3 aydır bebis istiyoruz ilk olcak yani olursa Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🤍

Yaa maşallah sizeee .biz daha yeni 3 aydır bebis istiyoruz ilk olcak yani olursa Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🤍
Benim de eşim istemiyor, yapmayalım vazgeçtim desem çok mutlu olur. Sıkı sıkıya korunuyor ama bazen kondom bitince ne bilim gaza falan gelince salıyor sonra da korka korka bekliyor ben de ümitle tabii 😂 geç takıyor o bir avantaj 🤭 bir de diyorum zevk sıvısı ile hamile kalanlar da olabiliyor neden olmasın dimi ama 😉 hiç bu son ayda bariz bir korunmasız ilişki oldu, hemen arkasına iki güne de yumurtladim sanırım.ondan moda girmiştim

Stres varya tüm herşeyi bozuyor bnde herkese bu nedenle relax olun diyorum en iyisi bu tabi elde değil bunu da anlıyorum ama olabildiğince yani işte bakalım bende ne çıkacak durumlar çok merak içindeyim bu ayı yani eylülü tutturacakmıyız yoksa ekimemi. Şu uzayan akıntı kafamı karıştırdı gebelikte belirtisiydi yoksa sedefe yumurtlama içinmiydi
Akıntı tek başına belirti olmuyor ama bende yaşadım onu belirti sandım sonra idrarda tortu olması belirti diye okudum akabinde onu yaşadım.. Yani ne bilirsek beklersek aslında beden onu veriyor bize psikolojik olarak hamile gibi oluyoruz istediğimiz için.. Ne kadar zamandır istiyorsunuz deniyorsunuz

bakın bir arkadaş ne yazmış zamanında :) sitede yazan birinden kopyaladım kızlar ateş takibi ile ilgili.Şöyle demiş:

Ginnys Ginnys

Bencede haklisiniz ateş ölçmeyle 4. Ayda hamile kaldım bende yani mucizeydi hatta 3 asilama olumsuz tup bebege baslayacaktim bu ayki adetle birlikte ilaclar hersey öylece kaldı 😊🥰 cidden ateş takibi şaşırtmıyor hic 👌

bak birisi de şöyle demiş :
Ginnys Ginnys

Ovulasyon testi çok popüler ama strese sokabiliyor. Çoğu doktor önermiyor stres sebebiyle ama bu test ile hamile kalan çok. Bana en mantikli gelen yöntem ateş ölçme yöntemi. Arama kismina yazarsaniz bununla ilgili konular bulursunuz. Bence testten daha guvenilir.

Sabah ilk idrarınsa yap canım ama betan düşükse negatif çıkarsa üzülme silik çizgide çıkabilir yap at bakalım
Yaptım canım ama erken gebelik testi degıl eşim bulamamıs normal testle yaptım yaptıgımda yerini gördüm 15 dkka falan gectı yerini tam gördüm sizde görüyo musunz yani suan hatta idrar kurumadı bile

Eklentiler

• 83EEAD6F-1440-4D18-92B8-32B116BFF800.jpeg
    83EEAD6F-1440-4D18-92B8-32B116BFF800.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 74
Akıntı tek başına belirti olmuyor ama bende yaşadım onu belirti sandım sonra idrarda tortu olması belirti diye okudum akabinde onu yaşadım.. Yani ne bilirsek beklersek aslında beden onu veriyor bize psikolojik olarak hamile gibi oluyoruz istediğimiz için.. Ne kadar zamandır istiyorsunuz deniyorsunuz
Bir senedir ve evet herzaman belirtileriniz oluyor bunu gebelik sanıyoruz meğerse genel durumumuz oluyor korunduğun zaman fark ettim bunu. Ama akıntım yeni olay bende bu olmuyordu dikkatimi bu nedenle çekti

X