- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.401
Kızlar iyi aksamlar yarın transferimin 7 günü 5.Gün embriyosu yarın test yapsam çıkarmı yoksa beklesemmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 3.gun emnriyosu icin iyi sonucunuzA
Ama çok düşük![]()
Moralim çok iyi şükür üzülüyorum tabi ama tekrar deniyeceğim pes etmek yok kesinlikle zamanı gelince kavuşucaz evlatlarımıza inşallahNasip canım nediyceksin elden birşey gelmiyor üzülme kendini harap etme sabredicez ve sakin pes etme kavuşana kadar mücadele edicez insallah rabbim nasip eder inşallah hepimize
Amin canım benimİnsallah tez zamanda yavruna kavuşursun kuzum tel anladığım vakti gelmemişse hep bir şey bahane oluyor Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sende başta olmak üzere kuzum
Sağol canım, o olayların üzerine biraz daha artınca tedirgin oldum. Hem progestan kapsül-fitil şeklinde gunde 3 kez ,hemde prolutex kullanıyorum. Bende son regl tarihine göre yarin tam 5. Hafta doluyor. Hayırlısı hepimizin hakkındaCanım agrın tabiki de olacak, çünkü artık içinde yavaş yavaş büyüyen kendine yer açan bir bebek var. Bu ağrılar 6-8 hafta arası biraz daha belirgin oluyormuş. Endişe etme. Zaten muhtemelen progesteron takviyesi vs kullanıyorsundur. Benim şimdi 7 haftalık oldu benimde var zaman zaman ağrı. Endişe ediyorum hemen lavaboya gidiyorum çünkü kanama yaşadım bir hafta önce. Insan ister istemez endişe ediyor seni çok iyi anlıyorum. Sen yine de istirahat et.
3.gün embriyosu için iyi benceKızlar nolur yardım edin 3. Gün eöbriyosu 10. Günüm dayanamadım kan testi yaptıedım 42 çıktı anlaöadım nolcak
Bende de oluyor arada canımBugün benim transfer sonrası 15. Gün, pozitifi gördüm çok şükür ama bugün ağrım var , karnımın sol tarafında aynı noktada . Pozitif çıkanlar da var mı böyle bir durum. Sabah eşimle tartıştık ,birazda iş yaptım, egilip kalktım , ondan sonra oldu. Huzursuz oldum .
Canım yarın benimde 5 hafta oluyor salı günü keseye gidicem sen ne zaman gidecektinSağol canım, o olayların üzerine biraz daha artınca tedirgin oldum. Hem progestan kapsül-fitil şeklinde gunde 3 kez ,hemde prolutex kullanıyorum. Bende son regl tarihine göre yarin tam 5. Hafta doluyor. Hayırlısı hepimizin hakkında![]()
Canım bana 16 sina gun verdi tup bebek merkezi. 2 kez 2 gün arayla kan verdim geçen hafta , keseye felan bakmadılar. Ama ben keseyi çok merak ediyorum , 2 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Dışardan bir doktora mi gitsem diyorum bu hafta.Canım yarın benimde 5 hafta oluyor salı günü keseye gidicem sen ne zaman gidecektin
Icini rahat tutmaya çalış. Bende tedirginim ama ah keşke biraz rahat olsak. Bizde bebeklerimiz için endişe ediyoruz işte napalim kolay değil. Allah kuacgimiza almayı nasip etsin.Sağol canım, o olayların üzerine biraz daha artınca tedirgin oldum. Hem progestan kapsül-fitil şeklinde gunde 3 kez ,hemde prolutex kullanıyorum. Bende son regl tarihine göre yarin tam 5. Hafta doluyor. Hayırlısı hepimizin hakkında![]()
Amin canım, sağlıcakla inşallahIcini rahat tutmaya çalış. Bende tedirginim ama ah keşke biraz rahat olsak. Bizde bebeklerimiz için endişe ediyoruz işte napalim kolay değil. Allah kuacgimiza almayı nasip etsin.
Aminn çok teşekkür ederim. Benim 4. Denemem, normalde bende hep beklerdim ama bu sefer içimden hep yapmak geldi, hatta transferden çok önce idrar testleri aldımBenimde yarın transferi saymazsak 6. Gün sizin gibi erken pozitif görenleri duydukça heyecanlanıyorum kendimi tutamıyorum yarın yapsam acaba silik te olsa çıkar mı. 29 Eylül 5. Gün embriyo transfer edildi. Kızımda test günümde yapmıştım hiç erken yapmaya girişmedim ama bunda çok da sabırsızım. Sizinde pozitif çıkan herkesin de rabbim tamamına erdirsin bekleyenler e de hayırlı pozitif sonuçlar versin Allahın.
Benim de ilk 3 tüp bebekte öyleydi. Sonra yaklaşık 4 ay sağlıklı beslenme spor yaptım pes etmeden doktoruma danışarak vitaminler kullandım. İlk defa 5. Güne gitti hemde çoğu. Şok oldum ama sebebi önce Allah dan sonra doktorumdan da memnundum ve disiplinli beslendim. Hemen denemeye çalışma önce kafanı boşalt vücudunu düzenle sonra zaten oluyor kendiliğinden. Ben ilk üçünü 1 yıl içinde yaptım ve çok pişmanımKızlar benim embriyolarim 3.güne gayet iyi geliyorlar durumları iyi ama ki amasi su nedense 3.günden sonra ne labaratuvar da ne de anne rahminde ilerlemiyor bu arada eşim de soru var sayı kalite sskntisiBn de sorun yok.....2.deneme yaptik olmadı.smdi 3.istiyoruz son kez denemeyi ama 1 kaç ay sonra........bu üzüntüyü atmam kafam rahat olması gerek
Merhaba cnm dönüş sağladığın için teşekkür ederim .benim de 5.güne gidiyor ama 3.günden sonra yavaşlamış. 3.gündeki gibi iyi embriyo oluşmamış.2.dede 3.gün embriyosu koyuldu oda yine labaratuvar ortamı gibi ilerlemedi.burda ki arkadaşlar instagram da ki doktorlara sordum genel de ilerlemeyen embriyolar erkek de DNA hasarı yüksek olduğundan dolayı olmadığını dile getirdiler ki ne kadar dgru bilemiyorum.bi süre yapmayı düşünmüyorum en azından yaza kadar ...iki defa olumsuz sonuç almak çok.kotu bi duygu idi.ki bunda çok umitliydik doktorumuzda. Olmadı. Daha yeni yeni kendime gelmeye cakisyrum ama baya kendimi toparlamaya ihtiyacım var ve tabi merhametli güzel yürekli kocam da....Benim de ilk 3 tüp bebekte öyleydi. Sonra yaklaşık 4 ay sağlıklı beslenme spor yaptım pes etmeden doktoruma danışarak vitaminler kullandım. İlk defa 5. Güne gitti hemde çoğu. Şok oldum ama sebebi önce Allah dan sonra doktorumdan da memnundum ve disiplinli beslendim. Hemen denemeye çalışma önce kafanı boşalt vücudunu düzenle sonra zaten oluyor kendiliğinden. Ben ilk üçünü 1 yıl içinde yaptım ve çok pişmanım
Bende dayanamıyorum içim rahatlasın istiyorum inşallah görürüm senin doktorun kesin kalp atışıyla birlikte bakacakCanım bana 16 sina gun verdi tup bebek merkezi. 2 kez 2 gün arayla kan verdim geçen hafta , keseye felan bakmadılar. Ama ben keseyi çok merak ediyorum , 2 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Dışardan bir doktora mi gitsem diyorum bu hafta.
Galiba onun için 2 hafta sonraya çağırdılar. Hayırlısı inşallahBende dayanamıyorum içim rahatlasın istiyorum inşallah görürüm senin doktorun kesin kalp atışıyla birlikte bakacak
Belki anne rahmi iyi gelir diye düşünmuslerdir ama 5.gunde ölecek embriyoyu 3.gunde kime koysalar tutmazdi. Oncelikle embriyololarin 5.gune gitmesi lazım. 5.gune gitmisse yinede tutar demek değil ama şans artar. Dediğim gibi bı DNA hasar testi yaptırmakta fayda var. Sperm seçmekte bı yere kadar. Hasar çoksa iyi spermi seçmekte zor. Saglikli görünen spermler belkide kalitesiz ve hasarlıydi. Temeldeki sorun çözülmedikce aynı sıkıntıları yaşanacaktır.Merhaba cnm dönüş sağladığın için teşekkür ederim .benim de 5.güne gidiyor ama 3.günden sonra yavaşlamış. 3.gündeki gibi iyi embriyo oluşmamış.2.dede 3.gün embriyosu koyuldu oda yine labaratuvar ortamı gibi ilerlemedi.burda ki arkadaşlar instagram da ki doktorlara sordum genel de ilerlemeyen embriyolar erkek de DNA hasarı yüksek olduğundan dolayı olmadığını dile getirdiler ki ne kadar dgru bilemiyorum.bi süre yapmayı düşünmüyorum en azından yaza kadar ...iki defa olumsuz sonuç almak çok.kotu bi duygu idi.ki bunda çok umitliydik doktorumuzda. Olmadı. Daha yeni yeni kendime gelmeye cakisyrum ama baya kendimi toparlamaya ihtiyacım var ve tabi merhametli güzel yürekli kocam da....
evet, ben çok oturabilen biri değilim gerçekten. işten çıkıp spora gidiyordum mesela. veya sabah erkenden koşmaya. akşama mutlaka ev süpürüyorum gelir gelmez. yoksa enerji fazlasından sağa sola sarkıyorumEvet ama sen normal hayatında da hareketli birisin yazmalarından onu hissediyorum3.bebek gelecek diyelim öyleyse Eve
![]()
e ne güzel bak yükseliyor. dur bakalım sakin sakin bekleyelim iki gün daha.Salı günü vericem. Yani son kan vermemin üzerinden dört gün gecmesini istedi doktor. Ama ben dayanamadım. Bugün yine kan verdm. 103 olmus. İki gün önce 63 tü
Umut var mıdır sizcee ne güzel bak yükseliyor. dur bakalım sakin sakin bekleyelim iki gün daha.