Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkünsə şəxsidə göndər mənə,amma şəkli işarələmə , filtirləyim görümSilik çizgiyi gören var mı? Fotoğraftakinden daha iyi görüyorum ben.İlk 5-10 dakika arasında çıktı
Eki Görüntüle 3122511
Ben goremedim canim ama fotografta zaten daha az belli oluyor insallah yarina daha da belirgin olurSilik çizgiyi gören var mı? Fotoğraftakinden daha iyi görüyorum ben.İlk 5-10 dakika arasında çıktı
Eki Görüntüle 3122511
Hamilesiniz bence hayırlısıyla bata kaç gün kala test yaptnizSilik çizgiyi gören var mı? Fotoğraftakinden daha iyi görüyorum ben.İlk 5-10 dakika arasında çıktı
Eki Görüntüle 3122511
evet fotoğrafda bir az da solduruyor,ona göre görünmüyor,aynı yerde bu gün kuruma çizgisi de var,amma kurimi çizgisi daha kalın,ben testi dün öğlen yaptım.Bu gün test yapmak istemiyorum.Beklemek istiyorum.Ben goremedim canim ama fotografta zaten daha az belli oluyor insallah yarina daha da belirgin olur
inşallah.Sat 29 temmuz,ben 32-33 günden bir adet oluyordum,maetda kimyasal geçirdim ondan sonra adetlerim düzensizleşdi.Önceki ay sat 22 hazirandı.Yumurtlama akıntısını 19-26 ağustos arası gördüm.Ben geç yumurtluyorumHamilesiniz bence hayırlısıyla bata kaç gün kala test yaptniz
Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Insallah ilacin degil bebegin etkisidir ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsekBu ay beni ilk klomen denemem yumurtamda 21. Gün çatladı ama şuanda ara ara sık sık kasıklarıma ağrı giriyo böyle karnımın içinde gaz varmış gibi ağrı oluyo bide böyle ishal olmuşum gibi anlamadım valla ben bu ay klomen neler yaptı bana bide belim ağrıyo
Sonraki adet ne zaman canim eylul sonuysa seni direkt oraya ışınlayayım hiç x koymadan hakkinda hayirlisi olsun insallah onumuzdeki ay guzel haberlerle gelirsinRegl kızlar bir sonraki ay tekrar gelicem hahshddhdh Sevm57
Tamam çok teşekkür ederim canim benim bu ay bizim ayımız olsun ama en sağlıklısı danTamamdir sizi en sona ekledim gün belli olunca yazarsiniz
Amin Allah canımKuzum olur oyle seyler erkekler bizim hissettiklerimizi bilmedikleri icin boyle zamanlarda hassas davranmiyorlar bizde çatacak yer ariyoruz o hepimizde var merak etme
Amh ozel olarak soylemen gerekiyor yanlis bilmiyorsam birde buyuk hastaneler bakiyor ben egitim ve arastirma hastanesinde baktirmistim tabi ozellerde de bakiyorlar ama biraz tuzluymus
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun Rabbim onun ömrünü sonradan gelenlere eklesin inşallaahh
Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?
Evet evet canım bugün değerlendirme olsun iyi değerlendirmeler
İnşallah tutmustur neden tutmadı gibi hissediyosun ki moralini yüksek tutDeğerlendirme oldu canım ama bakalım ne olacak... Bak değerlendirme olduktan iki saat sonra bir test daha yaptım o daha koyu çıktı.
Alttakini de az önce yaptım.
Üstteki gece 2, alttaki sabah 11. Galiba gece uyurken çatlamış, sağ tarafım ağrıyor zaten.
Gece değerlendirme oldu bugün boş geçecek. Yine tutmadı gibi hissediyorum ama hayırlısı
Eki Görüntüle 3122541
Canim bikac kez okudum arada takip ettim seni gebeligini ve maalesef en son kürtaj oldun demekki ne denirki Rabbim gidenin yerini saglikli bi sekilde doldursun. Rahim dinlensin bu ay demekki hamilede kalabiliyosun bunuda ogrenmis olduk. Tüp bebek yapma sansin varsa mutlaka bi görüş yada birkac ay istersen tekrar mfk ile devam et. Sen nasilsin agrin sancin varmiM Mavimiresl Merhaba canım.Malesef ben bu gün kürtaj oldum.Eylül ayını boş bırakıcam.Sonraki aylara bakarım artık.Sende nasıl durumlar?
İnşaAllah canım ya gazla brraber sağ kasığımdada ara ara batmaları hissediyorum ama bakalım beklicez mecbur normalde 8 eylül bat tarihim ama yumurtlamam geç oldu o yüzden adet tarihimde gecicek ne zaman test yapmam gerekiyo bilemiyorumInsallah ilacin degil bebegin etkisidir ama ilacin etkisiyse bile normal vucudumuza hormon veriyorlar sonucta illa bir etki cikacak keske hicbiseye gerek kalmasada hepimiz dogal yolla guzel haberleri alabilsek