Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayyy canım arkadaşım nasilda pozitif böyle , kaç gündür topige giremedim mide bulantılarım baş dönmelerim başladı , başımı yastıktan kaldıramıyorum buarada sen ne yaptın canım kalp atışını duydunmu

kızlar merhaba son adet tarihime göre hesaplanırsa 4+5 günlük hamileyim 5. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 24 Eylülde.Bu kadar küçük ve yeni olmasına karşın bu sabaha karşı aşırı bi mide bulantısıyla uykumdan uyandım lavaboya koştum ama kusamadım çok erken değil mi bu bulantılar için yoksa normal mi arkadaşlar.

Canımın içi ayyy nasıl sevindim havalara uçtum resmen ya ❤

İnşallah canım kaçıncı haftada görüldü bende cuma kese için gidicem çok heyecanlıyım
5+1 de keseler görüldü canım , 1 kesem 5+1 diğeri 4+2 olarak görüldü , 1 tanesi geriden geliyor dedi doktor , 2 sinin kalp atışını almak için 7+1 e randevu verdi , aslında pazartesi falan gitsem duyardık kalp atışını ama bende risk almak istemedim , doktordan iyi bilecek değilim ya

Bende cuma gidecem kese için çok merak ediyorum tek mi çift mi

Benim ikisi de geriden geliyor, ikisi arasinda da fark var. Aslinda daha da karisik durum ama su an ki ozet boyle. Yarin kontrolum var, bakalim ne olacak

Hayirli olsun. Herkeste bu kadar erken olmasa da, bazilarinda olabiliyor; normal yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…