Benim biraz degisik seylwr oluyor vucudumda acikiyorum mesela baya acikiyorum kask agrik ara sira yokluyir beni cok idrara cikiyorum ve kocaman memelerim varMerhaba cnm doktoruma pazar pazar sorup rahatsız etmek istemedim biraz fazla halsizleşyirdi hastalık beni bende ilaç taraftarı değilim açıkçası şnsallah sorunsuz ilerler senin sürecin nasıl cnm
Erken gebelik testimi canim bu ovitrelle vuruldunmuCanım benim lise 6.gün koyulaşmıyor sanki kafayı yicem
Yok canım vurulmadım. Ama erken gebelik testiErken gebelik testimi canim bu ovitrelle vuruldunmu
Benimde yarın test günümYarın kuzum test günüm ginede içmemeye çalış canim
Benimde koyulasmiyor canim ona cok takilma bence ama hecg artmis mesela 12 den 28e cikmis takilma cok erkn cnku koyulasmasi icin idrara cok.gec geciyormusBugün 6.günüm 5.gün embriyosu ama 4.günden beri yapıyorum hep böyle
Bence 8.gunde yapın bir yavaş yavaş yükseliyor diyorlarBugün 6.günüm 5.gün embriyosu ama 4.günden beri yapıyorum hep böyle
Evet canım yaptım silik çizgi çıktı sen yaptinmi ay yarın hayırlı sonuçlar alırız inşallahBenimde yarın test günümidrar testi yaptın mı canım sen
Benimde yükseliyordur inşallah canımBenimde koyulasmiyor canim ona cok takilma bence ama hecg artmis mesela 12 den 28e cikmis takilma cok erkn cnku koyulasmasi icin idrara cok.gec geciyormus
Yarın yazın sonuçlarınızı kızlarEvet canım yaptım silik çizgi çıktı sen yaptinmi ay yarın hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Bence cok guzell dondurulmus embriyomu taze transfermi canim birde kacinci gun embriyoru masallah bnce cok guzel degerSelamm bugün transferin 8. Günü hcg değerim 82.5 nasıl sizce arkadaşlarr
Ben yapmadım cesaret edemedim bakalım yarın çok şükür oldu demeyi nasip etsin RabbimEvet canım yaptım silik çizgi çıktı sen yaptinmi ay yarın hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Ne zaman transfer oldun kuzumBenim biraz degisik seylwr oluyor vucudumda acikiyorum mesela baya acikiyorum kask agrik ara sira yokluyir beni cok idrara cikiyorum ve kocaman memelerim var
13.de oldum şekerimNe zaman transfer oldun kuzum
Canım benim teşekkürler 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum boş gebelik vs çok korkuyorum 1. Denemem olumsuzduBence cok guzell dondurulmus embriyomu taze transfermi canim birde kacinci gun embriyoru masallah bnce cok guzel deger
Insallah gonlune gore olsun hersey arkadasim suan degern cok guzel gorunuyor insallah katlanarak saglikla devam eder bende cok korkuyirum kimyasal gebelik vsCanım benim teşekkürler 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum boş gebelik vs çok korkuyorum 1. Denemem olumsuzdu
Canım çok güzel değerin hiç kaset gebelik testi yapmış mıydın daha önceSelamm bugün transferin 8. Günü hcg değerim 82.5 nasıl sizce arkadaşlarr
Canım fotosu varsa atsana nolursunBugün yaptım çok az silik çıktı