Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden kesmeyinde önce 3 e sonra 2 ye sonrada 1 e alışmaya çalışın gğnde 1 fincanın zararının olmadığını söylüyor doktorlarBende Türk kahvesi çok tüketiyorum ya sizce nasıl azaltabilrmgünde 3 4 fincan içiyorum rahat
Bence var şu nedenle var eğer 14 yumurtlamışsan batın 28 Eylül çok erken olmuş oluyor test için… daha çok vakit var güzel belirtilerin tadını çıkart inşallah meleğin seninleBenim yumurtlamam 14 eylül bat 25 eylül bazı belirtiler var diye erken gebelik testi yaptım negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı reglden 6 gün önce kesin sonuç yazıyor teste 4 gün var benim negatif ama akıntı koku hassasiyeti bulantı kasık ve bel ağrısı var psikolojik mi acaba çok üzülüyorum
Çok çok silik bir gölge görüyorum umarım o gölge bebişindirGünaydın kızlar sanırım daha belirgin erken gebelik Testi bu da ve adete 3 gün var
14 ü yumutlamaysa bat 28 eylül olur daha erken test için boşuna strese sokmayın kendinizi belirti aramayın kendinizdeBenim yumurtlamam 14 eylül bat 25 eylül bazı belirtiler var diye erken gebelik testi yaptım negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı reglden 6 gün önce kesin sonuç yazıyor teste 4 gün var benim negatif ama akıntı koku hassasiyeti bulantı kasık ve bel ağrısı var psikolojik mi acaba çok üzülüyorum
Ayy inşallah bebişimin gölgesidir. Yorumlara baktım comfort test içinde yanıldığını söyleyen çok ama ben 3 gün önce başka testte denemiştim oda gölgeli çıkmıştı. Hatta onunda fotosunu ekledim. İnşallah yanıltmazlar beniÇok çok silik bir gölge görüyorum umarım o gölge bebişindir
Geliyor gibi bunda daha net görüyorum benGünaydın kızlar sanırım daha belirgin erken gebelik Testi bu da ve adete 3 gün var
inşallahhh hepimize sağlıkla gelsinlerGeliyor gibi bunda daha net görüyorum ben
Amininşallahhh hepimize sağlıkla gelsinler
Canım demesi kolay yapması çok zor biliyorum ama adetinin geçmesini beklemek en garantisi ve tatbiki adet olana kadar hala bir Ümit vardır geç döllenme vs olabilir ilişkinin üzerinden en az 14 gün geçmesi gerek testlerde çıkması için onu da hesaplayabilirsinBenim yumurtlamam 14 eylül bat 25 eylül bazı belirtiler var diye erken gebelik testi yaptım negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı reglden 6 gün önce kesin sonuç yazıyor teste 4 gün var benim negatif ama akıntı koku hassasiyeti bulantı kasık ve bel ağrısı var psikolojik mi acaba çok üzülüyorum
İnşallah cnm öyle Bi deneyeyim bakayımBirden kesmeyinde önce 3 e sonra 2 ye sonrada 1 e alışmaya çalışın gğnde 1 fincanın zararının olmadığını söylüyor doktorlar
Çok erken çıkmaz testteEşimin pazar günü ayın 25 Eylül doğum günü bat 3 Ekim acaba test yapsam çok erken dimi çok güzel sürpriz olurdu ama
Benim iki gün gecikti ama yumurtlama 9 Eylül çatlama 10 Eylül, çok sancım var 25 eylülü bekliyorum ben deÇok erken çıkmaz testte