Sağlıkla tutunsun inşallahYaa bende çarşamba oldum çoğu kişinin 6. Günde cıkmış acaba yarın sabah test yapsam mı kii teyzeleri yesin onu maşallaaahhhhhh
İnşallah ilk seferde tutsun benim de ilk denememde tutmuştu çok şükür ,erkek faktörlü çocuğunuz olmicak sürecinden gelmiştik bir de18 eylülde transfer oldum 30 eylül kan testim var 5. Gün 5AA embriyo ilk denemem , cok heyecanlıyım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah tabi en güzel kan da sonuç çıkıyorYa bende hiç belirti yaşamadım. Hatta dedimki yine olmuycak. Şükür bu gün güzel haber aldım. Belirti falan yalan bence. İnsan belirti aradikca üzülüyor. Ben üzülüyordum niye bir belirti yok diye..
Bu arada gaza getirmek gibi olmasın ama ben dayanamayıp yaparım gibi gekiyor yani çarş transfer olucam 30 eylülde yaparım 6.gün de18 eylülde transfer oldum 30 eylül kan testim var 5. Gün 5AA embriyo ilk denemem , cok heyecanlıyım
Bizimde öyleydi eşimden kaynaklıydı nerde yaptırdınız? 2. Bebek için tekrar mı transfer olacaksınızzİnşallah ilk seferde tutsun benim de ilk denememde tutmuştu çok şükür ,erkek faktörlü çocuğunuz olmicak sürecinden gelmiştik bir de
Acıbadem fulya bizim drlarımız ordaydı. Evet kardeş için girdik bu yola bakalım iki tane kalmıştı dondurulmuş birini denicez tutmazsa diğerini inş tutarBizimde öyleydi eşimden kaynaklıydı nerde yaptırdınız? 2. Bebek için tekrar mı transfer olacaksınızz
Bizimde öyleydi eşimden kaynaklıydı nerde yaptırdınızİnşallah ilk seferde tutsun benim de ilk denememde tutmuştu çok şükür ,erkek faktörlü çocuğunuz olmicak sürecinden gelmiştik bir de
Yaa hadi bakalım hayırlısı sağsalim kucağınıza alırsınız inşallaaah bu bebişide bizde memorial ankaradayız teyzesiiAcıbadem fulya bizim drlarımız ordaydı. Evet kardeş için girdik bu yola bakalım iki tane kalmıştı dondurulmuş birini denicez tutmazsa diğerini inş tutar
Ben de 13 eylulde olmustum canim senin adina cok cok sevindim saglikla al kucagina insallahBenimle birlikte transfer olan varmı kızlar? 13 Eylül'de oldum ben.
Türkiye'de tüp bebek maliyeti ne kadar ?
Kac cikti hcg canimBenimle birlikte transfer olan varmı kızlar? 13 Eylül'de oldum ben.
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah kuzummÇok mutlu oldum senin adına canım çokbende kan verdim 2 saate çıkacak duana talibim o mutluluğu bende yaşayayım
Güzel haberleri bekliyorum inşallah sizdenYaa hadi bakalım hayırlısı sağsalim kucağınıza alırsınız inşallaaah bu bebişide bizde memorial ankaradayız teyzesii
Yani bilmiyorum ne kadar çıktı doktor aramiştı. Hamilesin dedi Ne konuştugumu bile bilmedim heyecandan. Sormadım bile.Elim ayağım titriyodu.Kac cikti hcg canim
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlar testinin sonucu çıktı pozitif çok şükür biraz yürüyüş yaptım kaşık ağrım var darısı isteyen herkeze inşallah 2 gün sonra kan vereceğim inşallah sizlerinde kasik agrilari varmı
Tesekur ederim canım seninkide hayırlı olsun kaşık ağrınız varmı sizindeHayırlı olsun canım çok sevindim