- 12 Aralık 2022
- 218
- 132
Alla alla neden acaba bende fitilden dolayı akıntı verNe kadar basit şeyler aslında ama em ufak şeye bile takılıyor in
Ben de kahve sarı bir akıntı da başladı transfer öncesi de olmuştu İnşallah kötü bir şey değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla neden acaba bende fitilden dolayı akıntı verNe kadar basit şeyler aslında ama em ufak şeye bile takılıyor in
Ben de kahve sarı bir akıntı da başladı transfer öncesi de olmuştu İnşallah kötü bir şey değildir
Yok. Canım hemşire 1 saat yatarsan 15 dk hareket et dedi kendini yormadan yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabilirsin deri bana ağır kaldırma uzanma sağlıklı beslen su çok iç paketli gıda yeme dediBide kuzum transfer sonrası yattın mı hep suan yatıyormusun yani
Aynen öyle cnmHadi hayırlısı olsun işlem çok kısa zaten. Hemen bitiyor
Bakalım benimkiler ne diyecek cnmYok. Canım hemşire 1 saat yatarsan 15 dk hareket et dedi kendini yormadan yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabilirsin deri bana ağır kaldırma uzanma sağlıklı beslen su çok iç paketli gıda yeme dedi
Benim kalçadan çok hepimizin varmisAmin inşallah bende estroferm duphaston progestan fitil kalçadan progestan iğne ve progestan göbekten iğne ve oksopar iğne ve folikasit kullanıyorum.
Bilemedim ki fitil geri çıkarken kahve bir akıntı ile çıkıyor..hayra yorayım en iyisiAlla alla neden acaba bende fitilden dolayı akıntı ver
Senin kaçıncı günün canınBilemedim ki fitil geri çıkarken kahve bir akıntı ile çıkıyor..hayra yorayım en iyisi
Canım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudumBakalım benimkiler ne diyecek cnm
BakalımBakalım benimkiler ne diyecek cnm
Aynen hayır olsun kötü bişey yoktur kuzumBilemedim ki fitil geri çıkarken kahve bir akıntı ile çıkıyor..hayra yorayım en iyisi
Aaa öyle mi bende aslında işe dönsem dedim işim masa başı doktoruma soracağım evde yatınca çünkü çok düşünüyorumCanım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudum
Oturmakta hiç sikinti yokki. Ben 5. Günü evde özel derste verdim oturarak 2-3 saatAaa öyle mi bende aslında işe dönsem dedim işim masa başı doktoruma soracağım evde yatınca çünkü çok düşünüyorum
16. Gunum canmSenin kaçıncı günün canım transferin ?
Merhaba hiç belirtiniz var mıydı benim transfer günü hariç 2.günüm ara sıra belime ağrı giriyor başka hiçbir şey yok ilaç kullanmıyorum sadece progestan fitil kullaniyorumCanım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudum
Hiçbir belirtim olmadı canımMerhaba hiç belirtiniz var mıydı benim transfer günü hariç 2.günüm ara sıra belime ağrı giriyor başka hiçbir şey yok ilaç kullanmıyorum sadece progestan fitil kullaniyorum
Ne okudunuz acaba yazsanız bende okusamCanım sürekli yatma. Kendini dinleme. Ben kahvaltıda kefir yarım avakoda haşlanmış yumurta yedim hep. Ceviz kabak çekirdeği günde 2.5-3 litre su içtim. 9. Gün kan verdim 555 geldi. 11. Gün 1420 geldi. Kendini dinleme yatma yavas yavaş yemek bulaşık yika birde bir dua var hep onu okudum
Ali İmran suresi 38. Ayet canım. Tüp bebekle doğum doğum yapan bir arkadaşım sürekli okudum dedi bende öyle yaptımNe okudunuz acaba yazsanız bende okusam
Meryem suresi ve Kenzül arş duasını bende hergun dinleyip okudum canımNe okudunuz acaba yazsanız bende okusam
Ali İmran suresi 38. Ayet canım. Tüp bebekle doğum doğum yapan bir arkadaşım sürekli okudum dedi bende öyle yaptım
Teşekkür ederim bende enbiya suresi 89. Ayeti okuyordum bunları da okuyayımMeryem suresi ve Kenzül arş duasını bende hergun dinleyip okudum canım