EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Valla burada çok net 😍😍😍
Gelmiş senin minisko benceeeee💃💃💃
Kızlar bata 5 gün kala ovülasyon ve gebelik testim bu şekilde. Kan vermeden emin olamam ama sanırım gebeyim🙈 lnnovita testin markası yanıltma ihtimali var mı bilmiyorum. Deneyen var mı daha önce bu marka gebelik testi
Ayyy tebrik ederim baya baya var.
Akşam akşam topik coştu valla maşallah🧿🧿🧿
Darısı başımıza...🙏💙

Sen yumurtlama testine devam ederken mi fark ettin
Yok canım daha 5 gün var diye gebelik testi çıkmaz belki diye düşündüm. Gebelik testinde çıkmayıp ovulasyon ile yakalayanlar görmüştüm burda. O yüzden hem ovulasyon hem gebelik yapayım dedim. 23ünde filan bırakmıştım ovulasyonu normalde.

Yok canım daha 5 gün var diye gebelik testi çıkmaz belki diye düşündüm. Gebelik testinde çıkmayıp ovulasyon ile yakalayanlar görmüştüm burda. O yüzden hem ovulasyon hem gebelik yapayım dedim. 23ünde filan bırakmıştım ovulasyonu normalde.
Yumurtlama sonrası kaçıncı günün

Yumurtlama sonrası kaçıncı günün
Pardon canım 30unda bırakmışım ovulasyonu. 28 ağustosta çatlamış. Bak testlerim böyle.
20220907_225251.jpg

Pardon canım 30unda bırakmışım ovulasyonu. 28 ağustosta çatlamış. Bak testlerim böyle.Eki Görüntüle 3126307
23 ve 27 bence senin bu ay 2 tane yumurtan olmuş ikiz gebelik çıkarsan beni etiketle çünkü ilk testini görünce acaba ikizim ne koyu çıkmış dedim içimden şimdi testleri görünce yine öyle düşündüm bekler bakalım.tabi değerlendirmişsen

23 ve 27 bence senin bu ay 2 tane yumurtan olmuş ikiz gebelik çıkarsan beni etiketle çünkü ilk testini görünce acaba ikizim ne koyu çıkmış dedim içimden şimdi testleri görünce yine öyle düşündüm bekler bakalım.tabi değerlendirmişsen
Aynen değerlendirdim canım. 23 de pikti sanırım çift yumurtladım. Benim de geldi aklıma ikiz ama ailede de yok hiç bilemedim kısmet😊

X