• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Açıkçası ben 4+4 te gittim iki kese vardı doktorum çok sevinmeyin çünkü ikiz hamileliklerin %15 sadece devam ediyor dedi bazen tek olarak yola devam ediyorlarmış. Benim geçen kanamam oldu durdu şimdi son durum nedir bilmiyorum bir hafta donra ikinci kontrolüm var.yani bende merakla bekliyorum
Allah ikizlerinizi size bağışlasın canım ne güzel bir duygu ikiz. Ama doktorunuz niye öyle negatif konuşuyor yani şu ara zaten hassas dönemlerdeyiz hep pozitif ve olumlu konuşmalı bence doktorlar. Bugün benim doktorum da düşerse düşer zaten yapacak bişey yok gibi bi cümle kurdu mesela sinir oldum yani biz bu aşamalara gelmek için neler atlattık zaten stresli bi süreç bari doktor biraz rahatlatsa bizi.

Kızlar bugün benim doktorum karından ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla baktı mecburen çünkü daha aşırı küçük benimki. Bi sorun olmaz değil mi ya tedbiren baktırmak istemedim ama muayene gitmişken eli boş dönmekte istemedim bakılsın dedim.

Kizlar bilgisi olan varmi?biizm embriyolar 3.gunden sonra gelisimleri duruyor.acaba esimde dna hasari oambilirmi?dna hsar testi kac gunde cikiyor birde?bu aymi adetimle baslicam tupe tekrar yaptirsakmiki o zman?off kafam cok karışık....
Özel laboratuvara gidip direk DNA hasar testi yaptırabilirsiniz. 250 TL civarı bişeydi geçen yıl.Olabilir ya yumurta kalitesinden oluyor yada DNA hasarından... 2 haftada çıkmıştı bizim sonuç. Yada iyi bı ürologa gidip söyleyebilirsiniz hasar çıkarsa takviyeyle düşüyor. Bizim hasar iki ayda yüzde 87 den yüzde 8 e düştü

Darısı hepimize inşallah.
Kızlar 10 aydır deniyorum ben ve hep negatif hep 0.2 0.3 leri gördüm. İlk defa 11 i gördüm ve çok mutluyum allahın izniyle geliyor yavrum☺☺☺Negatifleşirse de yılmak yok deneyeceğiz. Allah hepimizin kucağını yavrularımıza kavuştursun☺🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dualarım sizinle☺🙏🏻🙏🏻
Aa ben yeni farkettim 11 çıktığını.. Cok guzel🤗 Hayırlı olsun. Erkenden test ondan boşa moral bozuyor. Sizin adınıza çok sevindim 🧿🥰

Maalesef değerim 41 ‘ e düşmüş kötüyüm kendimi toplamaya çalışıyorum bu ikinci kimyasal . Ne diyeceğimi ne yapacagımı bilmiyorum . Allah kimseye yaşatmasın
Kuzum benim çok çok üzüldüm.:(:( ne zorlu yollardan geliyoruz bu aşamaya ve sonu hüzünlü bitince hiç bişey teselli etmiyor maalesef. Umarım kısa zamanda toparlarsın güçlü bir şekilde tekrar ayağa kalkıp yoluna devam edersin. Bi gün anne olacaksın bunu hiç unutma. O güne kadar mücadeleye devam. Rabbim güç kuvvet versin 🙏🏼🙏🏼💚

Allah ikizlerinizi size bağışlasın canım ne güzel bir duygu ikiz. Ama doktorunuz niye öyle negatif konuşuyor yani şu ara zaten hassas dönemlerdeyiz hep pozitif ve olumlu konuşmalı bence doktorlar. Bugün benim doktorum da düşerse düşer zaten yapacak bişey yok gibi bi cümle kurdu mesela sinir oldum yani biz bu aşamalara gelmek için neler atlattık zaten stresli bi süreç bari doktor biraz rahatlatsa bizi.
Amin Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏Aslında yazınca biraz kaba oldu ama doktorum olabilecek herşeyi tek tek anlattı. Kanaman olabilir jel kahverengi kırmızı çıkabilir gibi hani olursada korkma üzülme herzaman ikiz grbrlik devam etmeyebilir gibi şeyrler keza bak gene demin kanamam oldu ya canım sıkıldı ama korkmamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Aa ben yeni farkettim 11 çıktığını.. Cok guzel🤗 Hayırlı olsun. Erkenden test ondan boşa moral bozuyor. Sizin adınıza çok sevindim 🧿🥰
Johanne 5. Gün embriyosu 5-7 günde 5 düzeyine varıyor deniyor. 8. Gün 11 iyi değer :) pozitif düşünüyorum evet bir 300 değil ama 11 olsun bizim olsun :) tüp bebek merkezinden embriyolog aradı tebrik edio güzel gidiyor diyor pozitif hava hakim ben ne kadar umutsuzdum hatırlıyorsunuzdur ☺️
Bir de hiç gebe kalmayınca bhcg em hiç yükselmedi benim bugün mutluyum ☺️

Karından bile görünüyorsa kesin yolundadır canım sen merak etme. İçini ferah tut, tek değil mi?
Evet canım tek uzun zamandır uğraşıyorum neler yaşadım neler geçti hepsini unutturur inşallah keseyi görmek bile beni çok mutlu etti umarım saglikla ilerler herşey 🙏😊

Gebelik ayları o zaman transfer tarihiyle başlıyor transfer gününüzden sayınca beş hafta oluyor hani son adet tarihine göreydi ?
Bende anlamadım kafam karıştı ☺️ valla neyden hesapliycaz ama en iyi sonuç vajinal ultrason ve kese ölçümü veriyormuş bakalım benim tekrar kontrolüm 12.snde ogrenicem bende nasıl oluyor

Maalesef değerim 41 ‘ e düşmüş kötüyüm kendimi toplamaya çalışıyorum bu ikinci kimyasal . Ne diyeceğimi ne yapacagımı bilmiyorum . Allah kimseye yaşatmasın
Lütfen sabırlı olun...biraz dinlenin umudu kesmeyin benim bir yakınım 9 yıl 8-9 deneme sonunda çocuk sahibi oldu ve hiç umudunu yitirmedi siz de yitirmeyin olur mu☺️🙏🏻

Amin Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏Aslında yazınca biraz kaba oldu ama doktorum olabilecek herşeyi tek tek anlattı. Kanaman olabilir jel kahverengi kırmızı çıkabilir gibi hani olursada korkma üzülme herzaman ikiz grbrlik devam etmeyebilir gibi şeyrler keza bak gene demin kanamam oldu ya canım sıkıldı ama korkmamaya çalışıyorum
Canım sen stres yapma ikiz gebelikler kanama görülüyor tek de de olabiliyor ama ikizde daha çok olduğunu duydum ama ikisini birlikte sağlıkla kucağına alan çok gördüm bence normal içini ferah tut sen kendine Yemene icmene dikkat et

Canım sen stres yapma ikiz gebelikler kanama görülüyor tek de de olabiliyor ama ikizde daha çok olduğunu duydum ama ikisini birlikte sağlıkla kucağına alan çok gördüm bence normal içini ferah tut sen kendine Yemene icmene dikkat et
Sağol canım benim inşallah öyledir😢🙏

Johanne 5. Gün embriyosu 5-7 günde 5 düzeyine varıyor deniyor. 8. Gün 11 iyi değer :) pozitif düşünüyorum evet bir 300 değil ama 11 olsun bizim olsun :) tüp bebek merkezinden embriyolog aradı tebrik edio güzel gidiyor diyor pozitif hava hakim ben ne kadar umutsuzdum hatırlıyorsunuzdur ☺
Bir de hiç gebe kalmayınca bhcg em hiç yükselmedi benim bugün mutluyum ☺
Evet hatırlıyorum hatta evde test yapmistiniz. Demekki ancak kana karışmış. İdrarda 11 çıkmazdı. Zaten hızla katlanacaktir.🥰 Valla negatif olsa hayatta 11 çıkmaz. Anca 1-2 çıkar. Gerisini düşünmeyin.

Kızlar bugün benim doktorum karından ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla baktı mecburen çünkü daha aşırı küçük benimki. Bi sorun olmaz değil mi ya tedbiren baktırmak istemedim ama muayene gitmişken eli boş dönmekte istemedim bakılsın dedim.
Yok birşey olmaz merak etme canım zaten ilk zamanlar hep vajinadan muayene ediliyor zararlı olsa doktorlar bakmaz

Back
X