Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Ben her sabah 3 tane kuru kayısı yiyorum birde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum kabızlık sorunum yok şükür Allah'ım çektiğimiz acıların ve bu zorlu sürecin sonucunu hayırlı eylesin güzel mutlu haber alalım inşallah

Amin inşallah bende öyle yapıyorum ama progestan fitilden dolayı herhalde oldu bilmiyorum

Amin inşallah bende öyle yapıyorum ama progestan fitilden dolayı herhalde oldu bilmiyorum
Ben fitil kullanmıyorum kalçadan progestan iğnesi yaptırıyorum bı kaç tane kuru kayısıyı bir bardak sıcak suyun içine koyup bekletin iliyinca hem suyu için hemde kayısıları yiyin inşallah işe yarar

Bende Ankara bahçeci Yusuf hocadayım kuzum insallah hakkımızda hayırlısı olsun sen neler kullanıyorsun suan ilaç cnm ben estofeem duphason prednol Progrstan dex iğne folik asit aspirin içiyorum
Amin inşallah bende estroferm duphaston progestan fitil kalçadan progestan iğne ve progestan göbekten iğne ve oksopar iğne ve folikasit kullanıyorum.

Bende cok.arastirmistim recai hocayi ama sonra devlette karar kildim hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin
Doğrudur canım devlette aşılama yaptırdım bende 2 kez artık özele gitmek istedim ve çok memnumun burdan

İnsallah bişey olmamistir kuruntu yapma bende ıkındım baya diye çok moralim bozuldu
Ne kadar basit şeyler aslında ama em ufak şeye bile takılıyor in
Adet ya da kaşık sancım yok şükür de bel ağrım oluyor ara ara
Ben de kahve sarı bir akıntı da başladı transfer öncesi de olmuştu İnşallah kötü bir şey değildir

Senin kaçıncı günün canım transferin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…