• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de de hiç belirti olmadı bu defa ilki kimyasaldı onda bile belirti yaşamıştım bu defa hiç olmadı Diye düşündüm hatta ben bu gruba yazdım benim hiç belirtim yok tutmadı sanırım diye bir de günde 12 taneye yakın sigara içiyorum nasılsa tutmaz diye . Ama 7. Gün idrar da görünce bir şaşırdım hala emin olmasam da tutunmuş netice de şimdi önemli olan gelişim gösterip göstermemekte . O yüzden belirti hiÇ Önemli değilmiş Ara ara adet sancısı başka da bişey yok
Hayırlısı ya inşallah değerleriniz yükselir ama sigarayı bıraksanız keşke imkanınız varsa

Selam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdi😊😆ne diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Hayrlı olsun cnm senın degerlerin yuksek çıkmıstı demı çok sevindim adına

Haklısınız doğru diyorsunuz moralim yüksek tutayım ben özel bir şirkette çalışıyorum doktor izin yazdı ama müdür sorun ve bana biraz ağır konuştu durumu bildiği halde bende çıkarsa hanile diye bizi izne ayırıyorlar sırf adam laf sözü ve yaptırım maruz kalmayım diye sorup yapmak istedim saol canım Allah razı olsun 🤲🤲
Özel oyle malesef. Kanser teşhisi konulduğu icin işten çıkarılan bı öğretmen arkadasim vardı. O yüzden bizleri hiç önemsemezler. Hiç düşünmeyin

Özel oyle malesef. Kanser teşhisi konulduğu icin işten çıkarılan bı öğretmen arkadasim vardı. O yüzden bizleri hiç önemsemezler. Hiç düşünmeyin
İşe de ihtiyacımız var ya biliyorlar maddi manevi toptandan dönemdeyiz ama Allahım büyük rızkı veren Rabbim 🤲🤗 evlat veren inşallah olsun kalbim çok istiyor 🤲🤲🤗

Hiç canınızı sıkmayın o gereksiz müdüre de takılmayın. Dr unuz size izin yazdı ise dinlenmenize bakın. Canınızı sıkmanıza bile değmez. Kimsenin kimsenin halinden anladığı yok bizi en iyi bizler anlarız ki biz bile bazen birbirimizi anlamıyor, yargılıyoruz.bu günler stresli yeterince onun için gereksiz kişilerle kendinizi üzmeyin. İnşallah sonucunu pozitif olur test için acele etmeyin. Normal şartlarda 8.günde kana bthcg salgılıyor. Şimdi negatif görüp belki tutunma aşamasında moraliniz bozulacak. Bekleyin Rabbim ne nasip ettiyse o olacak dua edelim.
Allah razı olsun o kadar doğru yazmışsınız ki yaşamayan bilmiyor , moralimizi yüksek tutup Allah’a sığınıyorum ol derse olacak ben Allah’ıma güveniyorum çok çile çok zorluk çektim Rabbim bu sefer büyük . Hepimiz hamiş olalım 🤲🥰 sağlıkla sıhhatle 😘😘

Back
X