Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Tup bebekte hesaplamanın transfer tarihinden 2 hafta öncesi hesaplaniyor dendi herkesin transfer tarihi farklı o acıdan mesela benim adetimin 25. Günü transfer yapıldı pozitifi ögrendigin gün 2 haftalık hamile oluyormussun o yüzden adet tarihi ile kese haftasında 10 güne kadar aralık normal kabul ediliyormuş

Benimde kahverengiydi biraz
Bende olmus tu gecenin bir yarısı titreyerek uyandım yorgana ragmen usudum normal diyor hekımler

Ben sana ikiz demiştim

Kızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım

Bir61 Benim karisik hikayem de bu. Cumartesi yazmistim

Kızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım
Bence iyi daha 9. Gününüz burda gördüğümüz daha düşük değerler de var kötü düsünmeyin hemen yükselir inşallah

Öyle mi dersiniz ? O korkuyu bir kere yaşayınca insan tedirgin oluyor bakın sizin 9. Gün 300 müdürlü çıkmış insan bir tereddüte düşüyor . Bekle ki 2 gün geçsin şimdi
Kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun anteptemiydin sen benim de yarın 8 günüm evde test bile yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye testi hangi hastanede yaptın kendi merkezindemi

Kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun anteptemiydin sen benim de yarın 8 günüm evde test bile yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye testi hangi hastanede yaptın kendi merkezindemi

Evet Antep . Hatem de verdim testi 5. Gün embriyosuysa çıkar idrar da Bile inşallah güzel haberler alırsın

Tabiki ben demiştimhayırlı olsun canım günlerimiz aynı benimde ikiz

Eklentiler

• 18B31496-CFA6-4835-8564-AE48C82C64DE.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 46
hayırlı olsun çok sevindim allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin değerlerniz nasıldı

Evet kesinlikle 9.gunum ama doktor söylesin. Erken yapmak daha çok strese sokuyor.

Inşallah ya eşim gelince akşam bendemi gidip kan versem iki gündür sanki hiç belirti yok gayet rahatım tutmadı mı acaba

Ben de de hiç belirti olmadı bu defa ilki kimyasaldı onda bile belirti yaşamıştım bu defa hiç olmadı Diye düşündüm hatta ben bu gruba yazdım benim hiç belirtim yok tutmadı sanırım diye bir de günde 12 taneye yakın sigara içiyorum nasılsa tutmaz diye . Ama 7. Gün idrar da görünce bir şaşırdım hala emin olmasam da tutunmuş netice de şimdi önemli olan gelişim gösterip göstermemekte . O yüzden belirti hiÇ Önemli değilmiş Ara ara adet sancısı başka da bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…