Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar merhaba.
Benim bir sorum olacak rahim istenilen düzeyde kalınlaşmadığı için transfer olamayan var mı aranızda? Ne yaptıysam olmuyo 3 aydır denemediğim ilaç takviye kalmadı. Ben tek miyim acaba bu sorunu yaşayan?

Benimde kalinlasma istenilen seviyede değildi vagifem fitil verdi doktor estrofemi de doz arttirmisti birde nar suyu tükettim hergun bir bardak canim

Ben dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki tek çizgi…ama hala umutluyum daha cuma günü transfer olmuştu inşallah ondan tek çizgidir
Merhaba transferiniz daha çok yeni ben 9. gün testte hala tek çizgi görüyordum moralim bozuluyor diye 12. gün kan testine kadar bekledim. Bence bekleyin moralinizi asla bozmayın

Kızlar merhaba, 23 eylülde transferim oldu benim gibi bekleyen ya da test yapan varmı acaba? Ben dayanamayıp kan testü verdim biraz önce normalde test günüm yarın. Bu akşam bir aile yemeği var orada söylemeyi düşünüyorum inşallah. Sizce bugun yaptığım kan testi yanıltıcı olurmu?

Merhaba hanımlar bende 28. De transfer oldum. 10 gün sonra test yap dedi bana doktorum Salı günü yapacağım kısmetse. Transferden sonraki 5. Günüm henüz. Bir şey soracağım doktorum 200 mg peogestron verdi günde üç Tane çalıştığım için sabah işe giderken takmıştım 3 saat sonra lavaboya gittim erimiş bir şekilde peöeteyle sildiğimde gördüm bazen bu şekilde geri geliyor o kadar ileri itmeme rağmen sizler naısl yapıyorsunuz.

normal o.erimiş olması yeterli demişti bana hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…