- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
Bende 16 Eylül de transfer oldum sürekli yatmadım hiç. 1 hafta sonra işe başladımKızlar merhaba 26 Eylül yani Perşembe günü 6.
Gün 4bb kalite 1 tane embriyo transfer edildi bugün 3.gunum sizler kaç gün yattiniz olumlu olan arkadaşlar neler yaptınız nelere dikkat ettiniz
Ben her sabah 3 tane kuru kayısı yiyorum birde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum kabızlık sorunum yok şükür Allah'ım çektiğimiz acıların ve bu zorlu sürecin sonucunu hayırlı eylesin güzel mutlu haber alalım inşallahBende aynı gün oldum kabızlık var bende hemşireye sordum daha dönmedi ilaç önermesi için ıkınma oldu gece den inşallah bişey olmamistir Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah hepimizin olumlu olur ben dinleniyorum saatte bir kalkıp yürüyüş yapıyorum WC filan sonra yine uzanıyorum
Amin inşallahBen her sabah 3 tane kuru kayısı yiyorum birde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum kabızlık sorunum yok şükür Allah'ım çektiğimiz acıların ve bu zorlu sürecin sonucunu hayırlı eylesin güzel mutlu haber alalım inşallah
Bende yatmak isyemiyorum zaten progestandan dolayı kalçalarım rezil durumda ne yatabiliyorum nede rahat oturabiliyorum ufak ufak yürüyüş yapıyorum evin içindeBende 16 Eylül de transfer oldum sürekli yatmadım hiç. 1 hafta sonra işe başladım
Ben fitil kullanmıyorum kalçadan progestan iğnesi yaptırıyorum bı kaç tane kuru kayısıyı bir bardak sıcak suyun içine koyup bekletin iliyinca hem suyu için hemde kayısıları yiyin inşallah işe yararAmin inşallahbende öyle yapıyorum ama progestan fitilden dolayı herhalde oldu bilmiyorum
Hangi hastaneye gidiyorsunuzBende cok.arastirmistim recai hocayi ama sonra devlette karar kildim hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin
Ben fitil kullanmıyorum kalçadan progestan iğnesi yaptırıyorum bı kaç tane kuru kayısıyı bir bardak sıcak suyun içine koyup bekletin iliyinca hem suyu için hemde kayısıları yiyin inşallah işe yarar
İnşallah ise yararAllah razı olsun deneyeceğim
İnşallah ise yarar
Amin inşallah bende estroferm duphaston progestan fitil kalçadan progestan iğne ve progestan göbekten iğne ve oksopar iğne ve folikasit kullanıyorum.Bende Ankara bahçeci Yusuf hocadayım kuzum insallah hakkımızda hayırlısı olsun sen neler kullanıyorsun suan ilaç cnm ben estofeem duphason prednol Progrstan dex iğne folik asit aspirin içiyorum
Allahım tamamına erdirsin inşallah canım oksapar a ne zaman başladı cnm transfer sonrası mıAmin inşallah bende estroferm duphaston progestan fitil kalçadan progestan iğne ve progestan göbekten iğne ve oksopar iğne ve folikasit kullanıyorum.
İnşaBende cok.arastirmistim recai hocayi ama sonra devlette karar kildim hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin
Doğrudur canım devlette aşılama yaptırdım bende 2 kez artık özele gitmek istedim ve çok memnumun burdanBende cok.arastirmistim recai hocayi ama sonra devlette karar kildim hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin
Evet peogesran göbekten iğne ve oksopar transferden sonra başladımAllahım tamamına erdirsin inşallah canım oksapar a ne zaman başladı cnm transfer sonrası mı
Belki bana da başlatır cnm ne hissediyorsun suanda benimde dün merkezden aradılar duş alın kokusuruz ve takısız şekilde yarın gelin dediler 16.3 da transferim olacak Allah’ın izniyleEvet peogesran göbekten iğne ve oksopar transferden sonra başladım
Bide kuzum transfer sonrası yattın mı hep suan yatıyormusun yaniEvet peogesran göbekten iğne ve oksopar transferden sonra başladım
Ne kadar basit şeyler aslında ama em ufak şeye bile takılıyor insanİnsallah bişey olmamistir kuruntu yapma bende ıkındım baya diye çok moralim bozuldu
Ne kadar basit şeyler aslında ama em ufak şeye bile takılıyor inİnsallah bişey olmamistir kuruntu yapma bende ıkındım baya diye çok moralim bozuldu
Ben de kahve sarı bir akıntı da başladıAdet ya da kaşık sancım yok şükür de bel ağrım oluyor ara ara
Hadi inşallahCanim korkma olmamistir o kadardan birsey stres yapma
Senin kaçıncı günün canım transferin ?Merhabalar insallah guzel sonuclar alirsiniz ben 2 gun bol.bol dinlendim.kabiz olmamak icin brokoli bamya erik pestili tarzi seyler tukettim bol su ictim ama ilk.iki gunu agirlikli yatarak gecirdim.sonra normal hayatima dondum egilmiyorum cok fazla uzanmiyorum yataktan kalkarken yavas hareket ediyorum
Hadi hayırlısı olsun işlem çok kısa zaten. Hemen bitiyorBelki bana da başlatır cnm ne hissediyorsun suanda benimde dün merkezden aradılar duş alın kokusuruz ve takısız şekilde yarın gelin dediler 16.3 da transferim olacak Allah’ın izniyle