- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.001
Canım 5+1 olduğun an 6 haftalıksın demek. 5 hafta bitmiş demek oluyor.Ya bende uygulamadan bakıyorum ama beş haftanın üstündeyiz ya ondan doktor altı haftalık demiş olamazmı? Anlamadım bu hesaplardan bişey arkadaşada 7 haftalık demişler ya kafam çok karıştı
Amin canımEvet canım tek uzun zamandır uğraşıyorum neler yaşadım neler geçti hepsini unutturur inşallah keseyi görmek bile beni çok mutlu etti umarım saglikla ilerler herşey
Maşallah darısı bana ve beni. Gibi bekleyen tüm kardeşlerime nasip etsin MevlamKızlar keseyide gördüm şükürRabbim herkese bu sevinci tattırsın
Hayırlı olsunMerhaba kızlar konum dogru yerdemi bilmiyorum bende dün transfer oldum
Ayyy canım arkadaşım nasilda pozitif böyle , kaç gündür topige giremedim mide bulantılarım baş dönmelerim başladı , başımı yastıktan kaldıramıyorumAyyy nasıl sevindim! Hayırlı olsun!5 sene sonra gelen minik insana da bi sormak isterim doğunca, neymiş bu naz, bu tavırlar
Kendime bol bol teşekkür ediyorum bu süreç için. Tek başıma,eşimden uzak iyi başardım açıkçası.gerçi sürekli yanıbaşımda sağolsun, o kadar mesafeye rağmen telefonu hiç 2 kere çalmaz. Ve bu süreçte bana her telefonda bıkmadan usanmadan aynı şeyleri söyledi. “Bizim için önce sen önemlisin. Bi çocuğumuz olsa da, olmasa da biz hep çok mutlu olacağız. Bambaşka 2 hayat alternatifimiz var, ikisi de son derece mutluluk dolu. Çocuğumuz olmadan da çok mutlu olurum ama sensiz olamam. Lütfen hiçbir şeye üzülüp stres yapma.” Bu cümleleri her gün her gün duymak, böyle bi süreçte öyle büyük şeyler ifade ediyor ki. Aslında buraya dahi saçtığım tüm enerji o cümlelerden geliyor. Bir de eşim yanımda yok diye üstüme titreyen annemden. Biz henüz doğmamış olana endişeleniyoruz. Annelerimiz, bizim üzüntümüzle kümbilir ne hale geliyorlar şimdi anlıyorum. Onu da üzmemek için hep neşe dolu duruyorum. Ne mutlu bana ki, böyle güzel cümleler okudum sizden. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim
Ayyy canım arkadaşım nasilda pozitif böyle , kaç gündür topige giremedim mide bulantılarım baş dönmelerim başladı , başımı yastıktan kaldıramıyorumbuarada sen ne yaptın canım kalp atışını duydunmu
[/QUO evet ne zamandır yoktunuz ne kadarlık oldu bebişsağlıkla kucağınza alin inşallah
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallahYarın 7+0 olacağız inşaallah teyzesicuma günüde kalp atışı için gideceğiz hayırlısı inşaallah
Canımın içi ayyy nasıl sevindim havalara uçtum resmen ya ❤Merhaba kızlar,
güzel haberlerle geldimTestleri düşük çıkanlar buraya iyi baksınlar. Onlara umut vermeye devam edeceğiz miniğimle
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal düşüncesiyle ilaçlar kesildi. Progestan + coraspirin)
19. Gün: 471 (kimyasalın düşüşü için kan verdim oysaki. Doktorum kimyasalda ısrarlı)
21. Gün: 849 (kese yok. Hala kimyasal veya dış gebelik düşünülüyor. Ama tüplerde de tutunma yok)
23. Gün: 1536 (kese ve yolk göründü.)
29. Gün: 5976 (10.000 e çıkmamış diye kendimi bitirdim)
30. Gün: Kese kontrolünde bebeği ve kalbini gördük.kalp atışlarını duyduk.bugün 6+1 ölçümleri tam çok şükür. (Geç tutunma demiştik zaten, yaklaşık 5 gün geç tutunmuş gözüküyor miniğim. Geç tutunmanın sorun olmadığı, diğerlerinden farklı bir gelişim geriliği ve sorunu olmadığını söyledi. )
kısacası düşük rakamlarla başlamanız önemli değil. İnanın, kendinizi hırpalamayın. Etrafınızda hep pozitif insanlar tutun.
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
[/QUOT
Amin canım inşallah ❤
benim iki kese görüldü canım , bakalım cuma günüde inşaallah ikisininde kalp atışını duyarımAranızda ikiz hamiş olan var mı
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayida nasip etsinBende kese yi gördüm kızlar darısı başınıza insallah
Amin canim Allah bize bagislasinG
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayida nasip etsinTabi hayırlısıyla inşaallah bizlere de ❤
İnşallah canım kaçıncı haftada görüldü bende cuma kese için gidicem çok heyecanlıyımbenim iki kese görüldü canım , bakalım cuma günüde inşaallah ikisininde kalp atışını duyarım
5+1 de keseler görüldü canım , 1 kesem 5+1 diğeri 4+2 olarak görüldü , 1 tanesi geriden geliyor dedi doktor , 2 sinin kalp atışını almak için 7+1 e randevu verdi , aslında pazartesi falan gitsem duyardık kalp atışını ama bende risk almak istemedim , doktordan iyi bilecek değilim yaİnşallah canım kaçıncı haftada görüldü bende cuma kese için gidicem çok heyecanlıyım
Bende cuma gidecem kese için çok merak ediyorum tek mi çift mi5+1 de keseler görüldü canım , 1 kesem 5+1 diğeri 4+2 olarak görüldü , 1 tanesi geriden geliyor dedi doktor , 2 sinin kalp atışını almak için 7+1 e randevu verdi , aslında pazartesi falan gitsem duyardık kalp atışını ama bende risk almak istemedim , doktordan iyi bilecek değilim ya
Benim ikisi de geriden geliyor, ikisi arasinda da fark var. Aslinda daha da karisik durum ama su an ki ozet boyle. Yarin kontrolum var, bakalim ne olacak5+1 de keseler görüldü canım , 1 kesem 5+1 diğeri 4+2 olarak görüldü , 1 tanesi geriden geliyor dedi doktor , 2 sinin kalp atışını almak için 7+1 e randevu verdi , aslında pazartesi falan gitsem duyardık kalp atışını ama bende risk almak istemedim , doktordan iyi bilecek değilim ya
Hayirli olsun. Herkeste bu kadar erken olmasa da, bazilarinda olabiliyor; normal yani :)kızlar merhaba son adet tarihime göre hesaplanırsa 4+5 günlük hamileyim 5. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 24 Eylülde.Bu kadar küçük ve yeni olmasına karşın bu sabaha karşı aşırı bi mide bulantısıyla uykumdan uyandım lavaboya koştum ama kusamadım çok erken değil mi bu bulantılar için yoksa normal mi arkadaşlar.
En hayırlısı neyse o olsun canımBenim ikisi de geriden geliyor, ikisi arasinda da fark var. Aslinda daha da karisik durum ama su an ki ozet boyle. Yarin kontrolum var, bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?