Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Bakalım benimkiler ne diyecek cnm
Canım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudum

Canım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudum
Aaa öyle mi bende aslında işe dönsem dedim işim masa başı doktoruma soracağım evde yatınca çünkü çok düşünüyorum

Merhaba hiç belirtiniz var mıydı benim transfer günü hariç 2.günüm ara sıra belime ağrı giriyor başka hiçbir şey yok ilaç kullanmıyorum sadece progestan fitil kullaniyorum

Merhaba hanımlar bende geçen ay yumurta toplandı rahim dinlendirme yapıldı 2 adet geçince gelin dedi yarın adetimin 4.günü doktora gideceğim bakalım benimkiler ne söyleyecek çok heyecanlıyım 🫣

Ne okudunuz acaba yazsanız bende okusam ☺️

X