- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.601
Hayırlısı ya inşallah değerleriniz yükselir ama sigarayı bıraksanız keşke imkanınız varsaBen de de hiç belirti olmadı bu defa ilki kimyasaldı onda bile belirti yaşamıştım bu defa hiç olmadı Diye düşündüm hatta ben bu gruba yazdım benim hiç belirtim yok tutmadı sanırım diye bir de günde 12 taneye yakın sigara içiyorum nasılsa tutmaz diye . Ama 7. Gün idrar da görünce bir şaşırdım hala emin olmasam da tutunmuş netice de şimdi önemli olan gelişim gösterip göstermemekte . O yüzden belirti hiÇ Önemli değilmiş Ara ara adet sancısı başka da bişey yok
Hayrlı olsun cnm senın degerlerin yuksek çıkmıstı demı çok sevindim adınaSelam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Özel oyle malesef. Kanser teşhisi konulduğu icin işten çıkarılan bı öğretmen arkadasim vardı. O yüzden bizleri hiç önemsemezler. Hiç düşünmeyinHaklısınız doğru diyorsunuz moralim yüksek tutayım ben özel bir şirkette çalışıyorum doktor izin yazdı ama müdür sorun ve bana biraz ağır konuştu durumu bildiği halde bende çıkarsa hanile diye bizi izne ayırıyorlar sırf adam laf sözü ve yaptırım maruz kalmayım diye sorup yapmak istedim saol canım Allah razı olsun
Canim kasık batman var mıTabiki ben demiştimhayırlı olsun canım günlerimiz aynı benimde ikiz
Çook teşekkür ederim canım allah razı olsun..Hayrlı olsun cnm senın degerlerin yuksek çıkmıstı demı çok sevindim adına
Keşke keşke ...Hayırlısı ya inşallah değerleriniz yükselir ama sigarayı bıraksanız keşke imkanınız varsa
10. Gün 495hayırlı olsun çok sevindim allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin değerlerniz nasıldı
Hayırlı olsun canım darısıda tüm bekleyenlere inşallah10. Gün 495
12.gün 1084
14.gün 3540
RABBİM herkese nasip etsin inşallah... Allah razı olsun hepinizden
Kızlar bilen yok muKızlar kızlar bu hcg kaç olduğunda idrar testinde tam 2 çizgi çıkıyor
Aminn demek ki benim de ikiz olabilir 8.gün 416 10.gün 110910. Gün 495
12.gün 1084
14.gün 3540
RABBİM herkese nasip etsin inşallah... Allah razı olsun hepinizden
Cemil Kaya Ankara’dayim. Ikizlere hamileyimMerhaba dojtorunuz kim acaba ?
Ya gerçekten mi ne güzel bir haber..değerlerin benden bile yüksek inanamıyorum...Aminn demek ki benim de ikiz olabilir 8.gün 416 10.gün 1109
İşe de ihtiyacımız var ya biliyorlar maddi manevi toptandan dönemdeyiz ama Allahım büyük rızkı veren RabbimÖzel oyle malesef. Kanser teşhisi konulduğu icin işten çıkarılan bı öğretmen arkadasim vardı. O yüzden bizleri hiç önemsemezler. Hiç düşünmeyin
Allah razı olsun o kadar doğru yazmışsınız ki yaşamayan bilmiyor , moralimizi yüksek tutup Allah’a sığınıyorum ol derse olacak ben Allah’ıma güveniyorum çok çile çok zorluk çektim Rabbim bu sefer büyük . Hepimiz hamiş olalımHiç canınızı sıkmayın o gereksiz müdüre de takılmayın. Dr unuz size izin yazdı ise dinlenmenize bakın. Canınızı sıkmanıza bile değmez. Kimsenin kimsenin halinden anladığı yok bizi en iyi bizler anlarız ki biz bile bazen birbirimizi anlamıyor, yargılıyoruz.bu günler stresli yeterince onun için gereksiz kişilerle kendinizi üzmeyin. İnşallah sonucunu pozitif olur test için acele etmeyin. Normal şartlarda 8.günde kana bthcg salgılıyor. Şimdi negatif görüp belki tutunma aşamasında moraliniz bozulacak. Bekleyin Rabbim ne nasip ettiyse o olacak dua edelim.
Amin inşallah canım çok çok dualar ediyorum sizlere ,yürekten en içten...ikram sahibi Allahtır sizlerede ikram eder inşallah...Hayırlı olsun canım darısıda tüm bekleyenlere inşallah
İnşallah öyle gözüküyor bence ikizAminn demek ki benim de ikiz olabilir 8.gün 416 10.gün 1109
Hemde nasıl vardı sonucu öğrenen kadar sağlı sollu battı çok fazlaCanim kasık batman var mı
Kızlar bilen yok mu
[/QUOTE
Ama kimse cevap vermiyor ☹
Oyyy pyyyy nasıl da tatlı nasıl güzel enerji veriyor ben de isterim tarsanferden sonra seninle konsumakkaldı ki benim 5. gün embriyosuydu geç tutunan. senin kuzucuk daha da minik. sen moralini yüksek tut, iyi beslen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?