Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Vucut isim tavan ozellikle gece ayaklarimda inanilmaz bir ates oluyor hangi ilac beni bu hale getirdi bilmiyorum ama uyumakta zorluk cekiyorum neredeyse ayaklarimin yanmasindan.
Benim ki bildiğiniz ateşlenme gibi, üşüme yapıyor. Ayaklarım da buz gibi 🥺 herkeste değişik oluyor heralde canım bilemedim 🙄

Ben yapmıştım 5. Gün. Silik çizgiyi gördüm içime su serpildi tabi daha kan vermedim
Benimde yarın transferi saymazsak 6. Gün sizin gibi erken pozitif görenleri duydukça heyecanlanıyorum kendimi tutamıyorum yarın yapsam acaba silik te olsa çıkar mı. 29 Eylül 5. Gün embriyo transfer edildi. Kızımda test günümde yapmıştım hiç erken yapmaya girişmedim ama bunda çok da sabırsızım. Sizinde pozitif çıkan herkesin de rabbim tamamına erdirsin bekleyenler e de hayırlı pozitif sonuçlar versin Allahın.

Bugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .

Kızlar benim embriyolarim 3.güne gayet iyi geliyorlar durumları iyi ama ki amasi su nedense 3.günden sonra ne labaratuvar da ne de anne rahminde ilerlemiyor bu arada eşim de soru var sayı kalite sskntisiBn de sorun yok.....2.deneme yaptik olmadı.smdi 3.istiyoruz son kez denemeyi ama 1 kaç ay sonra........bu üzüntüyü atmam kafam rahat olması gerek

Bugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .
Canım agrın tabiki de olacak, çünkü artık içinde yavaş yavaş büyüyen kendine yer açan bir bebek var. Bu ağrılar 6-8 hafta arası biraz daha belirgin oluyormuş. Endişe etme. Zaten muhtemelen progesteron takviyesi vs kullanıyorsundur. Benim şimdi 7 haftalık oldu benimde var zaman zaman ağrı. Endişe ediyorum hemen lavaboya gidiyorum çünkü kanama yaşadım bir hafta önce. Insan ister istemez endişe ediyor seni çok iyi anlıyorum. Sen yine de istirahat et.

Peki hamilemisiniz
Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrm 😀 benim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı

Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrm 😀 benim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘

Canım kendini bilirsin sonuçta. Tutamam kendimi diyorsan bi süre tut kendini. Yüzeysel yapıyorum ben de, öyle koltuk altı, masa altı, dolap içi falan değil. Köpeğim ve kedim var, tüyler vs nedeniyle her gün süpürmeden rahat edemiyorum. :) sen kendini bildiğin sürece, yorulmaya başladığını farkedince otur, dinlen, yap, yapma. Önemli olan kan dolaşımın 🤗
Evet ama sen normal hayatında da hareketli birisin yazmalarından onu hissediyorum 🥰💖 3.bebek gelecek diyelim öyleyse Eve 🥰

Back
X