EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Benimde bu akıntı yumurtlama da olurdu erken oldu yumurtalar büyüyor ins şifa olur kuzu bizim de mfk ilk bakalım hayırlısı bugun mfk günü
ım de

Benimde bu akıntı yumurtlama da olurdu erken oldu yumurtalar büyüyor ins şifa olur kuzu bizim de mfk ilk bakalım hayırlısı bugun mfk günü

ım de
Bizim de ilk mfk. Ya biz günlere çok uyarmadık gün aşırı yapmaya çalıştık eşimin işinden dolayı fırsat buldukça değerlendirebildik. Bugün 20. Gün. Akıntıya göre bata son 8 gün kaldı. Ve hiç belirtim yok yine :)

Kızlar benim bat 12’si bugün aynı regly ağrısı gibi bir ağrım var ikide bir lavaboya gidiyorum ama akıntı bile yok Ağustos 22 de adetten 2 gün sonra rahim filmi çektirdim sonrasında gün aşırı değerlendirdim sizce gebelik olabilir mi test yapsam çıkar mı ilişkiden sonra kaç gün geçmesi gerekir testte çıkması için erkenci mi davranıyorum

Anam benım de dongu 10 :) sen yumurtlamayı bitirmişsin az kalmış dur bakalım belirti olacak diye de bişi olmaz diyolar

Belirti falan oldu mu hiç? ovulyasyon testi kullandinmi?

Benimde bat tarihime göre 24. Gün normalde 25 26 günde adet olrm ama acaba test yapsam mı diyorum sonrada bosver diyorum bilemedim kızımda 23.gunde idrarda poztofi gorduydum 25.gunde kanda da ciktiydi eşimde yapma diyor

Belirti falan oldu mu hiç? ovulyasyon testi kullandinmi?
Ovulasyon testim o günlerde yoktu sonra gelmişti şeffaf akıntıyı görünce ben birde hsg den sonra diye hemen değerlendirdim.akşamları ateş basması kramlarım var hafif adet olacak gibi hafif göğüs hassasiyeti herşeyden bir kuple.bugün Dr gittim haftaya bakacak olmuşsa bile çıkmaz dedi testi gördü çok yeni bekleyelim dedi

Canım kesinlikle doktorunu ara ve bildir. Hafife alınacak bir durum değil.

Belirtiler gebelik belirtisi gibi
Hsg sonrasi hamile kalan çok oldu, inşaallah sende müjdeyi verirsin
Test yapsan mutlaka etiketle beni

Belirtiler gebelik belirtisi gibi
Hsg sonrasi hamile kalan çok oldu, inşaallah sende müjdeyi verirsin
Test yapsan mutlaka etiketle beni
Tamam etiketlerim canım ama beceremezsem etiketi yapmayı günaydın diyip atıyorum ztn yarın yapma ertesi gün yap dediler ya bn kesinlikle dayanamam eşim başka marka alsın akşam yaparım sabah ilk idrarla yaparım ertesi günde bugün yaptığım markayı yaparım.ateşim yükseliyor yine akşam oluyor burada halsizlik çöktü.dün akşamkini atayım birde sabahkini aradaki farka bak insan duramıyor yapası geliyor bn korona olunca bolca test yapmıştım hayatımdaki tek pozitif testim diye gebelik olunca konu hiç duramıyorum

Eklentiler

• 3364C236-9555-4058-98EC-472AF4874C28.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 2929CAA3-E9D7-4D5A-AEC0-7BFF369D7F6B.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…