- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Dua et kuzum 25 innde kontrolüm var benimde herşey yolundaysa transfer günü belli olacak insalalh olur kalınlaşma iyi gelişir13.de oldum şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua et kuzum 25 innde kontrolüm var benimde herşey yolundaysa transfer günü belli olacak insalalh olur kalınlaşma iyi gelişir13.de oldum şekerim
Bnimde tekrar testim.var 25 inde rabbim nasip etsin hepimize insallah canimmDua et kuzum 25 innde kontrolüm var benimde herşey yolundaysa transfer günü belli olacak insalalh olur kalınlaşma iyi gelişir
Gunaydin canim masallah masallah hepsi dollenir cok guzel ilerler insallahKizlarr gunaydinn Bugun doktor randevum vardi cok iyi dedi 10-12 adet yumurta toplanmis insallah hersey yolunda gider carsamba yine kontrolum var o zaman herhalde yumurta toplama gununu belirleyecekler
Insallah canmm insallah iyi kaltede olurla hepsiiGunaydin canim masallah masallah hepsi dollenir cok guzel ilerler insallah
Çok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsunMerhabalar kizlar az önce test sonucum çıktı pozitif. Şu an mutluluğumu kelimelerle anlatamam. Şu an dünyanın en mutlu insanıyım. Mutluluktan ağlıyorum yarım saattir. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin inşallah. 5 yıldır evliydim. 5 yılda benim neler çektiğimi rabbim biliyor. Buraya da anı olsun diye yazdım. Öpüyorum hepinizi. Allah sizede nasip etsin
Çok mutlu oldum senin adına canım çok bende kan verdim 2 saate çıkacak duana talibim o mutluluğu bende yaşayayımMerhabalar kizlar az önce test sonucum çıktı pozitif. Şu an mutluluğumu kelimelerle anlatamam. Şu an dünyanın en mutlu insanıyım. Mutluluktan ağlıyorum yarım saattir. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin inşallah. 5 yıldır evliydim. 5 yılda benim neler çektiğimi rabbim biliyor. Buraya da anı olsun diye yazdım. Öpüyorum hepinizi. Allah sizede nasip etsin
Amin inşallah senin sonucunda iyi çikar. Hepinize hayırlı olsun. Seninde güzel haberlerini alırız inşallahÇok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsun
İnşallah canım dualarim sizlerle. Hepinize Allah nasip etsin. AminÇok mutlu oldum senin adına canım çok bende kan verdim 2 saate çıkacak duana talibim o mutluluğu bende yaşayayım
Hayırlı olsun canım umudunu asla bırakma hep olumlu kalKızlarr hayırlı haber alanları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim transferim 25 eylul ben de cok heyecanlıyım
merhaba 6.gün derken transfer gününü de sayıyor musunuzBir de ilk tüp bebekten bir kızım var teyzeleri ellerinizden öper transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım lütfen kendinize bunu yapmayın beyin oyun oynuyor çünkü 5gün embriyosuydu transferin 6.günü erken gebelik testtinde çıkmıştı naçizane deneyimim
Çok teşekkür ederim sizin transfer oldu mu sonuçlandı mı tam okuyamadımHayırlı olsun canım umudunu asla bırakma hep olumlu kal
Yaa bende çarşamba oldum çoğu kişinin 6. Günde cıkmış acaba yarın sabah test yapsam mı kii teyzeleri yesin onu maşallaaahhhhhhBir de ilk tüp bebekten bir kızım var teyzeleri ellerinizden öper transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım lütfen kendinize bunu yapmayın beyin oyun oynuyor çünkü 5gün embriyosuydu transferin 6.günü erken gebelik testtinde çıkmıştı naçizane deneyimim
Evet evet transfer günü ile birlikte 6.gün dü hatta dr ikiz mi acaba çok erken çıkmış falan demiştimerhaba 6.gün derken transfer gününü de sayıyor musunuz
18 eylülde transfer oldum 30 eylül kan testim var 5. Gün 5AA embriyo ilk denemem , cok heyecanlıyımÇok teşekkür ederim sizin transfer oldu mu sonuçlandı mı tam okuyamadım
Ya bende hiç belirti yaşamadım. Hatta dedimki yine olmuycak. Şükür bu gün güzel haber aldım. Belirti falan yalan bence. İnsan belirti aradikca üzülüyor. Ben üzülüyordum niye bir belirti yok diye..Bir de ilk tüp bebekten bir kızım var teyzeleri ellerinizden öper transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım lütfen kendinize bunu yapmayın beyin oyun oynuyor çünkü 5gün embriyosuydu transferin 6.günü erken gebelik testtinde çıkmıştı naçizane deneyimim