Mesajı yeni gördüm canım inşallah bu ay güzel haberleri alırız hakkımızda hayırlısı olsunBenim de bat 12 Eylül. Inşallah adet olmiycaz hamile olduğumuzu öğrenecek bu ay sağlıkla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajı yeni gördüm canım inşallah bu ay güzel haberleri alırız hakkımızda hayırlısı olsunBenim de bat 12 Eylül. Inşallah adet olmiycaz hamile olduğumuzu öğrenecek bu ay sağlıkla.
Yumurtlama akı gibiyse yumurtlama yakın demektir değerlendir canım inşallah. Ben de hep normalde 20 lerde görürüm o akıntı geç olur tabi ama bu ay mfk başladım mucize gibi bir şey oldu 12-13 te gördüm o akıntıyı ilk kez erken yumurtluyorumGünaydın kızlar mfk devam :) bugun dongu günü 10 Cu günü ve sımddıen sumuk gibi akıntılar geliyor athena iyi geldi canolar
Benımde 4 eyluldü bende de aynı durum var şiştim bide poffBat 3 eylüldü dün kaset test yaptığımda negatifti hala adet olmadım bekliyorum
Canim yanlis olmus biraz beklenen adet hangisiBenide ekleyebilirmisin canım bat 3 Eylül sat 8 Eylül
Geç Yumurtlama olabilir canım döngünün 21.gününe kadar testi yap. Birde her ay yumurtlama olmuyor belki bu ay olmayacaktır sen 21. 22.güne kadar yap bu arada yine de gün aşırı değerlendirMerhaba bugün döngümün 17. Günü hala daha yumurtlama olmadı ovülasyon testlerim iki gündür böyle yarın falan olur herhalde sizce ?
Canim sen degerlendir. Doktor bana koyulasmaya baslayinca degerlendr dediMerhaba bugün döngümün 17. Günü hala daha yumurtlama olmadı ovülasyon testlerim iki gündür böyle yarın falan olur herhalde sizce ?
4 gündür gecikme var ara ara bel ağrım var ara sıra kaşık ağrım su gibi beyaz leke var test yaptım negatif çıktı ama velakim ilk defa 40 günlük döngüm oldu bilmiyorum ne oluyor böyle
4 gündür gecikme var ara ara bel ağrım var ara sıra kaşık ağrım su gibi beyaz leke var test yaptım negatif çıktı ama velakim ilk defa 40 günlük döngüm oldu bilmiyorum ne oluyor böyle
Bu ay geç yumurtlama oldu bu arada
benimde gelmek uzere neyse insallah diger ay guzel haberler alirizSevm57 canım bana çarpı koyabilirsin regl oldum bugün
Hayirlisi olsun kuzum benim insallah diger ay'aBenim adetlerim sanırım düzene giriyor admin reglim muhtemelen yarın gelecek yani 5 eylül güncel bat, zaten muhtemelen yarın kırmızıları görürüm gibi... regl agrılarım başladı Sevm57
Ooof insallah gec dollenmedir yaa4 gündür gecikme var ara ara bel ağrım var ara sıra kaşık ağrım su gibi beyaz leke var test yaptım negatif çıktı ama velakim ilk defa 40 günlük döngüm oldu bilmiyorum ne oluyor böyle
hemeeen ışınlıyorum 30 eyluleKısa aralıklarla adet görmenin en güzel yanı, yarın adet olsam güncel bat 30 eylül olacak yani yine bu sayfadan takipte olurum
darısı diğer ay'a insallaaaahhhSevm57 ben elendim kizlar yolunuz açık olsun.