12 Eylül de olmuştum bende aynıyız hemen hemen seninle sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim13 Eylülde transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 Eylül de olmuştum bende aynıyız hemen hemen seninle sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim13 Eylülde transfer oldum
Allah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Gönlünüze ferahlık versin.çok zor süreç gerçekten.benim de perşembe günü test günüm.zaman yaklaştıkça umudum azalıyor,moralim bozuluyor,ya olmazsa diye Allah bu yolda olan herkese güzellikler nasip etsin.idrar testi yaptınız mı hiç?Benimde 4. Denemem yarın test günüm artık negatif ala ala ala bıktım iki de kürtajım var 12 haftalıkken birinin kalbi durdu diğeri kendinden kanamam oldu düşükle sonuçlandı. o kadar sıkıldım ki bunda ne olacak bilmiyorum yüzleşmeye korkuyorum. Pozitif çıksa bile doğuna kadar rahat yok zaten
Amin amin canım benimde bugün transfer hariç 4. Günüm. Belirti aramak istemiyorum çünkü daha önce 2 negatif denemem var bütün belirtileri yaşamıştım. Sadece 2. Gün yemek yerken çok fena bir ağrı saplantı belime belirti değil çünkü nefesimi kesti yani bilemiyorum herşeyin hayırlısı inşallah hakkımızdaAllah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Gönlünüze ferahlık versin.çok zor süreç gerçekten.benim de perşembe günü test günüm.zaman yaklaştıkça umudum azalıyor,moralim bozuluyor,ya olmazsa diye Allah bu yolda olan herkese güzellikler nasip etsin.idrar testi yaptınız mı hiç?
Bu arada idrar testi için çok erken benim yaparmıyım ilerleyen günlerde emin değilim Sende umutlu ol canım biraz Allah büyüktür . Ol der ve olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizimdeAllah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Gönlünüze ferahlık versin.çok zor süreç gerçekten.benim de perşembe günü test günüm.zaman yaklaştıkça umudum azalıyor,moralim bozuluyor,ya olmazsa diye Allah bu yolda olan herkese güzellikler nasip etsin.idrar testi yaptınız mı hiç?
Amin inşallah12 Eylül de olmuştum bende aynıyız hemen hemen seninle sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim
Evet canım az önce çıktım transfer oldumCanim transfer oldunmu?
Evet erkenmiş sizin,inşallah güzel sonuçlanır benim yarın 7.gün.9. Gün kan verecem.idrar testi yapar mıyım bilmiyorum,bakalım.dualarınızı beklerim.hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun,güzel haberler verelimBu arada idrar testi için çok erken benim yaparmıyım ilerleyen günlerde emin değilim Sende umutlu ol canım biraz Allah büyüktür . Ol der ve olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizimde
Hayırlısı olsun inşallahEvet canım az önce çıktım transfer oldum
Sağol canım sende durumlar nedirHayırlısı olsun inşallah
Umarım hepimizin ki güzel sonuçlanır Bu arada benim çift embriyo transferi 5ab 4ab kaliteleri. Sizin tek embriyo mu ? Kalitesi nasıldı ?Evet erkenmiş sizin,inşallah güzel sonuçlanır benim yarın 7.gün.9. Gün kan verecem.idrar testi yapar mıyım bilmiyorum,bakalım.dualarınızı beklerim.hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun,güzel haberler verelim
Biraz bu gün adet olacakmış gibi oldum. Korkudan yattım.Sağol canım sende durumlar nedir
Test günün ne zaman kuzumBiraz bu gün adet olacakmış gibi oldum. Korkudan yattım.
Canim bugun bndede oldu aynisi sabahtan var biraz agrim bnde cogunlukla yattim bugunBiraz bu gün adet olacakmış gibi oldum. Korkudan yattım.
Benim de transferim ekim ayında. Benim sürecim mayısta başladı. Daha önce anatolia ankarada tüp bebek denemiştim. Yumurtalar 5. Günü gormedi. Sonra prf dr seyit temel ceyhanla başladım. Mayıs ayında Bana önce amprik tedavi ve 1 adet vitamin verdi. Temmuzda opu sonrası 5. Gün 4 embiryom oldu. Pgt ile kaliteli ve temiz geldiler. Sonra histeroskobi oldum ağustosta. Şimdi Allahın izniyle transferimiz var. Çok iyi hissediyorum rabbimjn izniyle bebeklerimi kucaklamak istiyorum. Transfer öncesi lenfosit aşısı oldum. Size öneririm ankarada yaşayanlar için. Çok profesyonel bir doktor. Anatolia Hakan Yaralıda iyiydi. Ama onun vitaminlere inancı yok. Benim orda 12 yumurtadan 10 u olgundu ama döllenmedi. Ayrıca bu tüp bebek sürecimde doktor piezzo tekniği uyguladıklarını söyledi. Sonuçta 4 adet iyi kalite iyi genetikli embiryolarim oluştu. Paketli gıda yemedim organik beslendim. Öyle beslenmeye devam ediyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Yumurta kalitesi düşük olanlar için prf dr seyit temel ceyhan hocayı şiddetle öneririm.Kızlar temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım. Açıklanamayan nedenlerden dolayı 2.5yıldır çocuk sahibi olamıyorum. 11 temmuzda ilaç kullanmaya başladık 22 temmuzda yumurtalarım toplandı. 2 tane iyi kalite 2 tane orta kalite 5.gün embriyomuz oluştu. Çok şükür ama sonra embriyoları araştırdım da araştırdım araştırdım da araştırdım çok iyi kalite değil. Kafayı yemek üzereyken araştırmak vazgeçeye karar verdim artık önce Allah’a sonra embriyo larıma inanıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Bana 2 adet bekleyeceğiz transfer için dediler ilk adet yumurta toplamadan 6 gün sonra oldu. Bitmesine 2 gün kaldı. İnşallah yeni adetimi bekleyeceğim benimle benzer durumda olanlar varsa yazsın paylaştıkça belki biraz daha kolay geçer zaman. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alıntı
Bende temel hocada tedavi oldum hamileyim guzel ilerlerse insallah seninde guzel haberlerini aliriz insallah arkadasimBenim de transferim ekim ayında. Benim sürecim mayısta başladı. Daha önce anatolia ankarada tüp bebek denemiştim. Yumurtalar 5. Günü gormedi. Sonra prf dr seyit temel ceyhanla başladım. Mayıs ayında Bana önce amprik tedavi ve 1 adet vitamin verdi. Temmuzda opu sonrası 5. Gün 4 embiryom oldu. Pgt ile kaliteli ve temiz geldiler. Sonra histeroskobi oldum ağustosta. Şimdi Allahın izniyle transferimiz var. Çok iyi hissediyorum rabbimjn izniyle bebeklerimi kucaklamak istiyorum. Transfer öncesi lenfosit aşısı oldum. Size öneririm ankarada yaşayanlar için. Çok profesyonel bir doktor. Anatolia Hakan Yaralıda iyiydi. Ama onun vitaminlere inancı yok. Benim orda 12 yumurtadan 10 u olgundu ama döllenmedi. Ayrıca bu tüp bebek sürecimde doktor piezzo tekniği uyguladıklarını söyledi. Sonuçta 4 adet iyi kalite iyi genetikli embiryolarim oluştu. Paketli gıda yemedim organik beslendim. Öyle beslenmeye devam ediyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Yumurta kalitesi düşük olanlar için prf dr seyit temel ceyhan hocayı şiddetle öneririm.
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Test hiç yapmadım ya onu göze alamam ki yani ne olursa olsun net sobuç almak isterimAllah güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Gönlünüze ferahlık versin.çok zor süreç gerçekten.benim de perşembe günü test günüm.zaman yaklaştıkça umudum azalıyor,moralim bozuluyor,ya olmazsa diye Allah bu yolda olan herkese güzellikler nasip etsin.idrar testi yaptınız mı hiç?
Amin inşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versinBende temel hocada tedavi oldum hamileyim guzel ilerlerse insallah seninde guzel haberlerini aliriz insallah arkadasim
Merhaba daha önce belirti yaşadım demişsiniz ilaç kullandınız mı benimki doğal siklus oldu şuan sadece progestan fitil kullaniyorum ara ara belime ve karnıma üşütme ve regl ağrısı gibi ağrılar giriyor fitil bu yan etkileri yapar mı bilemiyorum sonuçta daha çatlama iğnesi vurulduğumda yani transferden 6 gün önce kullanmaya başladım ve o zaman bu yan etkiler yoktu ufff kafam çok karışık belirsizlik çok zor kendimi dinlemeyeyim diyorum olmuyorAmin amin canım benimde bugün transfer hariç 4. Günüm. Belirti aramak istemiyorum çünkü daha önce 2 negatif denemem var bütün belirtileri yaşamıştım. Sadece 2. Gün yemek yerken çok fena bir ağrı saplantı belime belirti değil çünkü nefesimi kesti yani bilemiyorum herşeyin hayırlısı inşallah hakkımızda