Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Yaa bende çarşamba oldum çoğu kişinin 6. Günde cıkmış acaba yarın sabah test yapsam mı kii teyzeleri yesin onu maşallaaahhhhhh
Sağlıkla tutunsun inşallah vallaa bana da o zaman gruptan baskı yapmışlardı yap yap die niyeyse dayanamamıştım çıkmıştı sonuç çok şükür hoşuma gitti die iki günde bir yapmıştım saklıyorum hala

Ya bende hiç belirti yaşamadım. Hatta dedimki yine olmuycak. Şükür bu gün güzel haber aldım. Belirti falan yalan bence. İnsan belirti aradikca üzülüyor. Ben üzülüyordum niye bir belirti yok diye..
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah tabi en güzel kan da sonuç çıkıyor

Hatırladığım diğer arkadaşlarımında hep olumlu sonuç aldıktan sonra belirtileri başlamıştı kusma bulantı halsizlik vs

İnşallah ilk seferde tutsun benim de ilk denememde tutmuştu çok şükür ,erkek faktörlü çocuğunuz olmicak sürecinden gelmiştik bir de
Bizimde öyleydi eşimden kaynaklıydı nerde yaptırdınız? 2. Bebek için tekrar mı transfer olacaksınızz

Bizimde öyleydi eşimden kaynaklıydı nerde yaptırdınız? 2. Bebek için tekrar mı transfer olacaksınızz
Acıbadem fulya bizim drlarımız ordaydı. Evet kardeş için girdik bu yola bakalım iki tane kalmıştı dondurulmuş birini denicez tutmazsa diğerini inş tutar

Acıbadem fulya bizim drlarımız ordaydı. Evet kardeş için girdik bu yola bakalım iki tane kalmıştı dondurulmuş birini denicez tutmazsa diğerini inş tutar
Yaa hadi bakalım hayırlısı sağsalim kucağınıza alırsınız inşallaaah bu bebişide bizde memorial ankaradayız teyzesii

Kizlar testinin sonucu çıktı pozitif çok şükür biraz yürüyüş yaptım kaşık ağrım var darısı isteyen herkeze inşallah 2 gün sonra kan vereceğim inşallah sizlerinde kasik agrilari varmı

selamlar. bende 10 eylülde donmuş çift 5.gün embryo transferi oldum. daha önce 2 kez kimyasal oldu. 20 eylülde 10. gün kan vermiştim 346 çıktı. bugün tekrar verdim katlanmasına bakıcaz.hepimizniçin hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…