Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Oooooo siteye girmeyeli baya baya olmuş kızlar gözleriniz aydın olsun inşşlah hayırlı haberleri yazarsınız buraya çift embiriyo transferi olan varmı aranızda olduysanız ilk kan sonucunuz kaç çıktı

ben 10 eylülde çift transfer oldum.10.günde cuma günü 346 çıktı. bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum

Bende 13 eylulde cift emriyo transferi oldum 7. Gun verdim ilk testimi 12 cikti 9.gunde 28 canm

Bende 13 eylulde cift emriyo transferi oldum 7. Gun verdim ilk testimi 12 cikti 9.gunde 28 canm
Kız sen bu kadar erken yapmışsın düşük olmasına nasıl canını sıkarsın Allah seni ya Sevinmelisin erkenden öğrenmiş olmana sağlıcakla da bebeğini de görmek nasip olsun inşallah

Kız sen bu kadar erken yapmışsın düşük olmasına nasıl canını sıkarsın Allah seni ya Sevinmelisin erkenden öğrenmiş olmana sağlıcakla da bebeğini de görmek nasip olsun inşallah
Su mesajin o kadar mutlu ettiki beni anlatamam arkadasmm ne kadar garip canlilariz bir olumlu soze dunyalar bizim oluyor ya iyiki katilmisim buraya tesekkur ederim

Su mesajin o kadar mutlu ettiki beni anlatamam arkadasmm ne kadar garip canlilariz bir olumlu soze dunyalar bizim oluyor ya iyiki katilmisim buraya tesekkur ederim
Estağfurullah canım kendine iyi geleni yap her zaman değerin de çok iyi ayrıca keyfini sür lütfen herşey Rabbim e emanet

Çok heyecanlıyım gerçekten günler geçmiyor. İşim stresli baya rapor aldım o yüzden ama evde zaman geçmiyor
Bende 18i transfer oldum ama dayanamayıp 1 saat sonra normal test sabahta erken gebelik testi yapacağım, bence gebelik var gibi hayırlı olsun bende raporluyum bolca dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…