EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

kendiniz için bireysel takviye alabilirsiniz. Eşiniz kullanmasa bile siz kullanın bence bişey kaybetmezsiniz zam gelecekti 1-2 güne ürünlere enflasyondan dolayı ben hocayı yakından takip ediyorum instegramdan
Canım çok pahalı, hemen sipariş verilecek birşey değil. Bunun için bütçe ayırıp, o bütçeyi ayarlamamiz gerek 😔

Eki Görüntüle 3129899
Dün biraz koyulasti, bugün yumurtlama olur artık derken soluklasti 🥺
Dün idrarı fazla mı damlattınız şimdi diğer testlere bakınca öyle gibi geldi bana acaba o yüzden mi koyu gözüktü. Değilse de belki dün yumurtlamanız o koyulukta olmuştur bugün çatlamıştır, değerlendirdiniz mi dünü?

Dün idrarı fazla mı damlattınız şimdi diğer testlere bakınca öyle gibi geldi bana acaba o yüzden mi koyu gözüktü. Değilse de belki dün yumurtlamanız o koyulukta olmuştur bugün çatlamıştır, değerlendirdiniz mi dünü?
Hep 3 damla damlatiyorum aslında.
Testlerde koyuluk orarinin kaç damla olduğuyla ilgili olduğunu bilmiyordum.
Canım havuc suyu ıcebılırsın, yumurtalıklarda yumurtlama oranını artırıyor. Yumurtaların olgunlasmaya doğru ilerliyor sanırım.
Her gün incir kurusu tükettim bu ay aslında.
Havuca da başlayayım.

Havuca da başlayayım.
evet canım 3 damla yeterli oluyor. test yapmadan en az 2 saat sıvı alımını kesmen gereklı buda testı cok etkılıyor. en azından ben yaptıgımda etkılı oluyordu :)

Havuca da başlayayım.
Koyuluk damlayla alakalı mı benim de fikrim yok sadece sararmış baya o yüzden acaba etkilemiş olabilir mi diye sordum. Teste devam edin inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız😊

kendiniz için bireysel takviye alabilirsiniz. Eşiniz kullanmasa bile siz kullanın bence bişey kaybetmezsiniz zam gelecekti 1-2 güne ürünlere enflasyondan dolayı ben hocayı yakından takip ediyorum instegramdan

Ben kullandım Yasmini bıraktıgım ay kullandım. Mfk women. ben sadece adetim düzeni bozulmasın ilaçtan sonra sapıtıyor diye lkullandım. Zayıflamak için adalis ve advictor kullandım. Daha da bir çok şeye iyi geliyor. Sigarayı Antox sayesinde azalttım. Fodega da hamilelik düşünüyorum diye kullandım içeriği çok iyi vitaminli falan. Minera yı da migrenim için kullandım gerçejten etkili. Sadece Sedare bende beklediğim agrı kesme özelliğini sağlayamadı. Çocuklarıma da Simla kullanıyorum tüm takviyeleri güzel ama... YArın maaşım yatsın Fodega Minera Antox alırım yine.

Merhabalar.. reglim 28-30 gün arasında geliyor. Geçen ay catlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay boş geçti, reglimin 5. Günü gel dedi doktorum..
2 uygulama ile takip ediyorum. Birine göre bugün regli olmam gerekiyor.
Diğerine göre bat 15 Eylül..
Yumurtlamam 30 ağustos gözüküyordu. Degerlendirdik..
11 Eylül de sağ kasık bölgemde kramplar yaşadım. Sonrasındaki günlerde bel ağrım çok oldu ..
13 Eylül de kahverengi bir akinti peçeteye geldi.(özür dileyerek belirtiyorum)
Bugün sadece kasiklarimda yanma, bel ağrısı ve halsizlik var.. göğüs ağrım hiç yok..
Test yapmaya korkuyorum ..
2 senedir uğraşıyoruz, Sebepsiz infertilite tanısı kondu.
Şuan da ne yapacağımı inanın şaşırdım, desteğinize ihtiyacımız var..

Ben kullandım Yasmini bıraktıgım ay kullandım. Mfk women. ben sadece adetim düzeni bozulmasın ilaçtan sonra sapıtıyor diye lkullandım. Zayıflamak için adalis ve advictor kullandım. Daha da bir çok şeye iyi geliyor. Sigarayı Antox sayesinde azalttım. Fodega da hamilelik düşünüyorum diye kullandım içeriği çok iyi vitaminli falan. Minera yı da migrenim için kullandım gerçejten etkili. Sadece Sedare bende beklediğim agrı kesme özelliğini sağlayamadı. Çocuklarıma da Simla kullanıyorum tüm takviyeleri güzel ama... YArın maaşım yatsın Fodega Minera Antox alırım yine.
Çok iyi gerçekten bende minera almıştım. Detoks sirke adendo ekledim. 1-2 saate gidip kan vericem bakalım olursa Allah razı olsun mehmet hoca vesile oluyor gerçekten çok güzel duygu isteyen herkes yaşasın inşallah

Merhabalar.. reglim 28-30 gün arasında geliyor. Geçen ay catlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay boş geçti, reglimin 5. Günü gel dedi doktorum..
2 uygulama ile takip ediyorum. Birine göre bugün regli olmam gerekiyor.
Diğerine göre bat 15 Eylül..
Yumurtlamam 30 ağustos gözüküyordu. Degerlendirdik..
11 Eylül de sağ kasık bölgemde kramplar yaşadım. Sonrasındaki günlerde bel ağrım çok oldu ..
13 Eylül de kahverengi bir akinti peçeteye geldi.(özür dileyerek belirtiyorum)
Bugün sadece kasiklarimda yanma, bel ağrısı ve halsizlik var.. göğüs ağrım hiç yok..
Test yapmaya korkuyorum ..
2 senedir uğraşıyoruz, Sebepsiz infertilite tanısı kondu.
Şuan da ne yapacağımı inanın şaşırdım, desteğinize ihtiyacımız var..
Test yapmaya korkuyorum demişsiniz ama böyle de içiniz içinizi yediği için daha çok stres olacaksınız maalesef. Belirtileriniz hamilelik belirtilerine benzer, bence cesaretinizi toplayıp bi test yapın ya da kan verin olumsuz sonuç çıksa bile her ay yeni bir umut bizim için, umudunuzu yitirmeyin 😇

Test yapmaya korkuyorum demişsiniz ama böyle de içiniz içinizi yediği için daha çok stres olacaksınız maalesef. Belirtileriniz hamilelik belirtilerine benzer, bence cesaretinizi toplayıp bi test yapın ya da kan verin olumsuz sonuç çıksa bile her ay yeni bir umut bizim için, umudunuzu yitirmeyin 😇
Gerçekten öyle her yeni ay bir umut.. regli olsam 5. Gün gene doktoruma gidip tedavi surecine gireceğim. Şuan test yapsam sonuç alır mıyım? Yoksa sabahı mi beklemeliyim ?

İlk 10 dakika içinde özellikle bekledim dakika tutup
10 dk içinde olanlar genelde doğru oluyor bende kaset testle öğrenmiştim geç çıkanlar hep negatif . İlk 10 dk pozitif oluyor. İnş ilerler
Yarın yumurtlama olur mu acaba :KK17:
Şuan pik yapmamış. Bence yediklerimiz ve aldığımız sıvı bu hormonu etkileyip arttırabilir. Pcoslarda bir kaç kere pik gösteriyor bende önceden 5-6 ay kullandım gebelik oluşmadı bıraktım stres azaldı oluştu ama düşük yaptım. Günaşırı veya 2 günde bir ilişki en sağlıklısı ve stressiz olanı .
Kızlar kan sonucum 51 çıkmış. 5-6 gün gecikmeye göre az mı sizce? Çünkü 36 gün önce kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle onda da 8 günlük gecikmeyle 180 çıkmıştı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum lütfen dua edin 😞
Bende boş gebelik oldu Ağustos 28 da kürtaj oldum doktorum korun dedi ben de korunmadım bu ay. İnş oluşur tekrar. Birde kürtajda normal adet günümüzden uzun olabilir beklenen adet 40 güne kadar sürebilir dolayısıyla yumurtalama geç olmuş olabilir normal döngü uzunluğunuzla aynı olmayabilir bu ay. İnş düzenli artar ve sağlıklı devam eder.

Gerçekten öyle her yeni ay bir umut.. regli olsam 5. Gün gene doktoruma gidip tedavi surecine gireceğim. Şuan test yapsam sonuç alır mıyım? Yoksa sabahı mi beklemeliyim ?
Birkaç saattir sıvı alımı yapmadıysanız şimdi de yapabilirsiniz bence
Bende boş gebelik oldu Ağustos 28 da kürtaj oldum doktorum korun dedi ben de korunmadım bu ay. İnş oluşur tekrar. Birde kürtajda normal adet günümüzden uzun olabilir beklenen adet 40 güne kadar sürebilir dolayısıyla yumurtalama geç olmuş olabilir normal döngü uzunluğunuzla aynı olmayabilir bu ay. İnş düzenli artar ve sağlıklı devam eder.
Teşekkür ederim, benim normalde de adetim düzensizdi 30la 40gün arası değişirdi o yüzden geç döllenme olmasını umuyorum. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻

Birkaç saattir sıvı alımı yapmadıysanız şimdi de yapabilirsiniz bence

Teşekkür ederim, benim normalde de adetim düzensizdi 30la 40gün arası değişirdi o yüzden geç döllenme olmasını umuyorum. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻
Sanırım eczaneye uğramam gerekecek, yaptığımda haber edeceğim, destekleriniz için minnettarım ❤

Kızlar kan sonucum 51 çıkmış. 5-6 gün gecikmeye göre az mı sizce? Çünkü 36 gün önce kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle onda da 8 günlük gecikmeyle 180 çıkmıştı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum lütfen dua edin 😞
Kuzum ilk ogrendigin deger onemli del 2 gunde artis onemli tekrar kan verince net sonuc cikar aslinda 😍 insallaaaah sag salim kucagina alirsin guzelce tutunur sana yavrucagin 🤲🌸
Sevm57 Sevm57 biz sıraya girdik bile Ekim grubunu sizden bekliyoruz 💕
Canim Ekim grubu açılmıştır büyük ihtimalle 😄

X