Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Ben önceki iki denememi devlette yaptım duphaston estrofem ve folik asit kullanmıştım ikisi de dondurulmuştu. Ama bu defa özelde oldu tedavim. felikson Woman ve magnomega adında vitaminler progestan iğne göbekten sabah akşam coraspin kullanıyorum ve bu sefer taze çift embriyo transferi

Umarım hepimizin ki güzel sonuçlanır Bu arada benim çift embriyo transferi 5ab 4ab kaliteleri. Sizin tek embriyo mu ? Kalitesi nasıldı ?
Benim tek embriyo 5aa.aslında yaşımdan dolayı çift istedik ama genetik taramalı yapıyoruz o yüzden doktor tek transfer yapıyor.halbuki daha önceki de genetiği sağlam gelmiş embriyoydu fakat tutmadı doktor yine tek transfer yaptı bakalım.sizin de kaliteler güzel,inşallah bu defa olur

İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben kaliteye de pek bakmıyorum doğrusu 3. Gün 2. Gün embriyoları var tutunan . 5.gün 6.gün embriyoları var negatif olan . Tevekkül edicez Rabbimden isticez ol derse olur hiç bir şey engel olamaz

Kizlar merhaba bugün progestan iğne vururken kanadı şişti morardı hafif kulanan arkadaslar varmı sizinde oldumu hiç böyle bende bugün böyle oldu normalde kanamazdi

Aynıyız yaaa bende üç aydır kalınlaşma bekliyorum çok şükür dün benimde transferim oldu test günüm 10 u cnm var mı bi değişiklik saat kaç gibi oldun bende 16.30 da oldum

Yaa bende 28 inde oldum bana da ilk testi 10 ekimde yap dedi inşallah pozitif sonuç alırız benimde 5. Embriyosu 5aa kalite

Evet aynen öyle,aminn canım

Kızlar benim maalesef negatif… çabucak toparlayıp ikinciyi denemeyi düşünüyorum. Bu sefer çift konmasını isteyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, fikirleriniz benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…