- 18 Haziran 2022
- 4.137
- 5.847
Gel gel bizde oradayızVar canım etiketleyelim seni de gel yanımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel bizde oradayızVar canım etiketleyelim seni de gel yanımıza
Allah razı olsun canim benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dua edeceğim hepinize ❤Hayırlı olsun balım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza artıkSevm57 canım kan verdim bugün hamileyim
Adete yakın mı yumurtlamıştın?Ben geç yumurtlama yaşadım 4 gün ve 4 gün gecikti de geldi reglim. sende öyle olabilirsin
Evet canımAdete yakın mı yumurtlamıştın?
Adete kaç gün kala yumurtladın?Evet canım
Ben 28 gün de bir regl oluyorum 4 gün geç yumurtlama oldu bu yüzden reglinde 4 gün geç gelmiş oldu canım. Geçen ay aşırı yorucu işler yaptım fiziken. Bu ay tam zamanında geldi. Regl başlangıcından itibaren 14. Günde yumurtladım bakalım 15. Gün regl olmazsam test yapacağımBenimde normalde adetime 5 gün kaldı normalde hiç akıntım yoktu ama bugün şeffaf akıntım gelmeye başladı anlamadım valla dün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi baya silik çıktı anlamıyorum neler oluyor
Normalde bende pcos var canım tam 1 ayda olmuyorum zaten ama yumurtam çatladıysa bile bugün baya geç çatladı yani normalde em geç 2/. Gün çatlıyoBen 28 gün de bir regl oluyorum 4 gün geç yumurtlama oldu bu yüzden reglinde 4 gün geç gelmiş oldu canım. Geçen ay aşırı yorucu işler yaptım fiziken. Bu ay tam zamanında geldi. Regl başlangıcından itibaren 14. Günde yumurtladım bakalım 15. Gün regl olmazsam test yapacağım
Anladım canım bakalım nasıl olacak. Bende 6 ekim saat 16:30 gibi yapmıştım çok koyuydu yumurtlama olmuştu cuma sabah yaptım silikleşmişti öğlen yine yaptım aynısı çıktı. Artık 6 ekim akşamı da çatlamış olabilir cuma sabaha karşıda. :) bakalım ne olacak. Bat 21 ekim benim bu sefer tam yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim. Kimis yumurtlamadan 10 gün sonra silik çıkabiliyor diyorNormalde bende pcos var canım tam 1 ayda olmuyorum zaten ama yumurtam çatladıysa bile bugün baya geç çatladı yani normalde em geç 2/. Gün çatlıyo
Negatif kuzum tekrar basladikCanım nasılsın test yaptırdın mı ? Hayırlısıyla sonuçlanmıştır inşallah Sevm57
Hadi hayırlısı olsun , Allah kolaylık versin inşallahNegatif kuzum tekrar basladik
Insallah canim bakalim bu ayda cok iyi gitmiyo gonalfin 9.günü dün gittigimde yumurta yoktu belki iptal olabilirmisHadi hayırlısı olsun , Allah kolaylık versin inşallah
Neden öyle olmuş ki acaba stres yapma canımm Allah’ın dediği olur, nasip olsun kolaylıklaInsallah canim bakalim bu ayda cok iyi gitmiyo gonalfin 9.günü dün gittigimde yumurta yoktu belki iptal olabilirmis