Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar kafam karıstı benm. Atıyorm çarşamba günü yumurta toplandı. Cumartesi transver edildi. Kacıncı gün embriyosu oluyor bu.

Yarın 12. Günüm. 3. Gün çift embriyo. 9. Gün kan verdim. 0.3 çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım 2. Çizginin gölgesi bile yok. Yarın mucize bekliyorum sabırla
İdrar testleri çok güvenilir olmuyor inşallah yarın olumlu cevap alırız

Kızlar kafam karıstı benm. Atıyorm çarşamba günü yumurta toplandı. Cumartesi transver edildi. Kacıncı gün embriyosu oluyor bu.
Ben dediginiz gibi cars opu oldum. Cumartesi 3. Gün embriyosu biri 6 biri 8 hücreli transfer oldum. Yarın da kan günüm 12. gün yani

Ben dediginiz gibi cars opu oldum. Cumartesi 3. Gün embriyosu biri 6 biri 8 hücreli transfer oldum. Yarın da kan günüm 12. gün yani
Yaa size onikinci gün mü kan vermeniz söylendi. Peki beşinci gün embriyosu ile üçüncü gün embriyosu arasındaki fark nedir? Üçüncü gün embriyosu iyi olmuyor mu

Yaa size onikinci gün mü kan vermeniz söylendi. Peki beşinci gün embriyosu ile üçüncü gün embriyosu arasındaki fark nedir? Üçüncü gün embriyosu iyi olmuyor mu
Üçüncü gün embriyosu iyi olmuyor mu sorusu bile üçüncü gün embriyosu olan anneleri nasıl tedirgin ediyordur yazarken hiç düşünmediniz mi?

benim 4 yumurtam döllendi. 2si iyi kaliteydi. Labaratuvar ortamıyla anne rahmi bir değil, rahimde gelişme şansı daha yüksek olduğu için 5. Günü beklemediler. Taze transfer oldum. 3. Gün embriyosu hamile kalan bir çok kişi var. 2. Gün bile transfer olanlar varmış

Transver edilen embriyolar :8/0BE bu nu anlayan var mı arkadaşlar. Yardımcı olur musunz

Hmm beşinci güne kalması sanki biraz daha iyi bi durum sanırm

Laboratuvar ortamında 5.güne gidebilen embriyo blastokist embriyo olarak adlandırılıyor. En iyi embriyo olduğu söylense de kişiden kişiye bünyede bünyeye değişiyor herşey. Ben kaç kez 5.gün normali de dondurulmuşu da transfer oldum hepsinde iki iki. Ama tutmadı. 3.gün embriyosu olup tutan çok insan tanıdım. Böyle şeylere takılmayın. Herkes nasibini yaşıyor 5.gün 3.gün olayıyla stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…