Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çatlatma iğnesi yapmış mıydın canım. Taze transfer mı oldun?

Ben de gördüm hayırlı olsun

Var canim bende goruyorum hayirli olsun benimde 5.gunum bugun ama yapmaya korkuyorum belirtilerin var mi canim

Benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm. Idrarda çıkmadı. Kan versem çıkar mı sizce

Günaydın, dün transferim oldu. Bu sabahtan beri aşırı derecede sol tarafta bel ağrım ve kasık ağrım var. Hemşireye sordum progesteron yüzünden dedi ama bir haftadır progesteron kullanıyorum hiç böyle olmamıştı sanki bıçak saplanıyor. Hemşire yönlendirmesiyle 2 tane parol içtim. Arada kesildi tekrar başladı. Benzer durumu yaşayan oldu mu?

Bülent tıraş bana da hipor verdi transfer sonrası

Var canim bende goruyorum hayirli olsun benimde 5.gunum bugun ama yapmaya korkuyorum belirtilerin var mi canim
Çok teşekkür ederim darısı sana ve bekleyen herkese inşallah. Göğüslerim şiş ve çok ağrıyor onun dışında hiç Bi belirtim yok canım

Bugün transfer sonrası sonra 6. Gün idrar testi yaptım. Negatif.
5.gün embriyosu 2. Adet nakledilmişti

Canim daha cok erken. 5. Gun embriyolarin 3-4 gunde tutunduklari soyleniyor. Daha hormonun kana idrara karismasina bence var.
Benim bugün transferimin 4.günü belki yeni yerleşti inşallah nasıl bir sabırsızlık var ki bende idrar testI yapıyorum ve çıkmıyor tabiki 7. Gün kan testi versem varsa çıkar galiba demi?

Kaçıncı günündü benim yedinci günün cesaret edemiyorum yapmaya 5.Gün embriyosu

Hayırlı olsun ben görüyorum çizgiyi yarın tekrar et testi inşallah dahada netlesir
Bugün transfer sonrası 6. Gün bende iyi cesaret ettim rüyamda gördüm sabah kalktım evde test olunca dayanamadım tek çizgi çıksada üzülmem daha erken demiştim ama silik çizgi hemen çıktı. Benimde dondurulmuş 5. Gün embriyo su 2 tane transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…