Hayir kuzum.sadece randevu olusturduk degerlere gore keseyi goruruz artik gel.bir bakalim dediHadi gözün aydın canım sağlıcakla bebişide görürsün inşallahne kadarlık olmuş birşey dedi mi doktor sana
Hadi herşey yolunda ilerler inşallah canım bende cuma günü gideceğim nasipseHayir kuzum.sadece randevu olusturduk degerlere gore keseyi goruruz artik gel.bir bakalim dedi
Benimde kalinlasma istenilen seviyede değildi vagifem fitil verdi doktor estrofemi de doz arttirmisti birde nar suyu tükettim hergun bir bardak canimKızlar merhaba.
Benim bir sorum olacak rahim istenilen düzeyde kalınlaşmadığı için transfer olamayan var mı aranızda? Ne yaptıysam olmuyo 3 aydır denemediğim ilaç takviye kalmadı. Ben tek miyim acaba bu sorunu yaşayan?
Sonuç alabildiniz mi?Benimde kalinlasma istenilen seviyede değildi vagifem fitil verdi doktor estrofemi de doz arttirmisti birde nar suyu tükettim hergun bir bardak canim
Merhaba transferiniz daha çok yeni ben 9. gün testte hala tek çizgi görüyordum moralim bozuluyor diye 12. gün kan testine kadar bekledim. Bence bekleyin moralinizi asla bozmayınBen dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki tek çizgi…ama hala umutluyum daha cuma günü transfer olmuştu inşallah ondan tek çizgidir
Tutunma 5.6 günlerde tamamlanıyor kafanızı boş yere karıştırmayın. Mutlu ve heyecanlı bekleyişe devam edin bence:) ben 23 transfer oldum hala bekliyorumBende 30 oldum aslında 3 gün içinde tutunma oluyormuş şanırım canım
Canım gittinmi doktora?Hayir kuzum.sadece randevu olusturduk degerlere gore keseyi goruruz artik gel.bir bakalim dedi
Evet kalınlaşma olmuştu transfer yapıldı canımSonuç alabildiniz mi?
Doktora sordunuzmu acaba daha tahlil günümüze var belki değişebilirBen 27 sinde transfer oldum bugün kan verdim koca bir 0
normal o.erimiş olması yeterli demişti bana hemşireMerhaba hanımlar bende 28. De transfer oldum. 10 gün sonra test yap dedi bana doktorum Salı günü yapacağım kısmetse. Transferden sonraki 5. Günüm henüz. Bir şey soracağım doktorum 200 mg peogestron verdi günde üç Tane çalıştığım için sabah işe giderken takmıştım 3 saat sonra lavaboya gittim erimiş bir şekilde peöeteyle sildiğimde gördüm bazen bu şekilde geri geliyor o kadar ileri itmeme rağmen sizler naısl yapıyorsunuz.
Dayan dayan test günü heyecanı olsunBen dayanamayacağım gibi geliyor cnm ya
Güzel haberlerini bekliyorum canımO zaman bizde seni dinleyelim yapmayalım haftaya Salı test günüm benimde
Kuzum 5.30 da randevum sen gittinmiCanım gittinmi doktora?
Erimiş kalıntı şeklinde çıkıyor mu sizde de ?normal o.erimiş olması yeterli demişti bana hemşire