• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hayır hayır lütfen size ithafen asla yazmadım. Uzun zamandır kadınlar kulübündeyim. Çok grup gördüm ki son zamanlarda o kadar embriyoyla, rahimle övünen arkadaşları gördüm ki anlatamam. İlk kez tedavi olan birçok insan var sizin gibi bilmiyorlar ve üzülüyorlar 3.gün embriyosuna. İnsanların umudunu kırıyoruz farketmeden ya da fark ederek onu hala anlayabilmiş değilim. Ama lafım asla size değildi. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın anlamadığınızı o yüzden sorduğunuzu anladım sizin
Yo estafirullah. Yanlıs anlasılıp birini incitmek istemem. Evet bende ilk kez yaptırdm tüp bebeği. Ve cok cok hassas bi konu sizin dediğiniz gibi. Allahım anne olmayı isteyen hakeden herkese tattırsın inşallah. 🤲🏻 Yoksa bende bocalayıp yenice üyee olmus biriyim. Kime ne sorcamı şaşırdm. Nerden ufacık umut arayacağımı şaşırdm. Kimden dua isticemi şaşırdm. Başkasının baskasına ettiği dua kabul olur derler. O yüzden bicok arkadastan dua istedim. Cok zor bi durum. Ve aslaa kimsenin incinmesini istemem yazdıklarımdan.

Yo estafirullah. Yanlıs anlasılıp birini incitmek istemem. Evet bende ilk kez yaptırdm tüp bebeği. Ve cok cok hassas bi konu sizin dediğiniz gibi. Allahım anne olmayı isteyen hakeden herkese tattırsın inşallah. 🤲🏻 Yoksa bende bocalayıp yenice üyee olmus biriyim. Kime ne sorcamı şaşırdm. Nerden ufacık umut arayacağımı şaşırdm. Kimden dua isticemi şaşırdm. Başkasının baskasına ettiği dua kabul olur derler. O yüzden birçok arkadastan dua istedim. Cok zor bi durum. Ve aslaa kimsenin incinmesini istemem yazdıklarımdan.
Kesinlike burada birbirimize umut olmalıyız, destek olmalıyız. Tutmadı mı yeniden denesin diye güç olmalıyız. 💕💕

Kesinlike burada birbirimize umut olmalıyız, destek olmalıyız. Tutmadı mı yeniden denesin diye güç olmalıyız. 💕💕
Allahımm inşallah hersey güzel olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnsan cok üzülüyor yıpranıyor. Bir haftadır elimde sürekli telefon. Aceba biri iyi bisey demismi diye beklemedeyim. Ufacık umut arayışı içindeyim. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim🤲🏻

Allahımm inşallah hersey güzel olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnsan cok üzülüyor yıpranıyor. Bir haftadır elimde sürekli telefon. Aceba biri iyi bisey demismi diye beklemedeyim. Ufacık umut arayışı içindeyim. Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim🤲🏻
İnşaallah güzel olur inşallah hepimizin duası bir 🤲🏻🤲🏻

Hayır hayır lütfen size ithafen asla yazmadım. Uzun zamandır kadınlar kulübündeyim. Çok grup gördüm ki son zamanlarda o kadar embriyoyla, rahimle övünen arkadaşları gördüm ki anlatamam. İlk kez tedavi olan birçok insan var sizin gibi bilmiyorlar ve üzülüyorlar 3.gün embriyosuna. İnsanların umudunu kırıyoruz farketmeden ya da fark ederek onu hala anlayabilmiş değilim. Ama lafım asla size değildi. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın anlamadığınızı o yüzden sorduğunuzu anladım sizin
E çok normal insanlar eşiyle hayatiyla ne bulurlarsa onunla övünmeye çalişiyor burada çünkü.normal insanlarda var tabii ama sayıları az bu şey gibi sosyal medyada yemek mutluluk fotoğraflar paylaşan ama akşam evde birbirlerini yiyen eşlere benziyor 😀

E çok normal insanlar eşiyle hayatiyla ne bulurlarsa onunla övünmeye çalişiyor burada çünkü.normal insanlarda var tabii ama sayıları az bu şey gibi sosyal medyada yemek mutluluk fotoğraflar paylaşan ama akşam evde birbirlerini yiyen eşlere benziyor 😀
Öyle ama burada herkes aynı durumda yaaa insan az daha dikkat, az daha hassasiyet bekliyor 👍🏻 ama aynen sosyal medya dediğiniz gibi 🤚

Kizlar benim tutmadi bence bugun 8.gunum hic belirti yok yarin test günum başlarda kasık agrisi fslan olmustu ama o birden kayboldu yarin negatif cikcagindan eminim

Kizlar benim tutmadi bence bugun 8.gunum hic belirti yok yarin test günum başlarda kasık agrisi fslan olmustu ama o birden kayboldu yarin negatif cikcagindan eminim
Belirti aramayın belirtiler aldatıcıdır. Adet dönemindeyiz iki belirti birbiriyle neredeyse aynı. Hiç belirti hissetmeyen pek çok kişi de pozitifi gördü. Psikolojik olarak o belirtileri hissedip negatif görmek daha acı. Siz konuşun bebeğinizle de size sımsıkı tutunur inşallah

Özel laboratuvara gidip direk DNA hasar testi yaptırabilirsiniz. 250 TL civarı bişeydi geçen yıl.Olabilir ya yumurta kalitesinden oluyor yada DNA hasarından... 2 haftada çıkmıştı bizim sonuç. Yada iyi bı ürologa gidip söyleyebilirsiniz hasar çıkarsa takviyeyle düşüyor. Bizim hasar iki ayda yüzde 87 den yüzde 8 e düştü
2 ayda nasıl tedavi uyguladı peki ? hangi ilaçları kullandınız

Bugün eşimle tam da bunu konuştuk.. neden olmadı ki dr o kadar iyi dedi, 2 tane koyuldu hemde falan.. bende dedim demekki kısmet değilmiş, belki olacaktı 9 ay karnımda taşıyacaktım, kıyafetler eşyalar alacaktım ama ölü doğacaktı.. Allah nasip etmezse öyle de olmaz böyle de dedim. Hak verdi tabiki. Sonuçta doktorlar aracı sadece.. Allah korusun öyle olsa şimdikinden bin kat daha zor olur.. bize düşen sabırla beklemek🤲
bebek konusunda teslimiyet duygumuz olmalı .
ama ben bu konuda başarılı olamıyorum. daha yolun başında olmama ragmen

Belirti aramayın belirtiler aldatıcıdır. Adet dönemindeyiz iki belirti birbiriyle neredeyse aynı. Hiç belirti hissetmeyen pek çok kişi de pozitifi gördü. Psikolojik olarak o belirtileri hissedip negatif görmek daha acı. Siz konuşun bebeğinizle de size sımsıkı tutunur inşallah
Benim transferim adet gunu oldu zaten o zamanlar agrim oldu gecti bidaha olmadi ondan sonraki agrilarda ilaclardan sanirim 8.gun bugün bi kasık agrisi bile yok bilmiyorum kotu oldum

Benim transferim adet gunu oldu zaten o zamanlar agrim oldu gecti bidaha olmadi ondan sonraki agrilarda ilaclardan sanirim 8.gun bugün bi kasık agrisi bile yok bilmiyorum kotu oldum
Tutacağı varsa ne belirti lazım ne dinlenme. Şuan çok streslisiniz ama stres bize en çok zarar veren şey. Güzel şeyler düşünün. Bir de unutmayın Allah vermediyse ya da hiç vermeyecekse inanın böylesi daha hayırlıdır. Belki doğacak ama sağlıklı olmayacak, hayırsız bir evlat olacak. Böyle bir çocuğa sahip olmak mı hiç bir zaman evlat sahibi olamamak mı? Ben 5 yıldır özel çocukların öğretmeniyim. O aileleri görseniz inanın hiç çocuklarının olmamasını tercih ediyorlar en büyük nedense biz ölürsek bu çocuğa kim bakacak oluyor. Dediğim gibi bazen gerçekten olmaması olmasından daha hayırlı. Mutluluk bir çocukta saklı olsaydı çocuğu olan çiftlerin çok mutlu olması gerekirdi. En yakın arkadaşlarımdan biri bir gün "neye dikkat ettim biliyor musun çocuğu olmayan çiftler birbirine daha bağlı, daha mutlu" dedi kendisinin Allah bağışlasın 3 evladı var. O söyleyene kadar hiç dikkatimi çeken bişey değildi. Sonra çevremdekileri düşündüm, gerçekten haklıydı. Yani illa herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural yok olmayanlar eksik çiftlerde de değildir. İçinizi pozitif tutun ki güzel sonuç alınca tadını çıkarın olmadı mı dört elle sarılın tekrar tekrar deneyin. Bazen bir çiviyi çakmak için defalarca vurmak gerekir. En son aşama da artık sal gitsin olursa bizimdir aşaması ki o da ben oluyorum 😊😊

Tutacağı varsa ne belirti lazım ne dinlenme. Şuan çok streslisiniz ama stres bize en çok zarar veren şey. Güzel şeyler düşünün. Bir de unutmayın Allah vermediyse ya da hiç vermeyecekse inanın böylesi daha hayırlıdır. Belki doğacak ama sağlıklı olmayacak, hayırsız bir evlat olacak. Böyle bir çocuğa sahip olmak mı hiç bir zaman evlat sahibi olamamak mı? Ben 5 yıldır özel çocukların öğretmeniyim. O aileleri görseniz inanın hiç çocuklarının olmamasını tercih ediyorlar en büyük nedense biz ölürsek bu çocuğa kim bakacak oluyor. Dediğim gibi bazen gerçekten olmaması olmasından daha hayırlı. Mutluluk bir çocukta saklı olsaydı çocuğu olan çiftlerin çok mutlu olması gerekirdi. En yakın arkadaşlarımdan biri bir gün "neye dikkat ettim biliyor musun çocuğu olmayan çiftler birbirine daha bağlı, daha mutlu" dedi kendisinin Allah bağışlasın 3 evladı var. O söyleyene kadar hiç dikkatimi çeken bişey değildi. Sonra çevremdekileri düşündüm, gerçekten haklıydı. Yani illa herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural yok olmayanlar eksik çiftlerde de değildir. İçinizi pozitif tutun ki güzel sonuç alınca tadını çıkarın olmadı mı dört elle sarılın tekrar tekrar deneyin. Bazen bir çiviyi çakmak için defalarca vurmak gerekir. En son aşama da artık sal gitsin olursa bizimdir aşaması ki o da ben oluyorum 😊😊
Doğru söylüyosun saol canım 😊

Canım çok normal, çoğu kişinin belirti sandığı şeyler ilaç yan etkileri aslında. Ben dün kalp atışı duydum ama hala bir belirtim yok. Mide bulantısı da dahil. Arada adet ağrısı gibi bir ağrı hepsi bu kadar. Her vücut farklı, her bebek farklı. Kafanı takma hiç. İnan en güzeli bu. Kendine “her şey yolunda, benim için en iyisi olacak” de. Pozitif ol

Canım çok normal, çoğu kişinin belirti sandığı şeyler ilaç yan etkileri aslında. Ben dün kalp atışı duydum ama hala bir belirtim yok. Mide bulantısı da dahil. Arada adet ağrısı gibi bir ağrı hepsi bu kadar. Her vücut farklı, her bebek farklı. Kafanı takma hiç. İnan en güzeli bu. Kendine “her şey yolunda, benim için en iyisi olacak” de. Pozitif ol
Saol kuzum iyiki sizler varsiniz konusunca rahatliyorum biraz olmazsada nasip degilmis

Saol kuzum iyiki sizler varsiniz konusunca rahatliyorum biraz olmazsada nasip degilmis
Biz kadınlar olarak hep “anne olmak” üzerine yoğruluyoruz. Oysa her birimizin ne farklı potansiyelleri var. Çocuk sahibi olma fikri çok güzel elbette. İsteyen herkesin olur umarım. Ama çocuğu olmayanların eksik, mutsuz çiftler olduklarına dair inancım sıfır. Siz yeter ki birbirinizi sevin. İnsan her şarta, her duruma evrilebiliyor. Biz çocuksuz da çok güzel bir çiftiz diyerek çıktık yola. Ben çocuk sahibi olmak için çaba gösteren, birbirine burada destek olan her kadının şahane kadınlar olduklarını düşğnüyorum. Anne olsak da, olmasak da hepimiz hala aynı kadınlarız. Ve bu hayatın gerçekten böyle kadınlara çok ihtiyacı var. Yarınımızı bile bilmediğimiz bir hayatta, kendini böyle yıpratma derim. Hayatı olduğu gibi kabullenirim ben. Çok sorgulamam. Biraz zor oluyor bazen başarmak ama tavsiye ederim 🍀 (bütün bunları kolay yoldan öğrenmedim tabii. Çok sordum, çok sorguladım. Neden ben dedim. Genç ve doğurgan yıllarımın tam 6 tanesini, çocuk istediğimi bile bile yanımda olan ve sonra aslında çocuk istemediğini söyleyen biriyle geçirdim. Kendisine açık açık evlenip, çocuk sahibi olmak istediğimi söylediğim halde, tam 6 senemi aldı benden yalan dolanla. Sonra dedim ki, demek ki olmayacak. Yaşım ilerliyor. Kimi tanıyıp seveceğim, güvenip evleneceğim. Artık geçti. Kendime bir hayat kurdum en baştan. Başka bir şehirde. Sabit kalan tek şey ailem ve işim oldu. Bir de kedim ve köpeğim. Biraz düzene gireyim, koruyucu aile olurum bir çocuğa, onun elinden tutarım dedim. Sonra bir anda işler hızla değişti 😂 şimdiki eşimle tanıştım. Evlendim. Ama ortaya çıktı ki tek tüpüm geçirdiğim bir ameliyattan sonra tıkanmış. Tek tüpüm açık ve dolayısıyla tek yumurtalığıma kalıyor tüm iş. Buradaki doktorum tamamen şansım, beklemek istemiyorsunuz dedi ve hemen tüp bebeğe yönlendirdi. Şubatta embriyolarımız donduruldu,martta transfer planlandı. Hop pandemi. Eşim görevi nedeniyle acilen evden ayrıldı. (Hala yok 🤦🏼‍♀️) ben o hafta doğum kontrol ilacına başladım transfer için ve yan etki yaptı. 4 ay kardiyolojide tedavi gördüm. O ara merkezler kapandı. Açıldı vs. Kardiyoloğum da zaten ancak ağustosta izin verdi. Transfere ancak eylülde gidebildim. Tüm bu süreci en yakın arkadaşım, annem ve abimle atlattım. Eşim hala dönemedi. Doktora tek başıma gidiyorum. Evde yalnızım. Ama dedim ya, her şeyin bir sebebi olduğuna inanırım ve sorgulamam. Çünkü hayat tek bir gün, o da bugün. Şimdi bebeği bilen bikaç arkadaşım diyor ki, ay hamilelik ilerleyince tek başına nasıl olacak. O günü de o gün gelince düşünelim. Olmaz mı? Diyorum. Hayattayım. Nefes alıyorum,çok şükür. Sevdiklerim sağlıklı. Yani şimdiden enseyi karartma. Sen bebiş için bi derin nefes al. O mutsuzluğu test sonucun negatif çıkarsa yaşayalım. Söz, yanındayım, bence herkes yanında. Ama şimdi bi temiz hava çek içine. Hayattasın. Daha ötesi yok.

Back
X