Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yanlış yazmışım erken yumurtlama derken hızlı yumurtlama 24 saat için de pik olup çatlıyor ben de aynı şeyleri yaşıyorumReglim bittiği gün başladım ben. Erken yumurtlama oluyorsa kaçırmayayim diye.
2 günde bir değerlendiriyoruz aslında. Yumurtlama beklerken kaçmasın diye.Ben yanlış yazmışım erken yumurtlama derken hızlı yumurtlama 24 saat için de pik olup çatlıyor ben de aynı şeyleri yaşıyorum
Bişey çıkmadı canım adet oldum zaten. Bugün ya da yarın tekrar gitmem lazım hormonlarıma bakılacakSonuç neymiş canım?
Üzüldüm canım ama hayırlısı inşallah en kısa zamanda beraber hamile kalırız topiklerde şenlenirizSelamlar ben haziran ayi gebe kaldim ama dis gebelik oldu henuz gecen hafta sonlanabildi artik onumuzdeki aylarda insallah saglikla
Spermler 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyormuş. Doktorların önerisi gün aşırı ilişkiye girmek .2 günde bir değerlendiriyoruz aslında. Yumurtlama beklerken kaçmasın diye.
Ama testte çıkmayınca o gün boş gectigimiz güne de denk gelebilir o zaman
Aylardır gebelik olusmayinca doktora gittim, bir sorun görünmedi. Şimdi aklımda bir şüphe düştü, eşimde mi bir problem var acaba diye.Spermler 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyormuş. Doktorların önerisi gün aşırı ilişkiye girmek .
Eşinde muayene olsun canım en iyisiAylardır gebelik olusmayinca doktora gittim, bir sorun görünmedi. Şimdi aklımda bir şüphe düştü, eşimde mi bir problem var acaba diye.
Ondan gün aşırı ilişkide sprem kalitesi düşer diye gün aşırı yapıyoruz.
canım bende dış gebelık sonrası 3.regl sonrasnda dun hsg çektırdım cok sukur temız ,tüpler acıkmış.Selamlar ben haziran ayi gebe kaldim ama dis gebelik oldu henuz gecen hafta sonlanabildi artik onumuzdeki aylarda insallah saglikla
Ben yazmıştım canım regl oldum diye ne yazık ki@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk M Minicikfzt @eliffdgn @Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Bir kızım var canım.Eşinde muayene olsun canım en iyisi
Ben bugün regl oldum canım@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk M Minicikfzt @eliffdgn @Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Canım ben adet oldum. Hatta bugün 3. günü diye doktora gittim doktor progestan verdi 16. günü başla dedi. Bu ay klomene ara verdi@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk M Minicikfzt @eliffdgn @Feyzacim cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 @Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 @Masalimtamamlan @rabiassss W wish2401 PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
2 tane metatreksat igne oldum hep 6 ay kadar korunun yaziyolar her yerde ama doktorum 1 adet donemi gecirmen yeterli dedi belki kan sayimlari ilik durumuna gore soyluyolardir bana uzun vadede bi korunma vermedi. Hamile kalmaya gelincede nasipPheebs belli bir süre verdi mi beklemen için yoksa hemen kalabilir miymişsin acaba?
Gecmisler olsun cok sevindim insallah tez vakitte gebelik haberinide alirsin saglikla.canım bende dış gebelık sonrası 3.regl sonrasnda dun hsg çektırdım cok sukur temız ,tüpler acıkmış.
cok sagol kuzumm..Gecmisler olsun cok sevindim insallah tez vakitte gebelik haberinide alirsin saglikla.
Canım, benim bir tanıdığımın da 1 kızı 1 oğlu oldu sonradan sıkıntı oldu erkekte, bazı faktörlerden dolayı aşırı sıcak, sigara, sağlıksız beslenme, dar pantolon giyinme ve benzeri şeyler spermler etkileniyormuş.Bir kızım var canım.
İkimizde de problem yoktu seneler önce yani.
Sonradan olmuş olabilir.
Dr önümüzdeki reglde klomen verecek.
Yine olmazsa eşim doktora gitsin artik