Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Canım çok şükür Rabbime pozitif Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsin doğumla sonuçlansin hepimziin çok mutluyum isteyen herkese imtihansız nasip etsin Rabbim 🤲
Cok sevindim saglikla gelsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin tebrik ediyorum 😘😘😘 hcg degerin nasil yuksekmi cikti

Kizlar testinin sonucu çıktı pozitif çok şükür biraz yürüyüş yaptım kaşık ağrım var darısı isteyen herkeze inşallah 2 gün sonra kan vereceğim inşallah sizlerinde kasik agrilari varmı 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hayirli olsun canim tebrik ediyorum kuxagina almakta nasip olsun insallah 🥰

Banada yüksek gelince korktum bir an ama iki gün sonrası önemli olan elbette sağlıkla ilerlesin 🤲
Banada benimki dusuk gbi geliyor ama tabiki kisiden kisiye cok degisklik gosteren bir durummus kafayi takmamaya calisiyorum carsamba gnki teste gore doktoruma gidicem bakalm bn kndi kndime gebe hanerimi verdim ama doktorun yorumu cok onemli tabi nasip 🥰

Banada benimki dusuk gbi geliyor ama tabiki kisiden kisiye cok degisklik gosteren bir durummus kafayi takmamaya calisiyorum carsamba gnki teste gore doktoruma gidicem bakalm bn kndi kndime gebe hanerimi verdim ama doktorun yorumu cok onemli tabi nasip 🥰
Geç tutunmadan kaynaklı olabilir deger düşüklüğü kötü dusunme elbette sağlıkla ilerlesin hepimiz için canım hepsi hepimiz için bir süreç en azından pozitif değer gördük şuan bizi mutlu edecek🤲🙏

X