Ay ne kadar çok aynı gün test tarihimiz varYaa bende 28 inde oldum bana da ilk testi 10 ekimde yap dedi inşallah pozitif sonuç alırız benimde 5. Embriyosu 5aa kalite
İnşallah hepimiz musmutlu sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne kadar çok aynı gün test tarihimiz varYaa bende 28 inde oldum bana da ilk testi 10 ekimde yap dedi inşallah pozitif sonuç alırız benimde 5. Embriyosu 5aa kalite
Bende yok gibi cnm ama iki gün dinlendim yarın insallah işe döneceğim kendimi yormadan evin içinde de sürekli yatma dedi hemşire kan akışı için iyi bişey değil dediSaat 15.30 gibi oldu benimde ilk transferime göre daha çok bel ve kasık ağrısı var gibi ilkinde hiç bir belirti yoktu bakalım bu sefer umarım güzel sonuçlar alırız canım sende var mı belirti
İnşallah ya inşallahAy ne kadar çok aynı gün test tarihimiz var
İnşallah hepimiz musmutlu sonuçlar alırız
Bende bugün son gün yarın iş başı yapıyorum güzelce dinlendiğimi düşünüyorum daha fazlası sıkıyor daBende yok gibi cnm ama iki gün dinlendim yarın insallah işe döneceğim kendimi yormadan evin içinde de sürekli yatma dedi hemşire kan akışı için iyi bişey değil dedi
Aynen cnm insan kafasıyla konuşuyor bu sefer de sen kaç gün dinlenmiş oldunBende bugün son gün yarın iş başı yapıyorum güzelce dinlendiğimi düşünüyorum daha fazlası sıkıyor da
Ben 1 hafta yıllık izindeyim ama gerçekten sıkıcı evde durmak ben kendimi yormadan dışarı falanda çoktımBende bugün son gün yarın iş başı yapıyorum güzelce dinlendiğimi düşünüyorum daha fazlası sıkıyor da
Ben kendimi çok zor tutarım gibi geliyor cnmBen 1 hafta yıllık izindeyim ama gerçekten sıkıcı evde durmak ben kendimi yormadan dışarı falanda çoktım
Aynı test tarihi olanlar erken evde test yapmayı düşünüyormusunuz
Of bende ya 7. Günüm cumartesi oluyor test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa da çok üzülürümBen kendimi çok zor tutarım gibi geliyor cnm
Transfer günün tam ne zamandı cnm seninOf bende ya 7. Günüm cumartesi oluyor test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa da çok üzülürüm
Ben 28.eylul de oldum transfer csnımTransfer günün tam ne zamandı cnm senin
Bende 30 oldum aslında 3 gün içinde tutunma oluyormuş şanırım canımBen 28.eylul de oldum transfer csnım
Oluyormuş da işte idrar a yansıma hemen olmuyor ya kuzu ondanBende 30 oldum aslında 3 gün içinde tutunma oluyormuş şanırım canım
Transfer günü dahil bugün 3 gün olmuş oldu sırtım dümdüz oldu artıkAynen cnm insan kafasıyla konuşuyor bu sefer de sen kaç gün dinlenmiş oldun
Ay bende istedim ama kasımda doluyor senem o yüzden hastane için zaten sürekli alıyorum izin dolmadan istemeye yüzüm olmadı perşembe cuma işe gidiyorum cumartesi pazar izinliyim yine zaten zorlamadım çok bende dün akşam yürüyüşe çıktım ayaklarıma kan gitsin diye kendimi yormadan biraz yürüdüm oturduk eşimle bi yerde çay falan içtikBen 1 hafta yıllık izindeyim ama gerçekten sıkıcı evde durmak ben kendimi yormadan dışarı falanda çoktım
Aynı test tarihi olanlar erken evde test yapmayı düşünüyormusunuz
Evet hcg kana bile 4-5 günden fazla sürede geçiyormuş bende dayanamayıp ilk transferimde 3. Günde yapmıştım tek çizgi görmüştüm sonra tutmadı hissetmiyorum içimde birşey olduğunu diye kafama takmıştım o yüzden yapmamak en sağlıklısı aslındaOluyormuş da işte idrar a yansıma hemen olmuyor ya kuzu ondan
Ben dayanamayacağım gibi geliyor cnm yaAy bende istedim ama kasımda doluyor senem o yüzden hastane için zaten sürekli alıyorum izin dolmadan istemeye yüzüm olmadı perşembe cuma işe gidiyorum cumartesi pazar izinliyim yine zaten zorlamadım çok bende dün akşam yürüyüşe çıktım ayaklarıma kan gitsin diye kendimi yormadan biraz yürüdüm oturduk eşimle bi yerde çay falan içtik
Benim ikinci transferim oldu bu o yüzden ilkinde yapmıştım heyecandan ama şuan yapmayı düşünmüyorum direk kan testi verip öğrenmeyi düşünüyorum
O zaman bizde seni dinleyelim yapmayalım haftaya Salı test günüm benimdeAy bende istedim ama kasımda doluyor senem o yüzden hastane için zaten sürekli alıyorum izin dolmadan istemeye yüzüm olmadı perşembe cuma işe gidiyorum cumartesi pazar izinliyim yine zaten zorlamadım çok bende dün akşam yürüyüşe çıktım ayaklarıma kan gitsin diye kendimi yormadan biraz yürüdüm oturduk eşimle bi yerde çay falan içtik
Benim ikinci transferim oldu bu o yüzden ilkinde yapmıştım heyecandan ama şuan yapmayı düşünmüyorum direk kan testi verip öğrenmeyi düşünüyorum
Doğru söylüyorsun aslında da işte heyecan sabırsızlık :) senin ilk embriyo kalitesi neydi canımEvet hcg kana bile 4-5 günden fazla sürede geçiyormuş bende dayanamayıp ilk transferimde 3. Günde yapmıştım tek çizgi görmüştüm sonra tutmadı hissetmiyorum içimde birşey olduğunu diye kafama takmıştım o yüzden yapmamak en sağlıklısı aslında
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla bebişide görürsün inşallah ne kadarlık olmuş birşey dedi mi doktor sanaMerhaba kizlar benim doktorum yarın çağırdı kese görmek icin aksam 5 .30 da kese gormeye gidicem bakalim insallah guzel guzel kese goruruz