- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.381
Nötr olmaya çalış, doktorun devam etmiş sonuç olrak. Ne zaman kan vereceksin?Değil midüzene biner mi iyi olur mu hiç bilmiyorm. Ama pek umudum kalmadı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nötr olmaya çalış, doktorun devam etmiş sonuç olrak. Ne zaman kan vereceksin?Değil midüzene biner mi iyi olur mu hiç bilmiyorm. Ama pek umudum kalmadı
![]()
Benim ki bildiğiniz ateşlenme gibi, üşüme yapıyor. Ayaklarım da buz gibiVucut isim tavan ozellikle gece ayaklarimda inanilmaz bir ates oluyor hangi ilac beni bu hale getirdi bilmiyorum ama uyumakta zorluk cekiyorum neredeyse ayaklarimin yanmasindan.
Benimde yarın transferi saymazsak 6. Gün sizin gibi erken pozitif görenleri duydukça heyecanlanıyorum kendimi tutamıyorum yarın yapsam acaba silik te olsa çıkar mı. 29 Eylül 5. Gün embriyo transfer edildi. Kızımda test günümde yapmıştım hiç erken yapmaya girişmedim ama bunda çok da sabırsızım. Sizinde pozitif çıkan herkesin de rabbim tamamına erdirsin bekleyenler e de hayırlı pozitif sonuçlar versin Allahın.Ben yapmıştım 5. Gün. Silik çizgiyi gördüm içime su serpildi tabi daha kan vermedim
Benim 11 gün 23.80 çıkmıştı iki günde bir artış önemli inşallah yükselirKızlar nolur yardım edin 3. Gün eöbriyosu 10. Günüm dayanamadım kan testi yaptıedım 42 çıktı anlaöadım nolcak
HamilesinKızlar nolur yardım edin 3. Gün eöbriyosu 10. Günüm dayanamadım kan testi yaptıedım 42 çıktı anlaöadım nolcak
Peki hamilemisinizBenim 11 gün 23.80 çıkmıştı iki günde bir artış önemli inşallah yükselir![]()
Ama çok düşükHamilesiniki gün sonra tekrarla yükselecektir inşallah
![]()
Salı günü vericem. Yani son kan vermemin üzerinden dört gün gecmesini istedi doktor. Ama ben dayanamadım. Bugün yine kan verdm. 103 olmus. İki gün önce 63 tüNötr olmaya çalış, doktorun devam etmiş sonuç olrak. Ne zaman kan vereceksin?
Canım agrın tabiki de olacak, çünkü artık içinde yavaş yavaş büyüyen kendine yer açan bir bebek var. Bu ağrılar 6-8 hafta arası biraz daha belirgin oluyormuş. Endişe etme. Zaten muhtemelen progesteron takviyesi vs kullanıyorsundur. Benim şimdi 7 haftalık oldu benimde var zaman zaman ağrı. Endişe ediyorum hemen lavaboya gidiyorum çünkü kanama yaşadım bir hafta önce. Insan ister istemez endişe ediyor seni çok iyi anlıyorum. Sen yine de istirahat et.Bugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .
Biraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrmPeki hamilemisiniz
Dediği gün yaptırın doktorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallahSalı günü vericem. Yani son kan vermemin üzerinden dört gün gecmesini istedi doktor. Ama ben dayanamadım. Bugün yine kan verdm. 103 olmus. İki gün önce 63 tü
İnşallah dualarınzda benide unutmayın lütfenDediği gün yaptırın doktorum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah![]()
İki embriyo verilmisti bana. Betalar böyle yavas yavas artıyorNötr olmaya çalış, doktorun devam etmiş sonuç olrak. Ne zaman kan vereceksin?
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBiraz karışık benim hamilemiyim değilmiyim bilmyrmbenim değerlerim biraz az yükseldi doktorum salı günü kese görmeye çağırdı o zaman belli olur
11.gün 23.80
15.gün 63.80
17.gün 296.00
20.gün 743 çıktı
Ama lekelenme yaşıyorum 3gündür doktor normal diyo bakalım hayırlısı
Evet ama sen normal hayatında da hareketli birisin yazmalarından onu hissediyorumCanım kendini bilirsin sonuçta. Tutamam kendimi diyorsan bi süre tut kendini. Yüzeysel yapıyorum ben de, öyle koltuk altı, masa altı, dolap içi falan değil. Köpeğim ve kedim var, tüyler vs nedeniyle her gün süpürmeden rahat edemiyorum. :) sen kendini bildiğin sürece, yorulmaya başladığını farkedince otur, dinlen, yap, yapma. Önemli olan kan dolaşımın![]()
3. Gün embriyosu muRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Geç olsada suanda normal kuzum değerlerin masallah böyle devam etmesi dileğiyle şuan hamile görünüyorsunRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()