- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.021
Rabbim gönlüne göre versin inşaallahBende cuma gidecem kese için çok merak ediyorum tek mi çift mi
Amin çok teşekkür ederimRabbim gönlüne göre versin inşaallah
Beni de ekler misiniz 25 eylül transfer oldum hamileyimArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Canımcım kuzucum ben sana özel mesaj yazıyorum yazıyorum göndermiyo ya sabahtan beriCanımın içi ayyy nasıl sevindim havalara uçtum resmen ya ❤
Allah Allah niye ki canımCanımcım kuzucum ben sana özel mesaj yazıyorum yazıyorum göndermiyo ya sabahtan beri
Gelir gelmez yazdım yazdım gitmediAllah Allah niye ki canım
Simdi bende sana özelden yazdım ,benim msj da mı gelmedi sana , ayy bir yerlerine falan mı dokunduk ki hiç te anlamamGelir gelmez yazdım yazdım gitmedi
Telefonumu açıp kapattım bi daha yazdım gelicek mi deniyorumSimdi bende sana özelden yazdım ,benim msj da mı gelmedi sana , ayy bir yerlerine falan mı dokunduk ki hiç te anlamam
1.ci deneme geldi canım msjTelefonumu açıp kapattım bi daha yazdım gelicek mi deniyorum
Bence içini ferah tut bir şey olmaz bundan sonra yeme . Allah izin verince her çocuk tutunuyorKizlar benim bugun transferimin 7.gunu unutmusum maydonoz yedim ama cok azdı yemeğin icinde az pismis bisey olur mu maydonoz tehlikeli diye biliyordum da
Yok yaa öyle bir lokma ile olacağını sanmıyorum. İyi düşünün. O kadar iğne, ilaç alıyoruz öyle etkili olmayacaktır.Kizlar benim bugun transferimin 7.gunu unutmusum maydonoz yedim ama cok azdı yemeğin icinde az pismis bisey olur mu maydonoz tehlikeli diye biliyordum da
Ayrıca şimdi düşününce ben de içli köfte yedim onun da içinde maydonoz varKizlar benim bugun transferimin 7.gunu unutmusum maydonoz yedim ama cok azdı yemeğin icinde az pismis bisey olur mu maydonoz tehlikeli diye biliyordum da
Yok bidaha yemem dikkat ederim artıkBence içini ferah tut bir şey olmaz bundan sonra yeme . Allah izin verince her çocuk tutunuyor
Ayrıca şimdi düşününce ben de içli köfte yedim onun da içinde maydonoz var
Bende dün lahmacun yedim ama pişince birşey olmaz diye düşünüyorum çiğ yersen daha etkili birdaha onuda yemeyelim
Yalnız herkes yavaş yavaş kaçamaklarını hatırlıyorBende dün lahmacun yedim ama pişince birşey olmaz diye düşünüyorum çiğ yersen daha etkili birdaha onuda yemeyelim
Aynen ya rabbim nasip etsin hepimize inşallah kalbimizi ferah tutalım güzel olsun kucaklarımız dolsunYalnız herkes yavaş yavaş kaçamaklarını hatırlıyor
Yemeyelim canımBende dün lahmacun yedim ama pişince birşey olmaz diye düşünüyorum çiğ yersen daha etkili birdaha onuda yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?