Doktora sordunuzmu acaba daha tahlil günümüze var belkBen 27 sinde transfer oldum bugün kan verdim koca bir 0
Evet benimde öyle oluyorErimiş kalıntı şeklinde çıkıyor mu sizde de ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora sordunuzmu acaba daha tahlil günümüze var belkBen 27 sinde transfer oldum bugün kan verdim koca bir 0
Evet benimde öyle oluyorErimiş kalıntı şeklinde çıkıyor mu sizde de ?
Öyle mi cnm 5 ve 6 da mı tamamlanıyor bilmiyordumTutunma 5.6 günlerde tamamlanıyor kafanızı boş yere karıştırmayın. Mutlu ve heyecanlı bekleyişe devam edin bence:) ben 23 transfer oldum hala bekliyorum
İnşallah dayanırım kuzum beklemek zor ama öğrensek bu seferde iyi olmuyor herşey zamanında güzelDayan dayan test günü heyecanı olsun
Ayy bende çok tedirgin oldum niye bu geri geliyor diye iyice içeri ittiriyorum ama belli bir süre sonra iniyor aşağıya :/Doktora sordunuzmu acaba daha tahlil günümüze var belk
Evet benimde öyle oluyor
Benim ilk transferimde bir tane 5aa bi tane 3aa 2 tane embriyo transfer edildi tuttu da ama biyokimyasal gebelik oldu maalesef kiDoğru söylüyorsun aslında da işte heyecan sabırsızlık :) senin ilk embriyo kalitesi neydi canım
Bende çok merak ediyorum ama erken test yapıp boşuna moralimi bozmak istemiyorum doktorumun söylediği ilk şey moralimin yüksek olmasıydı o yüzden beklemeye karar verdim bu seferİnşallah dayanırım kuzum beklemek zor ama öğrensek bu seferde iyi olmuyor herşey zamanında güzel
İnşallah öyledir cnm pozitif işaretidirİğnelerden kaynaklı mı bilmiyorum ama bugün transfer günü dahil 4. Günüm inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ilk transferimde hiç böyle birşeyim olmamıştı ve transferin ertesi günü kasık ağrısı çekmeye başladım belirti midir bu nedir
İnşallah hepimiz pozitiflenelimmmİnşallah öyledir cnm pozitif işaretidir
Merhaba bende 30 eylülde oldum transfer . İnşallah hayırlı haberler alırızBende 30 oldum aslında 3 gün içinde tutunma oluyormuş şanırım canım
İnşallah canım ya tek embriyo mu senindeMerhaba bende 30 eylülde oldum transfer . İnşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah canımGüzel haberlerini bekliyorum canım
AnlDım canım benim hayırlısı olsunBenim ilk transferimde bir tane 5aa bi tane 3aa 2 tane embriyo transfer edildi tuttu da ama biyokimyasal gebelik oldu maalesef ki
Yarın gidicem. Ya sen birşeyler hiss ediyomusun. Ben hiç bir şey hiss etmiyorum acaba hiç bir şey yokmu diye düşünüyorum.Kuzum 5.30 da randevum sen gittinmi
Evet tek embriyo dondurulmuşİnşallah canım ya tek embriyo mu seninde
Hayırlısı olsun canım benimde 5.gün dondurulmuş embriyo 30unda transfer edildi.Evet tek embriyo dondurulmuş
5.gün embriyosu .
Size birşey sormak istiyorum bende hiçbir belirti yok . Sadece transferden sonraki gün kasık ağrım oldu çok az.başkada birşey olmadı o günden sonra . Siz nasılsınız varmı belirtileriniz
Merhaba bende 30 eylülde transfer oldum sizin içinde hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah hep beraber bende bir kere kasık ağrısı oldu . Sonrada birşey olmadı . Şuan hiçbir belirtim yok bekliyorumHayırlısı olsun canım benimde 5.gün dondurulmuş embriyo 30unda transfer edildi.
Benimde transferden sonraki gün kasık ağrısı oldu. Ama şuan inanılmaz bel ağrısı çekiyorum umarım olumlu olduğu yönündedir
Kuzum gorduk keseyi sukur bnde hic bisey hissetmiyorum henuzYarın gidicem. Ya sen birşeyler hiss ediyomusun. Ben hiç bir şey hiss etmiyorum acaba hiç bir şey yokmu diye düşünüyorum.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun :) keseyi kaçıncı haftada gördünüz acabaKuzum gorduk keseyi sukur bnde hic bisey hissetmiyorum henuz