- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.581
Ne kadar güzel haber! Sağlıkla kucağınıza alın canım inşallah
Benimde kahverengiydi biraz
Bende olmus tu gecenin bir yarısı titreyerek uyandım yorgana ragmen usudum normal diyor hekımlerKizlar ben dun aksam 20:00’de progestan igne oldum. Gece saat 1’de titreyerek uyandim atesim bir iki saat icinde 38,8lere cikti. Covid testi yapildi sonucu bekliyorumdoktor progestan igne ates yapar dedi aranizda boyle bir durum yasayan var mi
Ben sana ikiz demiştimSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Bikac gündür yazmiyordum, moralim çok bozuktu.
simdi ise biraz karisti durumum..
Eger hatirlamayan varsa kısa ozetle
Simdiiiii, bu 2.kese ya yavas yavas küçülüyor ve kayboluyor ya da sonradan cikti ortaya.
- 6 Eylul 2 tane 5.gun embryo transfer
- 11 Eylul 5. Gun idrarda pozitif
- 15 Eylul 9. Gun beta 362
- 17 Eylul 11. Gun beta 893
- 28 Eylul 22. Gun beta 5062
- 28 Eylul 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos, sag yumurtaligin orada ise 2.keseye benzer bisey duruyor dis gebelik olabilir dediler. 4 gun sonra ya tekrar cagirdi.
- 2 Ekim 6+3 tekrar baktılar, kalp atisi var ama çok yavaş atıyor. Kalp atisi 82 dediler. Kesenin ölçümü 5+4. Sag yumurtalik orada ki ne hala belli degil dendi.
- 3 Ekim 6+4 icim rahat etmedi farklı bi doktora gittim bu sabah. Cok sukur kalp atisi 102 cikti, kese ölçümü 5+5. Hersey yolundaymis ama 2. Bi kese gorundu. 2. Kesenin içinde de sanki bisey var gibi ama kalp atisi tesbit edilmedi ve ölçümü 5+0. Sag yumurtalikta ki ise kistmis, önemsiz bisey dedi dr
Eger küçülüyor ise neden once ki ultrasound'da görünmedi. Sonradan ortaya çıkması da zor, çünkü 2si aynı anda transfer oldu. Once bos gebelik diye üzüldüm, sonra kalbi yavas diye, simdi çok şükür daha rahatım ama kafam çok karisti
[/QUOTE
Bence iyi daha 9. Gününüz burda gördüğümüz daha düşük değerler de var kötü düsünmeyin hemen yükselir inşallahKızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım
9.gun icin gayet iyi benceKızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım
9.gun icin gayet iyi bence
3.gün embriyosu muKızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım
Kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun anteptemiydin sen benim de yarın 8 günüm evde test bile yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye testi hangi hastanede yaptın kendi merkezindemiÖyle mi dersiniz ? O korkuyu bir kere yaşayınca insan tedirgin oluyor bakın sizin 9. Gün 300 müdürlü çıkmış insan bir tereddüte düşüyor . Bekle ki 2 gün geçsin şimdi
Kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun anteptemiydin sen benim de yarın 8 günüm evde test bile yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye testi hangi hastanede yaptın kendi merkezindemi
Tabiki ben demiştimSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Inşallah ya eşim gelince akşam bendemi gidip kan versem iki gündür sanki hiç belirti yok gayet rahatım tutmadı mı acabaEvet Antep . Hatem de verdim testi5. Gün embriyosuysa çıkar idrar da Bile inşallah güzel haberler alırsın
Daha onceki kan verdigin yerle ayni yere mi gittin simdi de? Farkli yerlerde farkli çıkabiliyormus.Dünden bugüne düşmüş değerlerim 750den 370e malesef bu kadar mış sevincim Allah nasip etmedi
hayırlı olsun çok sevindim allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin değerlerniz nasıldıSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Evet kesinlikle 9.gunum ama doktor söylesin. Erken yapmak daha çok strese sokuyor.Valla kızlar erkenden testleri yapıp moralinizi bozmayın bence doktorunuz ne zaman uygun gördüyse o zaman yapın çünkü olumsuz etkileniyor vücudunuzda daha çok stres oluyorsunuz çünkü stres bitmiyor testi yaptin bu sefer kan sonucu sonra ikiye katladimi sonra kese varmi kalp atışı varmı diye gidiyor hiç bitmiyor yani stresli süreç o yuzden erkenden yapıp testte cikamyinca boşuna moralinizi bozmayın sabır edin biraz daha çok zor ama başka çaremiz yok yoksa çıldıracaz hep beraber
Inşallah ya eşim gelince akşam bendemi gidip kan versem iki gündür sanki hiç belirti yok gayet rahatım tutmadı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?