Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

sen nerde yaşıyordun afras?
kıyafetten ziyade battaniye ördüm bi tane lila bi tane su yeşili.
bi tanede sarı yelek ördüm hayatımda ilkkez yelek ördüm
tulum alabilirsin çok hevesliysen ben her dışarı çıktığımda sürekli bebişe bişeyler alıp dönmeye başladım son bir aydır
ay evet ya 1.5 ay çok uzun geliyo insana ama bir ay daha kolay geçer

galiba içine ne doğarsa o olma ihtimali yüksek ben de hep erkek bu diye düşünmüştüm oysa etrafımdaki herkes kız diye yanıp tutuşuyordu
Ama hayırlısı olsun bunlar daha ilk çocuklarımız cinsiyetleri değil sağlık sıhhatli olmaları önemli

ay canım benim saolasın amin cümlesininkini de benimkini de inş.
tekmeleri henüz hissetmiyorum ama her an bekliyorum veledi

sen nasılsın kızçe rahat emiyor mu nasıl gidiyor günler?

son kontrol nasıl geçti canım
iyice yaklaştı maşaallah
ben de havin gibi delikanlılara ne isim vereceğini merak ediyorum

Bem avusturyada yasiyorum masallah canim cok becerikllisin bende yapmayi cok istiyorum patik yelek ormeyi becerebilirsem benden cok etrafimdaki insanlar merak ediyo cinsiyeti aslinda herkes yeni yeni ogreniyo.......sen hareketletini hisediyormusun.....

Son düzenleme:

Aminn havin cok sukur rabbime bu gunleri gosterdi doktor 2 lt su icecen diyo icemedende serumla takviye yspilacak dedi artik iciyorum su icmeyi unutmuyorum cennet kokulu melegini benim icin op.

yok ya beceriklilik sayılmaz ben de yeni yeni öğreniyorum
güzel oluyor vakit geçiriyorum hem de minnoşuma el emeği hatıralar biriktiriyormuşum gibi geliyo :)

aynen ben de her kontrolden dönüşümde cinsiyet sorgusundaydım
diyorum ya bizim için sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak öncelikli oluyor.
yok ya ultrasonda doktorumuz zıp zıp zıplıyor diyor ama henüz bana hissettiremiyor :)
yakında hissederiz inş.

bu yeni başladığım battaniyenin motifleri

bu da minik aslan patiğimiz :)

Ayy cok guzel bayildim kolaymi yapmasi ayy o patigin icine girecek minakk ayaklari insan bebek esyalarini gorunce bile heycanlaniyo ayy bende baslicam heveslen dirdin:)))))))))))

Ayy cok guzel bayildim kolaymi yapmasi ayy o patigin icine girecek minakk ayaklari insan bebek esyalarini gorunce bile heycanlaniyo ayy bende baslicam heveslen dirdin:)))))))))))

süper heveslen tabiii :))
nasıl yapıldığını anlatan adresleri verebilirim afrascım

sağol havinciğim ablam güzel bakıyor sağolsun daha akılları ermediğinden beni aramıyorlar o yüzden şuan bir sıkıntı yok

Kızlar 12 gün oldu bizim paşayla buluşalı. Çok yorgun, bitkin ve karmaşık duygular içindeyim. 7 senelik evliyim alıştım anlaşılan rahatlığa çok ağır geldi bu yeni süreç. Bi de yoğun bir çalışma temposundan sonra evde kilitlenmiş gibi hissediyorum kendimi. Günler nasıl geçiyor deseniz nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. İlk iki gün sütüm gelmedi bizim ufaklık biraz aç kaldı malesef hafif sarılğı oldu ama atlattık şükür. Uykuları değişik tam dalıyor yine uyanıyor. Yatak odasını terk ettik zaten sıcak oluyor diye oturma odasında yatıyoruz eşimle karşılıklı kanepelerde beşik de ortamızda :)) Öyle uzaktan uzaktan bakıyoruz Banyo yapmaya bile fırsat bırakmıyor bazen. Koktum resmen. Geceleri birkaç defa çamaşır değiştiriyorum annem lohusa teri diyor. Arada işte arayan soran gelen falan. Geçiyor bakalım günler nasıl olur becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Bu kadar aşılama denemesi, başarısız bir tüp bebek denemesi, arkasından zor bir doğum derken işte geldik bu aşamaya. Yukardaki anlattıklarımı nankörlük olarak algılamayın alışma süreci biraz zorlu olacak herkes için farklı gelişiyor tabi şu lohusalığı atlatıp bir dışarlara çıkmaya başlayınca inşallah bi rahatlıycaz oğlumla. Böyle işte kızlar. Dua edin inşallah. Bu arada doğum yaparken aklıma gelen herkese dua ettim. İnşallah bekleyen herkes tez zamanda yavrusuna kavuşur.

Canim benim gözlerim doldu cok mutlu oldum rabbim yavruna ve sana huzur sağlık dolu gunler versin öp icine ceke ceke benim icin rabbim anneli babalı hayırlı uzun ömür versin..

Cok sevindim tatlım rabbim ciktiginiz bu yolda hayirla tamamlamayi nasip etsin kucagina aldigin gunleride nasip etsin insallah)))

Şafakcım gözün Aydın olsun. Hayırlı,ahlaklı bir evlat olsun inşallah. Rabbim hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

Bebeğimizolsun ve pastacı sizinde gözünüz Aydın. Rabbim hayırla tamamına erdirsin kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah

Havinim kuzun büyüyordur çoook öptüm sizi.

Diğer arkadaşlarım kucak dolusu sevgiler gönderiyorumsizede

Herkese selam kızlar ben Hayal2012 şifremi unuttuğum için bu kullanıcı adını aldım. Nasılsınız? Tedavide olanlara başlayacaklara hamilelere bol bol dua ediyorum Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben 10 yıldan sonra bebeğine kavuşmuş biri olarak hepinizi çok iyi anlıyorum. Sayısız tedaviler aşılamalar tüp bebekler ama ne oldu Rabbim 3. tüp bebeğe gidecekken kendiliğinden verdi hamile kaldığımı öğrendim bunları anlatmamın sebebi umudunuza daha sıkı sarılmanız için. Asla vazgeçmeyin Allahtan istemekten herşeyin vakti saati varmış. Şimdi kızım 9.5aylık Cennet geldi evime Rabbim hepinize bu Cennetti nasip etsin inşallah. Bende 2. bebek için çalışmalara başladım bu ay korunmuyorum olacaksa hayırlı ise olsun beraber büyüsünler istiyorum. Kısmet artık. Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek dileğiyle:)

ne yaptın tatlım yavrularını sağlıcakla aldın mı kucağını bizleri habersiz bırakma

Tesekkur ederim cnm darsi herkesn basina allah sag salim hepimizin evlatlarnzi kucgmza almaya nasip etsin insallah

merhaba kızlar ben yine düşük yapıcam sanırım cuma günü değerim 1000 di adet günümdü size kalp atışlarını duyduğumda verecektim müjdeyi ama bugün kahverengi bir leke geldi hastaneye gittik değerim yine 1000 çıktı sanırım hiç artmadı Rabbim inşallah bunu son eyler en kısa zamanda bizimde kucaklarımızı doldurur.dualarınızı bekliyorum inşallah bu süreci hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan atlatırım görüşmek üzere hepinizi öpüyorum..

demet canım okuyunca inanki çok üzüldüm rabbim sabır dayanma gücü versin bu son acın olsun inş rabbim birdahaki gebeliğinde yavrunu kucağına almanı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…