EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Silik çizgiyi gören var mı? Fotoğraftakinden daha iyi görüyorum ben.İlk 5-10 dakika arasında çıktı
20220831_153138.jpg

Ben goremedim canim ama fotografta zaten daha az belli oluyor 😊 insallah yarina daha da belirgin olur 🤲😍
evet fotoğrafda bir az da solduruyor,ona göre görünmüyor,aynı yerde bu gün kuruma çizgisi de var,amma kurimi çizgisi daha kalın,ben testi dün öğlen yaptım.Bu gün test yapmak istemiyorum.Beklemek istiyorum.

Hamilesiniz bence hayırlısıyla bata kaç gün kala test yaptniz
inşallah.Sat 29 temmuz,ben 32-33 günden bir adet oluyordum,maetda kimyasal geçirdim ondan sonra adetlerim düzensizleşdi.Önceki ay sat 22 hazirandı.Yumurtlama akıntısını 19-26 ağustos arası gördüm.Ben geç yumurtluyorum

Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
G Gecekusum999 2 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL
@Lavinya582 EYLÜL
@dunya1623 EYLÜL
@Gerginbiri353 EYLÜL
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL
@kevsersoylu6 EYLÜL
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
K kubrahanm 8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@pozitifbiri9 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
M Minicikfzt 13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
S sessizlikkk 15 EYLÜL
@marythebaby16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@Safiye1917 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
M Mavimiresl 26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
Lale95 Lale95 29 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL

Bu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo
Insallah ilacin degil bebegin etkisidir 😍🤲 ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak 🤷‍♀️😔 keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsek🤷‍♀️

Kuzum olur oyle seyler erkekler bizim hissettiklerimizi bilmedikleri icin boyle zamanlarda hassas davranmiyorlar bizde çatacak yer ariyoruz o hepimizde var merak etme 😍

Amh ozel olarak soylemen gerekiyor yanlis bilmiyorsam birde buyuk hastaneler bakiyor ben egitim ve arastirma hastanesinde baktirmistim tabi ozellerde de bakiyorlar ama biraz tuzluymus

Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 😔 Rabbim onun ömrünü sonradan gelenlere eklesin inşallaahh 🤲
Amin Allah canım

Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?

İnşallah bebiştir canım 😍😍
Eğer normalde regl yumurtlama gibi dönemlerde hassasiyet olmuyorsa yani senin için normalin dışında bir şeyse, bir şey olma ihtimali yüksek.😍😍😍
Benim yumurtlamada bile hassasiyet oluyor mesela o yüzden göğüsle ilişkili belirtilerde çok umutlanmıyorum 🥲

Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmeler 😍🌸❤️

Değerlendirme oldu canım ama bakalım ne olacak... Bak değerlendirme olduktan iki saat sonra bir test daha yaptım o daha koyu çıktı.
Alttakini de az önce yaptım.
Üstteki gece 2, alttaki sabah 11. Galiba gece uyurken çatlamış, sağ tarafım ağrıyor zaten.
Gece değerlendirme oldu bugün boş geçecek. Yine tutmadı gibi hissediyorum ama hayırlısı 🥲
IMG_20220901_111322.jpg

Değerlendirme oldu canım ama bakalım ne olacak... Bak değerlendirme olduktan iki saat sonra bir test daha yaptım o daha koyu çıktı.
Alttakini de az önce yaptım.
Üstteki gece 2, alttaki sabah 11. Galiba gece uyurken çatlamış, sağ tarafım ağrıyor zaten.
Gece değerlendirme oldu bugün boş geçecek. Yine tutmadı gibi hissediyorum ama hayırlısı 🥲
Eki Görüntüle 3122541
İnşallah tutmustur neden tutmadı gibi hissediyosun ki moralini yüksek tut

M Mavimiresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
Canim bikac kez okudum arada takip ettim seni gebeligini ve maalesef en son kürtaj oldun demekki😔 ne denirki Rabbim gidenin yerini saglikli bi sekilde doldursun. Rahim dinlensin bu ay demekki hamilede kalabiliyosun bunuda ogrenmis olduk. Tüp bebek yapma sansin varsa mutlaka bi görüş yada birkac ay istersen tekrar mfk ile devam et. Sen nasilsin agrin sancin varmi

Insallah ilacin degil bebegin etkisidir 😍🤲 ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak 🤷‍♀️😔 keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsek🤷‍♀️
İnşaAllah canım ya gazla brraber sağ kasığımdada ara ara batmaları hissediyorum ama bakalım beklicez mecbur normalde 8 eylül bat tarihim ama yumurtlamam geç oldu o yüzden adet tarihimde gecicek ne zaman test yapmam gerekiyo bilemiyorum

X