Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok çook teşekkür ederim Allah razı olsuun duaların için 🙏🏻 Biraz lekelenmem çok ayrıca doktor altan muayene etti oda etkiledi biraz sanırım bi sorun olmycağını söyledi hem bakan doktor hemde tüp bebek doktorum
Yok kuzucum bi sorun olmaz. Ben 2 defa vajinal usg ile baktırdım. Sorun olmadı. Belli bir zamana kadar vajinal usg sorun olmuyormuş.

Transfer sonrası Prolutonu düşük olmasın diye 5 gün arayla 3 iğne olarak vermişti bizim doktor. Bastan verselermis kanama olmazdı belkide
Keşke ama sadece progesatn iğne ve tablet verdi bu iğneyidr acilden gittiğim kadın doğum doktoru verdi tüp bebek doktorumun onayıyla kullandım belki bundan sonra verirler ama dediğim gibi tüp bebek doktorum zaten benden ümidi kesmişti düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi

Yatma canım. Bir şeyleri itip çekmeyeceksin (masa vs), ağır kaldırmayacaksın. Ağır spor vs yapmayacaksın ama yürüyüş yap mesela. İyi gelecek. Ben temizliğimi de yaptım kendimi yormadan
Ben temizlik yaoarsam fena🙈🙈kendimi sınırlayarak nasıl olur ki yapamam valla kuzum temizlik ama bulaşık yıkarım 🥰

Kızlar bu süreçte vücut ısısı artan, üşüyen oldu mu? Korona da var insan tedirgin oluyor
Vucut isim tavan ozellikle gece ayaklarimda inanilmaz bir ates oluyor hangi ilac beni bu hale getirdi bilmiyorum ama uyumakta zorluk cekiyorum neredeyse ayaklarimin yanmasindan.

Keşke ama sadece progesatn iğne ve tablet verdi bu iğneyidr acilden gittiğim kadın doğum doktoru verdi tüp bebek doktorumun onayıyla kullandım belki bundan sonra verirler ama dediğim gibi tüp bebek doktorum zaten benden ümidi kesmişti düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi
Ya çok çabuk ümit kesiyorlar. Kimyasal diyip ilaç kesmeler, kanama oldu diye düşük diyenler.Tüp bebek olunca sanki hep sorun mu olacak. Düşük orani dogal yoldan çokta farklı değilmiş tüp bebekte. İnsanlarda az değeri düşük çıkınca korkar oldu bu yuzden. Halbuki bişey yok. Birazda olumlu bakasalar ya🙄 Sevincini bile yaşatmıyorlar

İyi de burada surekli yattim muhabbeti olmuyo ki. Takip edemedigin icin cok hakim olamiyosun konuya haklisin. Ben hic kimsede okumadim devamli yataktayim annem kaynanam bakiyor beni yemegim ayagima geliyor vs vs. Konu basit kim nasil rahat ediyosa oyle atlatsin bu sureci. Burada da sohbet ediyoruz. Ben dinlenmeyi tercih ettim diye sen nasil ki sporunu birakmiyosun bende sen devamli hareket halindesin diye etkilenip hareket duzeyimi artirmiyorum. Acik yakalama ve elestiri odakli gitmeyelim. Pazar tehlikeli de hastaneler degil sanki napicaz gecti artik o ilk zamanlar tak maskeyi al onlemini cik. Bunun bitecegi yok cunku
Ya işte bak bunlar hep subjektif. Kimi ayakkabısını eşine bağlatır, kimi yürüyüşüne devam eder. Ama ben çokça görüyorum ben temizlik yapmıyorum, dinleniyorum,yatıyorum vs. 7 eylülden beri takip ediyorum buraları. Son bikaç gündür bakamıyorum ki o son bikaç günde bile hareket etmemek üzerine konuşmalar. Doktor günlük hayatına devam et dediği için işini gücüne devam edip begatif görmüş insanların da bunları okuyup kendilerini kötü hissedebileceğini düşğnmek lazım. Yoksa Kimin ne yaptığı beni çok ilgilendirmiyor. “Tehlike”,”risk” bunlar da çok göreceli. Daha geçen gün bir grupta bir arkadaşın lekelenmesine ve belirtilerine 3-4 kişi birden ooo pozitif hayırlısı vs dedi. Onları uyardığımda linç yedim. Kadını yüreklendirdiler ve şu an kimyasal sonucu gördü. Kısacası net bilmediğimiz şeylerde doktor ne diyorsa odur desek bıraksak daha iyi. Herkes bildiği gibi yapsın, insanları yanlış yönlendirmesin yeterli. Kimsenin kimsenin açığını aradığını düşünmüyorum ben de burada. Fikrim bu, artık bu yazdıklarımı eleştiri gibi algıladığını düşündüğüm için bundan sonra uzatmak da istemiyorum. Herkesin niyeti, bulunma sebebi aynı sonuçta. 🌺

Ya çok çabuk ümit kesiyorlar. Kimyasal diyip ilaç kesmeler, kanama oldu diye düşük diyenler.Tüp bebek olunca sanki hep sorun mu olacak. Düşük orani dogal yoldan çokta farklı değilmiş tüp bebekte. İnsanlarda az değeri düşük çıkınca korkar oldu bu yuzden. Halbuki bişey yok. Birazda olumlu bakasalar ya🙄 Sevincini bile yaşatmıyorlar
Evet çok haklısıın bnde hala sevinemedim seviniceğim günleri bekliyorum 🌺

Ben temizlik yaoarsam fena🙈🙈kendimi sınırlayarak nasıl olur ki yapamam valla kuzum temizlik ama bulaşık yıkarım 🥰
Canım kendini bilirsin sonuçta. Tutamam kendimi diyorsan bi süre tut kendini. Yüzeysel yapıyorum ben de, öyle koltuk altı, masa altı, dolap içi falan değil. Köpeğim ve kedim var, tüyler vs nedeniyle her gün süpürmeden rahat edemiyorum. :) sen kendini bildiğin sürece, yorulmaya başladığını farkedince otur, dinlen, yap, yapma. Önemli olan kan dolaşımın 🤗

Ya işte bak bunlar hep subjektif. Kimi ayakkabısını eşine bağlatır, kimi yürüyüşüne devam eder. Ama ben çokça görüyorum ben temizlik yapmıyorum, dinleniyorum,yatıyorum vs. 7 eylülden beri takip ediyorum buraları. Son bikaç gündür bakamıyorum ki o son bikaç günde bile hareket etmemek üzerine konuşmalar. Doktor günlük hayatına devam et dediği için işini gücüne devam edip begatif görmüş insanların da bunları okuyup kendilerini kötü hissedebileceğini düşğnmek lazım. Yoksa Kimin ne yaptığı beni çok ilgilendirmiyor. “Tehlike”,”risk” bunlar da çok göreceli. Daha geçen gün bir grupta bir arkadaşın lekelenmesine ve belirtilerine 3-4 kişi birden ooo pozitif hayırlısı vs dedi. Onları uyardığımda linç yedim. Kadını yüreklendirdiler ve şu an kimyasal sonucu gördü. Kısacası net bilmediğimiz şeylerde doktor ne diyorsa odur desek bıraksak daha iyi. Herkes bildiği gibi yapsın, insanları yanlış yönlendirmesin yeterli. Kimsenin kimsenin açığını aradığını düşünmüyorum ben de burada. Fikrim bu, artık bu yazdıklarımı eleştiri gibi algıladığını düşündüğüm için bundan sonra uzatmak da istemiyorum. Herkesin niyeti, bulunma sebebi aynı sonuçta. 🌺
Aslında herkes aynı görüşte.Tamamen yatmak zararli. Ben mesela yürüyüş yapıyorum ama karnım ağrıdıgı için egilince çok basınç hissediyorum. Ondan eşim bağlıyor 🤭

Ben de aynen boyleyim. Butun gun ayagimda corap patikle geziyorum ama geceleri ates basiyo sanki.
Evet ilk kez bir tedavimde böyle oldum diğerlerinde böyle değildim. İlaçlar ya da yaş artık etkiliyor. İnşallah çektiğimiz bunca şeye değecek minicik ♥️, güzel haberler alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aslında herkes aynı görüşte.Tamamen yatmak zararli. Ben mesela yürüyüş yapıyorum ama karnım ağrıdıgı için egilince çok basınç hissediyorum. Ondan eşim bağlıyor 🤭
Canım bunlar çok kişisel de olabilir. Hepimizin tedavileri, kullandığımız ilaçlar da farklı. Sana çok gaz yapan ilaç, bana hiçbişey yapmayabilir de. Ben orada örnek verdim, onu hatırladığım için. Yanlış anlama lütfen. Hatta bi zahmet bağlasınlar yahu kafasındayım. biz bu kadar endişelenip, strese girerken onlar da biraz böyle şımartıversinler bizi. Ne güzel yapıyosun. Ben hareketlerden bahsediyorum, alınma nolur 😘

Canım bunlar çok kişisel de olabilir. Hepimizin tedavileri, kullandığımız ilaçlar da farklı. Sana çok gaz yapan ilaç, bana hiçbişey yapmayabilir de. Ben orada örnek verdim, onu hatırladığım için. Yanlış anlama lütfen. Hatta bi zahmet bağlasınlar yahu kafasındayım. biz bu kadar endişelenip, strese girerken onlar da biraz böyle şımartıversinler bizi. Ne güzel yapıyosun. Ben hareketlerden bahsediyorum, alınma nolur 😘
Yok alınmadım canım örnek verdiğini anladim. 😊 İyi niyetinizin farkındayım. Amaç insanlara yardımcı olmak aslında. İns bu zor gunlerde geçer. Gülerek hatırlarız nelerle uğraştık diye 🙏🙏🤗

Kan vermedim erken idrar testi aldım yaptım negatif geldi🤷🏼‍♀️3gün sonra kan veririm bakalım.
5.5 gün erken idrar testi 5. Gün embriyosu 2 adet nakil😔

Back
X