EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Ben yanlış yazmışım erken yumurtlama derken hızlı yumurtlama 24 saat için de pik olup çatlıyor ben de aynı şeyleri yaşıyorum
2 günde bir değerlendiriyoruz aslında. Yumurtlama beklerken kaçmasın diye.
Ama testte çıkmayınca o gün boş gectigimiz güne de denk gelebilir o zaman 😔

Selamlar 😊 ben haziran ayi gebe kaldim ama dis gebelik oldu henuz gecen hafta sonlanabildi artik onumuzdeki aylarda insallah saglikla 🙏
Üzüldüm canım ama hayırlısı inşallah en kısa zamanda beraber hamile kalırız topiklerde şenleniriz 😊😘

Spermler 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyormuş. Doktorların önerisi gün aşırı ilişkiye girmek .
Aylardır gebelik olusmayinca doktora gittim, bir sorun görünmedi. Şimdi aklımda bir şüphe düştü, eşimde mi bir problem var acaba diye.

Ondan gün aşırı ilişkide sprem kalitesi düşer diye gün aşırı yapıyoruz.

Canım ben adet oldum. Hatta bugün 3. günü diye doktora gittim doktor progestan verdi 16. günü başla dedi. Bu ay klomene ara verdi

Kızlar kan sonucum 51 çıkmış. 5-6 gün gecikmeye göre az mı sizce? Çünkü 36 gün önce kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle onda da 8 günlük gecikmeyle 180 çıkmıştı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum lütfen dua edin 😞

Pheebs Pheebs belli bir süre verdi mi beklemen için yoksa hemen kalabilir miymişsin acaba?
2 tane metatreksat igne oldum hep 6 ay kadar korunun yaziyolar her yerde ama doktorum 1 adet donemi gecirmen yeterli dedi belki kan sayimlari ilik durumuna gore soyluyolardir bana uzun vadede bi korunma vermedi. Hamile kalmaya gelincede nasip 😊

Bir kızım var canım.
İkimizde de problem yoktu seneler önce yani.
Sonradan olmuş olabilir.
Dr önümüzdeki reglde klomen verecek.
Yine olmazsa eşim doktora gitsin artik
Canım, benim bir tanıdığımın da 1 kızı 1 oğlu oldu sonradan sıkıntı oldu erkekte, bazı faktörlerden dolayı aşırı sıcak, sigara, sağlıksız beslenme, dar pantolon giyinme ve benzeri şeyler spermler etkileniyormuş.

Ben gebe miyim acaba? adetim 4 gün gecikti. testi yaptım böyle çıktı. Pcosluyum 9 aydır da istiyoruz. Kasık ağrılarım var sırtım belim çok ağrıyor. Geç döllenme olabilir mi kan versem sonuç çıkar mı kesin ?

Eklentiler

• 7AD4C3F1-0C91-46A6-8B98-88AE9B941DBC.jpeg
    7AD4C3F1-0C91-46A6-8B98-88AE9B941DBC.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 75
X