Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar hayırlı akşamlar eylül başı transfer olanlar nasılsınız nerdesiniz durumlar nedir biraz sizlerden duyalım keseler gözüktü mü kalpnatışları duyuldumu

Gunaydin kizlarr nasilsiniz ben dun aksam test yaptim transfer haric dorduncu gun tabi ki cikmadi bi tik canim sıkılmadı değil insan ilk çocuğuyla aynı olcak diye düşünüyo tabi ama öyle olmadı maalesef bakalım hakkımızda hayırlısı umudu kaybetmek yok sağlıklıysa tutunur diyorum

Hanımlar transfer sonrası sadece progestan kullanıyorum fitil olarak.adet olmayı geciktirir mi,yoksa transfer sonucu olumsuz olursa adet olur muyum?bilen var mı?

Benimde 4. Denemem yarın test günüm artık negatif ala ala ala bıktım iki de kürtajım var 12 haftalıkken birinin kalbi durdu diğeri kendinden kanamam oldu düşükle sonuçlandı. o kadar sıkıldım ki bunda ne olacak bilmiyorum yüzleşmeye korkuyorum. Pozitif çıksa bile doğuna kadar rahat yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…