Doktora gitmeye korkuyorum bir tanı konacak diye benimde 13 ay oldu bu sürede kimyasal gebelik yaşadım normalde düşükten kürtajdan sonra kolay hamile kalınırmış ama kalamadım.. Bir oğlum var kısır değilim ama ya sorun varsa çıktıysa korkusu da var doğrusu... 9 gün sonra hasta olursam doktora gideceğim inşallah gerçi her ay öyle diyorum nasip olmadı vardır diyorum bunda da hayır... Tanına pek inanmadım sebepsiz demişsin Allah büyük umudunu kaybetmey
Yazının sonundan anladığım kadarıyla diğer arkadaşa yazmak istemişsiniz ama yanlışlıkla beni etiketlemişsiniz galiba
sebepsiz interfilite diye bir şey var maalesef öyle deniyor ama etkileyen bazı faktörler vardır muhakkak. Size gelince en yakın zamanda doktora gitmenizi tavsiye ederim ufak bir şey varsa büyümeden çözülür en azından, ama adetinize 9 gün varmış daha inşallah gebe kalırsınız da doktora öyle gidersiniz
. Herkesin bir derdi var tabi benim derdim genetik maalesef
çok rahat gebe kalıyorum (eşi ceketini atsa hamile kalıyor) tabiri benim için söylenmiş sanki ama eşim taşıyıcı ve ben hasta olduğum için maalesef bebeklerde genetik hastalık oluyor 4 bebekten 1i sağlıklı olabilir
2 gebelik sonlandırmak zorunda kaldık bu 3. Gebeliğim olacak inşallah bebek sağlıklı olurda sonlandırmak zorunda kalmayız.