ben 10 eylülde çift transfer oldum.10.günde cuma günü 346 çıktı. bugün tekrar verdim sonuç bekliyorumOooooo siteye girmeyeli baya baya olmuş kızlar gözleriniz aydın olsun inşşlah hayırlı haberleri yazarsınız burayaçift embiriyo transferi olan varmı aranızda olduysanız ilk kan sonucunuz kaç çıktı
Bende 13 eylulde cift emriyo transferi oldum 7. Gun verdim ilk testimi 12 cikti 9.gunde 28 canmOooooo siteye girmeyeli baya baya olmuş kızlar gözleriniz aydın olsun inşşlah hayırlı haberleri yazarsınız burayaçift embiriyo transferi olan varmı aranızda olduysanız ilk kan sonucunuz kaç çıktı
Dondurulmus embriyomuydu kuzum yoksa taze transfermiben 10 eylülde çift transfer oldum.10.günde cuma günü 346 çıktı. bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum
Kız sen bu kadar erken yapmışsın düşük olmasına nasıl canını sıkarsın Allah seni yaBende 13 eylulde cift emriyo transferi oldum 7. Gun verdim ilk testimi 12 cikti 9.gunde 28 canm
Su mesajin o kadar mutlu ettiki beni anlatamam arkadasmm ne kadar garip canlilariz bir olumlu soze dunyalar bizim oluyor ya iyiki katilmisim buraya tesekkur ederimKız sen bu kadar erken yapmışsın düşük olmasına nasıl canını sıkarsın Allah seni yaSevinmelisin erkenden öğrenmiş olmana sağlıcakla da bebeğini de görmek nasip olsun inşallah
donmuş embryo idiDondurulmus embriyomuydu kuzum yoksa taze transfermi
Hadi hayirli olsun o halde insallah saglikla ilerler saglikla alirsin kucaginadonmuş embryo idi
Estağfurullah canım kendine iyi geleni yap her zaman değerin de çok iyi ayrıca keyfini sür lütfen herşey Rabbim e emanetSu mesajin o kadar mutlu ettiki beni anlatamam arkadasmm ne kadar garip canlilariz bir olumlu soze dunyalar bizim oluyor ya iyiki katilmisim buraya tesekkur ederim
Pek kuruntu gbi gelmedi bana eger yakin zamanda catlatma ignesi kullanmadiysan bende gordum cizgiyi canimbugün5. Günüm ama dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz yoksa kuruntu mu yapıyorum
Estağfurullah canım kendine iyi geleni yap her zaman değerin de çok iyi ayrıca keyfini sür lütfen herşey Rabbim e emanet
baya belli oluyo çizgibugün5. Günüm ama dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz yoksa kuruntu mu yapıyorum
Pek kuruntu gbi gelmedi bana eger yakin zamanda catlatma ignesi kullanmadiysan bende gordum cizgiyi canim
Cizgi guzel gorunuyor canim bende gordmDoğal siklus yöntemi kullandı hoca, çatlatma iğnesi vurulmadım
Bende 18i transfer oldum ama dayanamayıp 1 saat sonra normal test sabahta erken gebelik testi yapacağım, bence gebelik var gibi hayırlı olsunÇok heyecanlıyım gerçekten günler geçmiyor. İşim stresli baya rapor aldım o yüzden ama evde zaman geçmiyor
hepimiz oyleyiz kuzum.kndine vakit ayirman cok iyi olmus strese sokma kendini diycem ama pek mumkn degil gercektenÇok heyecanlıyım gerçekten günler geçmiyor. İşim stresli baya rapor aldım o yüzden ama evde zaman geçmiyor