- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
Aynı şeyi bende yaptım insanı umutsuzluğa itiyor son 2 3 gün kalana kadar yapmamak lazımUtanıyorum söylemeyee daha 9 gün var ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi bende yaptım insanı umutsuzluğa itiyor son 2 3 gün kalana kadar yapmamak lazımUtanıyorum söylemeyee daha 9 gün var ahahah
Ben iflah olmaz bir test bağımlısıyım yeni siparişlerim gelir bir iki güne yine yaparımAynı şeyi bende yaptım insanı umutsuzluğa itiyor son 2 3 gün kalana kadar yapmamak lazım
Kaç gün var canımDayanamadim test yaptim erkendi sanirim negatif
Yumurtlama.ustunden 8 gun gecti aslinda cuma yapmaliydim kesinsonu icinKaç gün var canım
Pik olduğu günden mi saymalıyız yoksa çatlama olduğu günden itibaren miYumurtlama.ustunden 8 gun gecti aslinda cuma yapmaliydim kesinsonu icin
Ben ilk gebeligimde pikten itibaren saydigimda 11. Gunde ogrenmisim cok silik bir cizgi ile tabi dollenme zamanina gore degisebilir en garanti yumurtlamadan 17 gun sonra diyorlarPik olduğu günden mi saymalıyız yoksa çatlama olduğu günden itibaren mi
Anladım teşekkür ederim benim 7sinde pik oldu 8inde çatladıBen ilk gebeligimde pikten itibaren saydigimda 11. Gunde ogrenmisim cok silik bir cizgi ile tabi dollenme zamanina gore degisebilir en garanti yumurtlamadan 17 gun sonra diyorlar
Kendi doktorunla gorustun ya sorun olmaz canım,Valla öyle olduğunu bilsem bende görüşürdüm
Canım kan testine gitmedim çünkü dünden önceki gün ateşim düştü ve dün akşam adet oldum,derecem 36.2 yken yani tam adet atesimde,bu ay da sekmedi yaklaşık 5-7 gün gecikme ileSonuç ne oldu canım?
Canım benüm de iki aydır öyle oluyor bende 24 saatte bir test yapıyorum arkadaşın biri söyledi erken yumurtlama olabiliyor diye muhtemelen senin de öyle olmuştur.Canim ben bu paylaşılan testlerde ki gibi aşırı kırmızıyı hiç yakalayamiyorum.
Acaba 24 saatte bir test yaptigimdan mi
Yumurtlama çabuk mu kaçıyor ?
@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt Manisa4545 @Feyzacim @cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 Masalimtamamlan @rabiassss @wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları
Adetime 4 kala hastalandım bu ay da olmadıCanım kan testine gitmedim çünkü dünden önceki gün ateşim düştü ve dün akşam adet oldum,derecem 36.2 yken yani tam adet atesimde,bu ay da sekmedi yaklaşık 5-7 gün gecikme ile
Hayır canım benim regli olmam gereken tarih 5 eylülde bugün itibariyle 9 gün gectiSenin BAT dünmüydü
Canım ben hala olmadım. 3 gün gecikti idrar negatif. Bakalım bi süre daha olmassam kan vericem@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt Manisa4545 @Feyzacim @cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 Masalimtamamlan @rabiassss @wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Aynen canım o baktı zatenKendi doktorunla gorustun ya sorun olmaz canım,
Benim bat 12 Eylül’dü fakat gelen giden olmadı kaset test yaptım maalesef silik çizgi bile yok yumurtlamadan sonra çok fazla belirti yaşadım ilk kez ama olmadı@fnd_50 @Aden2023 @Bluepinkkk @Minicikfzt Manisa4545 @Feyzacim @cerenay000 @Lamariposa @Lotuss9335 Sazaks @Arasdefne @Derdedermanolan @Queenbee0 Masalimtamamlan @rabiassss @wish2401 @PrensesAriel @Melek56 @sss2022 Kızlar test yapan var mı??? ( kaçirdiysam kusura bakmayin bir anda fazla mesaj oluyor goremiyorum arada kalanları )
Reglim bittiği gün başladım ben. Erken yumurtlama oluyorsa kaçırmayayim diye.Canım benüm de iki aydır öyle oluyor bende 24 saatte bir test yapıyorum arkadaşın biri söyledi erken yumurtlama olabiliyor diye muhtemelen senin de öyle olmuştur.