Allah korusun ya kötü düşünmeyin tem hassas olunca oluyor işte.. kaçıncı günü transferinizinBugün kanayinca korktum bende valla
Allahtan umut kesilmez yapma… tam bitti dediğin yerden başlar hayat..Merhaba arkadaşlar normalde perşembe günü test günümdü ama ben bugün vermek istedim kan sonucum 0,497 çıktı 1 in bile altında iki gün sonra tekrar etmeyi düşünmüyorum 6. Ve son denememdi benim için tedavi defteri kapandı hepinize canı gönülden kolaylıklar ve mutlu haberle almanızı diliyorum.
Kızlar bugün hepimizde olmuş galiba kasik ağrısı. Bende de aynı regl olacak gibi değişik bir ağrı var Rabbim yardımcımız olsunCanim bugun bndede oldu aynisi sabahtan var biraz agrim bnde cogunlukla yattim bugun
Deme öyle hepimiz için bir sınav bu büyük imtihandayiz üzül elbette ama gücünü topladigin yerde yeniden başlarsın Allahım izniyle sen bittim demeden Rabbim yettim demezmiş inşallah imtihansız nasip etsin Rabbim duacınızım hepimizinMerhaba arkadaşlar normalde perşembe günü test günümdü ama ben bugün vermek istedim kan sonucum 0,497 çıktı 1 in bile altında iki gün sonra tekrar etmeyi düşünmüyorum 6. Ve son denememdi benim için tedavi defteri kapandı hepinize canı gönülden kolaylıklar ve mutlu haberle almanızı diliyorum.
19 gün oldu canım yarin keseyi göreceğim inşallahAllah korusun ya kötü düşünmeyin tem hassas olunca oluyor işte.. kaçıncı günü transferinizin
Merhaba arkadaşlar normalde perşembe günü test günümdü ama ben bugün vermek istedim kan sonucum 0,497 çıktı 1 in bile altında iki gün sonra tekrar etmeyi düşünmüyorum 6. Ve son denememdi benim için tedavi defteri kapandı hepinize canı gönülden kolaylıklar ve mutlu haberle almanızı
Kızlar 6.günüm test yaptım var gözküyor silik ama bayaaa bakar mısınızz çok heyecanlandım Var valla varKızlar 6.günüm test yaptım var gözküyor silik ama bayaaa bakar mısınızz çok heyecanlandım
Merhaba arkadaşlar normalde perşembe günü test günümdü ama ben bugün vermek istedim kan sonucum 0,497 çıktı 1 in bile altında iki gün sonra tekrar etmeyi düşünmüyorum 6. Ve son denememdi benim için tedavi defteri kapandı hepinize canı gönülden kolaylıklar ve mutlu haberle almanızı diliyorum.
Kızlar 6.günüm test yaptım var gözküyor silik ama bayaaa bakar mısınızz çok heyecanlandım
Tek embriyo mu çift embriyo mu canımKızlar 6.günüm test yaptım var gözküyor silik ama bayaaa bakar mısınızz çok heyecanlandım
Tek embryioTek embriyo mu çift embriyo mu canım
Amin
Cok erken canim 4. Gun benim de negatif cikti bekle bekle Allah cok buyukBen dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki tek çizgi…ama hala umutluyum daha cuma günü transfer olmuştu inşallah ondan tek çizgidir
Yaaa 4. Gün sende de negatifti demek iyi umut oldu bu banaCok erken canim 4. Gun benim de negatif cikti bekle bekle Allah cok buyuk
Evet evet kana gecmezmis daha sacmalama dediler bana da gercekten beklemekte fayda var moral cok onemli su surecteYaaa 4. Gün sende de negatifti demek iyi umut oldu bu bana
Saat 15.30 gibi oldu benimde ilk transferime göre daha çok bel ve kasık ağrısı var gibi ilkinde hiç bir belirti yoktu bakalım bu sefer umarım güzel sonuçlar alırız canım sende var mı belirtiAynıyız yaaabende üç aydır kalınlaşma bekliyorum çok şükür dün benimde transferim oldu test günüm 10 u cnm var mı bi değişiklik saat kaç gibi oldun bende 16.30 da oldum