- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.521
Daha önceden olmuşmuydu kanaman yenimi başladı Allah yardımcınolsuninşallah bebeşin seninledirArkadaşlar hastaneye gidiyoruum kanamam arttı düşük yapıyo olabilirsin gel dedi doktor dualarınızı eksik etmeyiin
Allahım hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İşte bilmiyorum ki o yuzden buraya yazdım cnm ya merak ettimAynı görevimi görüyorlar?
Ya kuzum ben sana çok üzüldüm ya ıns bişey yokturArkadaşlar hastaneye gidiyoruum kanamam arttı düşük yapıyo olabilirsin gel dedi doktor dualarınızı eksik etmeyiin
Doktora sorun O zaman ben hiç duymadım siyah gelen varmiCanım bildiğin siyah çıktı anlamadım ama
Canım sen kalp atışına ne zaman gidicektincanım bugün 10. günün daha. ne zaman tutunduğuna bakar. 2 güne bir kan vererek rakamın katlamasını görmen lazım. benim sonuçlarım: 11. gün: 24, 15. gün: 95 (15. günde kimyasal gebelik diye ilaçları kestik, bundan sonraki rakamlar ilaç desteksiz), 19.gün: 471 21 gün: 849 (kese yok) 23. gün: 1536 (kese var) o yüzden moralini düşürme. doktorunun söylediği aralıklarda test yaptırmaya ve ilaçlarını doktorunun söylediği şekilde kullanmaya devam et.
bu hafta çarşamba ama bu hafta duyamayabiliriz, haftaya da kalabilir dedi her 2 doktor da. kontrol amaçlı gidiyorum, duyarsak ne alaCanım sen kalp atışına ne zaman gidicektin
ertesi gün soğuğa yakın bir ılıkla canım. ertesi gün alabilirsin ama çok ılık olsun, dayanabileceğin gibi demişlerdi.Kızlar kaçıncı gün duş aldınız? Dr unuz birşey söyledi mi?
Benim geliyor transferin 7. Günü de geliyordu şimdi de geliyor hemşire normal korkmayın dediKızlar jel kullanıp kömür gibi çıkan varmı? Normalmi bu başıma geldi demin
Hadi inşallah saglikla duyarsın bende 12.snde gidicem inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bebisleri duyarızbu hafta çarşamba ama bu hafta duyamayabiliriz, haftaya da kalabilir dedi her 2 doktor da. kontrol amaçlı gidiyorum, duyarsak ne ala
O kadar erken almadım hergün üst baş değiş falan derken 8.gün bugün az önce girdim 10 dk. Hastaneden birşey söylemediler ondan sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim.ertesi gün soğuğa yakın bir ılıkla canım. ertesi gün alabilirsin ama çok ılık olsun, dayanabileceğin gibi demişlerdi.
Ayyy içim rahatladımBenim geliyor transferin 7. Günü de geliyordu şimdi de geliyor hemşire normal korkmayın dedi
Ilık suyla alırsan sıkıntı olmaz canım bende transfer sonrası 4. Gün aldım nolur bolmaz die ama ılık suyla alıyorum duşu çok sıcak olmasınO kadar erken almadım hergün üst baş değiş falan derken 8.gün bugün az önce girdim 10 dk. Hastaneden birşey söylemediler ondan sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim.
Canım benim doktorum iki gün hiçbirşey yapma yat uzan üçüncü gün çok ılık suyla kısa duş alabilirsin dedi. Ama bazı arkadaşlarımın doktoru daha katı kurallar belirlemişti uzanmayacak eğilmeyecen kalkmayacan demiş tutunana kadar. Nebileyim ben ilkinde çok ama çok rahattım tutunmadılar bunda bende biraz abarttım dikkat ettim hatta eşim abarttı tutundu çokşükür ikisideKızlar kaçıncı gün duş aldınız? Dr unuz birşey söyledi mi?
inşallah canım, kaçıncı haftadaymış miniğin?Hadi inşallah saglikla duyarsın bende 12.snde gidicem inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bebisleri duyarız
Kaç haftalıksınbu hafta çarşamba ama bu hafta duyamayabiliriz, haftaya da kalabilir dedi her 2 doktor da. kontrol amaçlı gidiyorum, duyarsak ne ala
son adete göre 6+4 bugün ama geç tutunma benimki. o yüzden tam 6+4 e denk gelmiyo çarşamba daha net göreceğiz.Kaç haftalıksın
Bana iki gün sonra demişlerdi.Kızlar kaçıncı gün duş aldınız? Dr unuz birşey söyledi mi?
Bu kez tedavimi üniversite hastanesinde oldum maşallah çok ilgililer herşeyi muhteşem anlatıyorlarCanım benim doktorum iki gün hiçbirşey yapma yat uzan üçüncü gün çok ılık suyla kısa duş alabilirsin dedi. Ama bazı arkadaşlarımın doktoru daha katı kurallar belirlemişti uzanmayacak eğilmeyecen kalkmayacan demiş tutunana kadar. Nebileyim ben ilkinde çok ama çok rahattım tutunmadılar bunda bende biraz abarttım dikkat ettim hatta eşim abarttı tutundu çokşükür ikisideYani bu işler kişiden kişiye değişiyor. Sen doktorunu dinle derim onlar bizi en iyi tanıyan kişler. Her kafadan ses çıkar kafan karışır. Zaten transfer sonrası sana herşey tek tek anlatılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?