Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

İnşallah dayanırım kuzum beklemek zor ama öğrensek bu seferde iyi olmuyor herşey zamanında güzel
Bende çok merak ediyorum ama erken test yapıp boşuna moralimi bozmak istemiyorum doktorumun söylediği ilk şey moralimin yüksek olmasıydı o yüzden beklemeye karar verdim bu sefer

İğnelerden kaynaklı mı bilmiyorum ama bugün transfer günü dahil 4. Günüm inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ilk transferimde hiç böyle birşeyim olmamıştı ve transferin ertesi günü kasık ağrısı çekmeye başladım belirti midir bu nedir

İnşallah öyledir cnm pozitif işaretidir

Hayırlısı olsun canım benimde 5.gün dondurulmuş embriyo 30unda transfer edildi.
Benimde transferden sonraki gün kasık ağrısı oldu. Ama şuan inanılmaz bel ağrısı çekiyorum umarım olumlu olduğu yönündedir

Merhaba bende 30 eylülde transfer oldum sizin içinde hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah hep beraber bende bir kere kasık ağrısı oldu . Sonrada birşey olmadı . Şuan hiçbir belirtim yok bekliyorum

Benim bugün transferden sonra 7.günüm daha önce 2 negatif denemem olduğu için belirti aramam gerektiğini biliyorum ama bugünki mide bulantım ve baş dönmem çok acayipti nerdeyse istifra edecektim ve bi kaç saat herşey dönüyordu resmen böyle bişey yaşayan oldu mu acaba ? Ya da bir fikri olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…