Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ilişki 31 Ağustos da olmuştu tutsa çıkardı demiBazen geç döllenme olabiliyor o zman çıkmıyor testte.
Benim iki üç gün baya akıntı olmuştu doktorunla bir görüşsen ona bu testleri atsan belki daha doğru bilgi verirBenim hiç yumurtlama akıntım felan olmadı aslında. Kupkuruyum
Doktorum devlette malesef.Benim iki üç gün baya akıntı olmuştu doktorunla bir görüşsen ona bu testleri atsan belki daha doğru bilgi verir
Ya şu gecikmeler ömür törpüsü zaten, 12 gün gecikmişti bir keresinde bende de.Canım kan testine gitmedim çünkü dünden önceki gün ateşim düştü ve dün akşam adet oldum,derecem 36.2 yken yani tam adet atesimde,bu ay da sekmedi yaklaşık 5-7 gün gecikme ile
Yaptım ama maalesef negatif bugün elendimMerhaba BAT aynı test yaptın mı?
Ahh ahh bende de ay ı telaş üstelik 39 um inşallah bir an önce sağlıkla kavuşuruz canımİnşallah tutar. 37 olmama 3 ay kaldı.
Her geçen gün ihtimalim azalıyor benim.
İnşallah.Ahh ahh bende de ay ı telaş üstelik 39 um inşallah bir an önce sağlıkla kavuşuruz canım
Yok canım öncesinde çocuk düşüncemiz yoktu bu yıl başından beri istiyoruz mayısta 5 haftalık gebeliğim sağlıksız olduğu için kürtajla sonlandırıldı bakalım hayırlısıİnşallah.
Başka çocuk var mı sizin ?
Rabbim kısa zamanda mutlu haberi yasatsinYok canım öncesinde çocuk düşüncemiz yoktu bu yıl başından beri istiyoruz mayısta 5 haftalık gebeliğim sağlıksız olduğu için kürtajla sonlandırıldı bakalım hayırlısı
Belki saçma ama ben ne zaman el işi falan yapsam o ay hemen hamile kalıyorum stres yapmıyorum başka birşeyle oyalandığım için oluyor. Sen de oyalanacak birşey bulsan belki sende de işe yarar stres çok çok etkiliyor gerçektenİnşallah tutar. 37 olmama 3 ay kaldı.
Her geçen gün ihtimalim azalıyor benim.
Bende aynı durumdayım yaa çok şiddetli bel ve kasık ağrısı birde akıntı var bat 22 eylül duramadım test yaptım kocaman bir negatif hakkımızda hayırlısıBenimde 8 kaldıı kasık ve bel ağrısından zor uyudum gece. Dün test yaptım tabikide negatif çatlamanın üzerinden 1 hafta geçti
Ya ben şuan sınav hazırlık dönemindeyim, başımı kasiyacak vaktim yok aslında, 5 aydır korunmuyoruz 5 ay hiç düşünmedim akışına bıraktım. Ama olmadı.Belki saçma ama ben ne zaman el işi falan yapsam o ay hemen hamile kalıyorum stres yapmıyorum başka birşeyle oyalandığım için oluyor. Sen de oyalanacak birşey bulsan belki sende de işe yarar stres çok çok etkiliyor gerçekten
Ben de gaza gelip dün yapmıştım negatif çıktı moralim de çok bozuldu haliyle ama hâlâ bir ümidimiz var aslında olmazsa da sağlık olsun önümüzdeki aylara bakarızMerhaba 17 eylül bat bugün erken gebelik testi yaptim negatif cıktı olsa çıkar mıydı çok üzülüyorum artık
Bejimde moralim bozuldu her ay aynı... negatifBen de gaza
Ben de gaza gelip dün yapmıştım negatif çıktı moralim de çok bozuldu haliyle ama hâlâ bir ümidimiz var aslında olmazsa da sağlık olsun önümüzdeki aylara bakarız