Veee hanımlar dobarlanin bilmeyenlere ateş olcmeden bahsedeyim hiç sasmadi bende. Eğlenceli de
-adetinizin bitiminden itibaren her sabah yataktan ayağınızı yere değmeden mümkünse aynı saatte işe gider gibi düşünün atesinizi çubuk atesolcerle dil altından ölçün.
-fertility friend veya takvimim uygulamasi gibi bir şey varsa ki cogumuzda var günlük not edin. Sonra o bikac ay ekleyince size sağlam bir fikir veriyor döngüleriniz hakkında.grafik de oluşturuyor.
-degerler inip çıkıyor zaten regl dönemi ortasında bir yerde , ateş önce 0.3-0.4 derece artıp sonra pat diye düşüyor. İşte orda yumurtlama olabilir diyoruz ve kendimizi , diger belirtileri de takip ediyoruz. Özellikle yumurta akı kıvamındaki akıntıyı. Günaşırı ilişki en garantilisi bu durumda çünkü geç ya da erken kalinabiliyor.
-yok eğer adet olacaksanız regle yakın ateş pat pat düşüyor ve bir derecede adet oluyorsunuz.
mesela ben önceki gebeliklerimde de bakmıştım. Adet ateşim 36.2.
eğer ateşim yavaş yavaş düşüyorsa biliyorum ki o değere geldiği gün adet olacam. İki gebeligimde de düşmedi 37 ve üzerine çıktı sabitlendi
Ama unutmayın ben ne zaman yumurta akı akıntı yazmışsam orda ilişki olmuş 2. Oğlumda o tutmuş kaç ay denemişim ama o ay tutmuş
ilk oğlumda geç ogrenmisim ateşi. Ama ateş artınca laaaan deyip teste gitmişim
benim bu ay ateşim 36.8 lere çıktı umitlenmistim o yüzden ama bu sabah düşünce 36.6 ya tamam dedim geliyor ablamiz
Ateş ölçme hem eğlenceli, hem de sıfır maliyet
Merhaba daha önce hamile oldugunuzu ateş ölçerek anladınız doğru mu anlamışım?
Daha ayrıntılı anlatır mısınız ateş ölçmeyi
-