Ya işte bak bunlar hep subjektif. Kimi ayakkabısını eşine bağlatır, kimi yürüyüşüne devam eder. Ama ben çokça görüyorum ben temizlik yapmıyorum, dinleniyorum,yatıyorum vs. 7 eylülden beri takip ediyorum buraları. Son bikaç gündür bakamıyorum ki o son bikaç günde bile hareket etmemek üzerine konuşmalar. Doktor günlük hayatına devam et dediği için işini gücüne devam edip begatif görmüş insanların da bunları okuyup kendilerini kötü hissedebileceğini düşğnmek lazım. Yoksa Kimin ne yaptığı beni çok ilgilendirmiyor. “Tehlike”,”risk” bunlar da çok göreceli. Daha geçen gün bir grupta bir arkadaşın lekelenmesine ve belirtilerine 3-4 kişi birden ooo pozitif hayırlısı vs dedi. Onları uyardığımda linç yedim. Kadını yüreklendirdiler ve şu an kimyasal sonucu gördü. Kısacası net bilmediğimiz şeylerde doktor ne diyorsa odur desek bıraksak daha iyi. Herkes bildiği gibi yapsın, insanları yanlış yönlendirmesin yeterli. Kimsenin kimsenin açığını aradığını düşünmüyorum ben de burada. Fikrim bu, artık bu yazdıklarımı eleştiri gibi algıladığını düşündüğüm için bundan sonra uzatmak da istemiyorum. Herkesin niyeti, bulunma sebebi aynı sonuçta.