EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah😇 bende az önce doktordan geldim 51 çıkmış 2 gün önceki değerim ama doktor çok az bir değer bu kesin konuşamayız vs dedi çok şaşkınım şu an yani bana neden öyle söyledi acaba
Hayırlı olsun canım, benim son gebeliğim de adete 3 gün kala 72.31 çıkmıştı adet günümde 309.7 çıkmıştı yani merak etme eğer yükseliyorsa her şey tamamdır Allah'ın izniyle

Merhabalar benim sorum bu ay gebe kalanlara yumurtlamadan ne kadar sonra öğrendiniz ve hangi testleri kullanıyorsunuz cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum, bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almanızı diliyorum.
Benim yumurtam 1 Eylülde çatladı canım.Son 3 gündür ovulasyon testim pozitif çıkmaya başladı ben ordan tahmin ettim gebe olduğumu çünkü normalde adete yakın iyice silik oluyordu.13. gün akşam idrarıyla yaptım ilk negatifti ama 6 saat sonra ince bir çizgi belirdi.14. gün akşam idrarında damlatır damlatmaz silik çizgi çıktı hemen acile gidip kan verdik ve pozitif çıktı.Tahminen sabah idrarıyla yapsam bir gün daha önce öğrenirdim sanırım çünkü sıvı alımına hiç dikkat etmeden öylesine yapmıştım.Ama laboquick test gerçekten çok hassasmış değer düşükken bile çizgi çıktı hemen.

Hayırlı olsun canım, benim son gebeliğim de adete 3 gün kala 72.31 çıkmıştı adet günümde 309.7 çıkmıştı yani merak etme eğer yükseliyorsa her şey tamamdır Allah'ın izniyle
Benimki adeti 5-6 gün geçince 51, ama olsun inşallah sağlıkla devam eder teşekkür ederim🥰

Benim yumurtam 1 Eylülde çatladı canım.Son 3 gündür ovulasyon testim pozitif çıkmaya başladı ben ordan tahmin ettim gebe olduğumu çünkü normalde adete yakın iyice silik oluyordu.13. gün akşam idrarıyla yaptım ilk negatifti ama 6 saat sonra ince bir çizgi belirdi.14. gün akşam idrarında damlatır damlatmaz silik çizgi çıktı hemen acile gidip kan verdik ve pozitif çıktı.Tahminen sabah idrarıyla yapsam bir gün daha önce öğrenirdim sanırım çünkü sıvı alımına hiç dikkat etmeden öylesine yapmıştım.Ama laboquick test gerçekten çok hassasmış değer düşükken bile çizgi çıktı hemen.

Teşekkür ederim canım umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini benim de dün çatlama olmuş doktor söyledi 25 eylül Bat umarım aranıza katılabilirim bu ay :)

Kaç günde bir adet oluyorsun belki geç yumurtlamışsındır. Önemli olan değerin artması değere bakılırsa 3-4 haftalık gözüküyor
Normalde 30la 40gün arası değişiyordu düzensizdi adetim. Ağustos 8de kürtaj oldum üstüne adet görmeden 35.günü 51 değerle öğrendim bunu. Acaba geç döllenme böyle bir şey mi son ilişkim 29 ağustos

Normalde 30la 40gün arası değişiyordu düzensizdi adetim. Ağustos 8de kürtaj oldum üstüne adet görmeden 35.günü 51 değerle öğrendim bunu. Acaba geç döllenme böyle bir şey mi son ilişkim 29 ağustos
Canım yazdıklarına göre bu değer çok normal hayırlı olsun ♥️

Kızlar adete 7 gün kaldı çatlamanın üzerindende 7 gün geçti erken gebelik testim 😀 sanki ince bi çizgi görüyorum ben ya kafayı yedim

Eklentiler

• 5E3A3E4D-68A9-4AB1-AE52-3B7F57CF5F7C.jpeg
    5E3A3E4D-68A9-4AB1-AE52-3B7F57CF5F7C.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 2D829166-5DE0-435A-9D3D-CD4DC041E617.png
    2D829166-5DE0-435A-9D3D-CD4DC041E617.png
    507,2 KB · Görüntüleme: 57
Eğer yanlış hatırlamıyorsam oğluma ilk kontrole gittiğimde b hcg tahmini 200 lerdeyken benim rahim duvarı 15 mm çıkmıştı o zaman bşey anlamamıştım o ne demiştim ordan hatırladım 😂😂😂
Teşekkür ederim canım.bu bilgiler işe yarar bilmek lazım 🌸🥰

Yazdıklarına göre hesapladım eğer 40 günde bir adet oluyorsan, yarın adet günün bu gün 39uncu günün testi adetten önce yaptırmış oluyorsun demek ki %100 hamilesin bana göre
Yani genelde 36. Gün en geç adet oluyorum çok nadir 40ı buluyor. Ama yine de iyi oluyor o zaman 35.günde bu değer. Bakalım inşallah bugün verdiğim kanda artış olursa sevinebilirim😇

Yani genelde 36. Gün en geç adet oluyorum çok nadir 40ı buluyor. Ama yine de iyi oluyor o zaman 35.günde bu değer. Bakalım inşallah bugün verdiğim kanda artış olursa sevinebilirim😇
Sonraki test sonucunu bana yaz lütfen ben çok eminim, tam yumurtlama zamanını yakalamışsın bu arada ilişkiden bir gün sonra çatlamış yumurtan spermlerde 3 ile 5 gün arasında yaşıyor süper 👍🏻

İnşallah ya bakarken gözlerim şaşı oluyor umarım vardır. Yarın değilde bir sonraki gün tekrarlamayı düşünüyorum
Kız yok uykulu uykulu baktım tıko hop gördüm işte sus kötüyü çağırmayın 7. Günde ne güzel başarı o olur olur gelişir merak etme huylanma hemen olumlu kal 🌸

X