Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Merhabalar kizlar az önce test sonucum çıktı pozitif. Şu an mutluluğumu kelimelerle anlatamam. Şu an dünyanın en mutlu insanıyım. Mutluluktan ağlıyorum yarım saattir. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin inşallah. 5 yıldır evliydim. 5 yılda benim neler çektiğimi rabbim biliyor. Buraya da anı olsun diye yazdım. Öpüyorum hepinizi. Allah sizede nasip etsin ❤️ 😘

Merhabalar kizlar az önce test sonucum çıktı pozitif. Şu an mutluluğumu kelimelerle anlatamam. Şu an dünyanın en mutlu insanıyım. Mutluluktan ağlıyorum yarım saattir. Allah evladı olmayan herkese nasip etsin inşallah. 5 yıldır evliydim. 5 yılda benim neler çektiğimi rabbim biliyor. Buraya da anı olsun diye yazdım. Öpüyorum hepinizi. Allah sizede nasip etsin ❤️ 😘
Çok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsun

Çok mutlu oldum senin adına canım çok 🤲🤲🤲💓🧿bende kan verdim 2 saate çıkacak duana talibim o mutluluğu bende yaşayayım 🥰🤲🧿

Bir de ilk tüp bebekten bir kızım var teyzeleri ellerinizden öper 🧿 transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım lütfen kendinize bunu yapmayın beyin oyun oynuyor çünkü 🤗 5gün embriyosuydu transferin 6.günü erken gebelik testtinde çıkmıştı naçizane deneyimim

O zaman da burdan çok güzek arkadaşlıklar kurmuştum hala görüşüp konuştuğum inşallah pozitif süreçleri yaşarız birlikte emzirme uyku ek gıda konuşuruz 🥰

Bir de ilk tüp bebekten bir kızım var teyzeleri ellerinizden öper 🧿 transferden sonra hiç bir belirti yaşamadım lütfen kendinize bunu yapmayın beyin oyun oynuyor çünkü 🤗 5gün embriyosuydu transferin 6.günü erken gebelik testtinde çıkmıştı naçizane deneyimim
merhaba 6.gün derken transfer gününü de sayıyor musunuz

Yaa bende çarşamba oldum çoğu kişinin 6. Günde cıkmış acaba yarın sabah test yapsam mı kii teyzeleri yesin onu maşallaaahhhhhh

Ya bende hiç belirti yaşamadım. Hatta dedimki yine olmuycak. Şükür bu gün güzel haber aldım. Belirti falan yalan bence. İnsan belirti aradikca üzülüyor. Ben üzülüyordum niye bir belirti yok diye..

X