Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhaba arkadaşlar normalde perşembe günü test günümdü ama ben bugün vermek istedim kan sonucum 0,497 çıktı 1 in bile altında iki gün sonra tekrar etmeyi düşünmüyorum 6. Ve son denememdi benim için tedavi defteri kapandı hepinize canı gönülden kolaylıklar ve mutlu haberle almanızı diliyorum.

Allahtan umut kesilmez yapma… tam bitti dediğin yerden başlar hayat..

Deme öyle hepimiz için bir sınav bu büyük imtihandayiz üzül elbette ama gücünü topladigin yerde yeniden başlarsın Allahım izniyle sen bittim demeden Rabbim yettim demezmiş inşallah imtihansız nasip etsin Rabbim duacınızım hepimizin

Kızlar 6.günüm test yaptım var gözküyor silik ama bayaaa bakar mısınızz çok heyecanlandım

Eklentiler

• 8AD81C37-E385-497F-A22F-1BFD6D2F0DE4.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 62

Ben dayanamadım ve test yaptım ne yazık ki tek çizgi…ama hala umutluyum daha cuma günü transfer olmuştu inşallah ondan tek çizgidir

Aynıyız yaaa bende üç aydır kalınlaşma bekliyorum çok şükür dün benimde transferim oldu test günüm 10 u cnm var mı bi değişiklik saat kaç gibi oldun bende 16.30 da oldum
Saat 15.30 gibi oldu benimde ilk transferime göre daha çok bel ve kasık ağrısı var gibi ilkinde hiç bir belirti yoktu bakalım bu sefer umarım güzel sonuçlar alırız canım sende var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…