Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Saat 15.30 gibi oldu benimde ilk transferime göre daha çok bel ve kasık ağrısı var gibi ilkinde hiç bir belirti yoktu bakalım bu sefer umarım güzel sonuçlar alırız canım sende var mı belirti
Bende yok gibi cnm ama iki gün dinlendim yarın insallah işe döneceğim kendimi yormadan evin içinde de sürekli yatma dedi hemşire kan akışı için iyi bişey değil dedi

Bende bugün son gün yarın iş başı yapıyorum güzelce dinlendiğimi düşünüyorum daha fazlası sıkıyor da 😂😂
Ben 1 hafta yıllık izindeyim 🤪 ama gerçekten sıkıcı evde durmak ben kendimi yormadan dışarı falanda çoktım😂
Aynı test tarihi olanlar erken evde test yapmayı düşünüyormusunuz😍

Ben 1 hafta yıllık izindeyim 🤪 ama gerçekten sıkıcı evde durmak ben kendimi yormadan dışarı falanda çoktım😂
Aynı test tarihi olanlar erken evde test yapmayı düşünüyormusunuz😍
Ay bende istedim ama kasımda doluyor senem o yüzden hastane için zaten sürekli alıyorum izin dolmadan istemeye yüzüm olmadı 😂 perşembe cuma işe gidiyorum cumartesi pazar izinliyim yine zaten zorlamadım çok 😂 bende dün akşam yürüyüşe çıktım ayaklarıma kan gitsin diye kendimi yormadan biraz yürüdüm oturduk eşimle bi yerde çay falan içtik 😂
Benim ikinci transferim oldu bu o yüzden ilkinde yapmıştım heyecandan ama şuan yapmayı düşünmüyorum direk kan testi verip öğrenmeyi düşünüyorum 😻😻

Oluyormuş da işte idrar a yansıma hemen olmuyor ya kuzu ondan
Evet hcg kana bile 4-5 günden fazla sürede geçiyormuş bende dayanamayıp ilk transferimde 3. Günde yapmıştım tek çizgi görmüştüm sonra tutmadı hissetmiyorum içimde birşey olduğunu diye kafama takmıştım o yüzden yapmamak en sağlıklısı aslında

Ay bende istedim ama kasımda doluyor senem o yüzden hastane için zaten sürekli alıyorum izin dolmadan istemeye yüzüm olmadı 😂 perşembe cuma işe gidiyorum cumartesi pazar izinliyim yine zaten zorlamadım çok 😂 bende dün akşam yürüyüşe çıktım ayaklarıma kan gitsin diye kendimi yormadan biraz yürüdüm oturduk eşimle bi yerde çay falan içtik 😂
Benim ikinci transferim oldu bu o yüzden ilkinde yapmıştım heyecandan ama şuan yapmayı düşünmüyorum direk kan testi verip öğrenmeyi düşünüyorum 😻😻
Ben dayanamayacağım gibi geliyor cnm ya 😢

O zaman bizde seni dinleyelim yapmayalım haftaya Salı test günüm benimde 😘❤️

Evet hcg kana bile 4-5 günden fazla sürede geçiyormuş bende dayanamayıp ilk transferimde 3. Günde yapmıştım tek çizgi görmüştüm sonra tutmadı hissetmiyorum içimde birşey olduğunu diye kafama takmıştım o yüzden yapmamak en sağlıklısı aslında
Doğru söylüyorsun aslında da işte heyecan sabırsızlık :) senin ilk embriyo kalitesi neydi canım

Merhaba kizlar benim doktorum yarın çağırdı kese görmek icin aksam 5 .30 da kese gormeye gidicem bakalim insallah guzel guzel kese goruruz 🥰🥰

X