- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Bende 18 nde oldum canım Belırtılerın varmı test yaptınmı?Çok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 18 nde oldum canım Belırtılerın varmı test yaptınmı?Çok mutlu oldummm darısı bana ve isteyen herkesee bende 18inde oldum transfer 27si test yapacağım dua edelim lütfeeen hayırlı olsun
Yok sadece bel ağrım varTesekur ederim canım seninkide hayırlı olsun kaşık ağrınız varmı sizinde
Bende lekelenme oldu 3-4 damla şeklinde 2. Ve 3. Gün kasık ve bel ağrım cok sizde var mı bir şeylerBende 18 nde oldum canım Belırtılerın varmı test yaptınmı?
Canım çok şükür Rabbime pozitif Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsin doğumla sonuçlansin hepimziin çok mutluyum isteyen herkese imtihansız nasip etsin RabbimGuzel haberlerini bekliyoruz insallah kuzumm
Canım çok şükür Rabbime pozitif Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsin doğumla sonuçlansin hepimziin çok mutluyum isteyen herkese imtihansız nasip etsin Rabbim
Cok sevindim saglikla gelsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin tebrik ediyorum hcg degerin nasil yuksekmi ciktiCanım çok şükür Rabbime pozitif Rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsin doğumla sonuçlansin hepimziin çok mutluyum isteyen herkese imtihansız nasip etsin Rabbim
Masallah tebrik ediyorum canimYani bilmiyorum ne kadar çıktı doktor aramiştı. Hamilesin dedi Ne konuştugumu bile bilmedim heyecandan. Sormadım bile.Elim ayağım titriyodu. 2 gün sonra yine gidicem tekrar vericem kan testi. İnşallah o zaman öğrenirim.
Hayirli olsun canim tebrik ediyorum kuxagina almakta nasip olsun insallahKizlar testinin sonucu çıktı pozitif çok şükür biraz yürüyüş yaptım kaşık ağrım var darısı isteyen herkeze inşallah 2 gün sonra kan vereceğim inşallah sizlerinde kasik agrilari varmı
Amin canım amin inşallah 264 çıktı nasıl bende bilmiyorum senin bir fikrin var mı canımCok sevindim saglikla gelsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin tebrik ediyorum hcg degerin nasil yuksekmi cikti
İnsallah hepimize nasip olur kucağımıza almak kuzum teşekkür ederimHayirli olsun canim tebrik ediyorum kuxagina almakta nasip olsun insallah
Canım benimki 65 çıktı 9 .günüm seninki kaçıncı günAmin canım amin inşallah 264 çıktı nasıl bende bilmiyorum senin bir fikrin var mı canım
12 canım sağlıkla ilerlesin hepimizin Allah'ın izniyleCanım benimki 65 çıktı 9 .günüm seninki kaçıncı gün
Amin kuzum bel ağrın ve kasık agrin varmı12 canım sağlıkla ilerlesin hepimizin Allah'ın izniyle
İnan hiçbir belirti aramadım hafif ağrım vardı huzursuz rahatım yok gibi idi ama kullandığım ilaçlara bağlıyorum canım benAmin kuzum bel ağrın ve kasık agrin varmı
Bence guzel bir deger sanirim 2 gunde katlanarak devam ediyirmus masallah gayet guzel cikmisAmin canım amin inşallah 264 çıktı nasıl bende bilmiyorum senin bir fikrin var mı canım
Banada yüksek gelince korktum bir an ama iki gün sonrası önemli olan elbette sağlıkla ilerlesinBence guzel bir deger sanirim 2 gunde katlanarak devam ediyirmus masallah gayet guzel cikmis
İnsallah hepimize nasip olur kucağımıza almak kuzum teşekkür ederim
Banada benimki dusuk gbi geliyor ama tabiki kisiden kisiye cok degisklik gosteren bir durummus kafayi takmamaya calisiyorum carsamba gnki teste gore doktoruma gidicem bakalm bn kndi kndime gebe hanerimi verdim ama doktorun yorumu cok onemli tabi nasipBanada yüksek gelince korktum bir an ama iki gün sonrası önemli olan elbette sağlıkla ilerlesin
Geç tutunmadan kaynaklı olabilir deger düşüklüğü kötü dusunme elbette sağlıkla ilerlesin hepimiz için canım hepsi hepimiz için bir süreç en azından pozitif değer gördük şuan bizi mutlu edecekBanada benimki dusuk gbi geliyor ama tabiki kisiden kisiye cok degisklik gosteren bir durummus kafayi takmamaya calisiyorum carsamba gnki teste gore doktoruma gidicem bakalm bn kndi kndime gebe hanerimi verdim ama doktorun yorumu cok onemli tabi nasip
Kesinlikle haklisinGeç tutunmadan kaynaklı olabilir deger düşüklüğü kötü dusunme elbette sağlıkla ilerlesin hepimiz için canım hepsi hepimiz için bir süreç en azından pozitif değer gördük şuan bizi mutlu edecek