• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin........ cok sacma :(

Kizlar nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa beni de ekleyin özelden isim yollayin ya da ben gelmedim ekleyeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar nasılsınız. ben 21 ekimde oğlumu kucağıma aldım 5 aylık oldu. havin mirage ve bebeklerini kucaklarına alan diğer arkadaşlar gözünüzaydın rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin.gamzear canım tebrik ederim sanırım ikizlerin olcak çok sewindim. rabbim bütün bekleyen arkadaşlarımada tez vakitte nasip etsin inşaalahh.

kızlar face grubunuzu banada iletirseniz veya beni eklerseniz sewinirimm.

Günaydin kizlar bu gun randevumuz var artik kimse girmiyo bende sdece bakip cikiyorum insallah bu gun bebegim cinsiyetini gösterirse cinsiyetini ögrenecegim rabbim bebklerimizi saglikl kucgimiza almayi nasip etsin insallahhh:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydin kizlar bu gun randevumuz var artik kimse girmiyo bende sdece bakip cikiyorum insallah bu gun bebegim cinsiyetini gösterirse cinsiyetini ögrenecegim rabbim bebklerimizi saglikl kucgimiza almayi nasip etsin insallahhh:emir_bebek::emir_bebek:

slm afras kontrolün nasıl geçti?
cinsiyeti belli oldu mu inş. herşey yolundadır

Cok sukur hersey yolunda allahin izniyle oglum olacak...

oh ne güzel çok sevindim.
kızın olur diye düşünmüştük senin de bi oğlun olcakmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ben de 8 gün sonra görücem inş.bizimkini

süper heveslen tabiii :))
nasıl yapıldığını anlatan adresleri verebilirim afrascım

oh ne güzel çok sevindim.
kızın olur diye düşünmüştük senin de bi oğlun olcakmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ben de 8 gün sonra görücem inş.bizimkini

Benim icimden hep oglan olarak geciyodu hayirlisi bebegim cok hareketli sen nasil tekmelerini hissediyomusun rabbim bu duygulari herkese yasatsin.....

kızlar merhaba. Bilgisayarı açamıyorum bile zamanım olmuyor.Bu sıpa hiç kucaktan inmek istemiyor. Tam bir işe girişcem hop uyanıyor ya ağlıyor ya emmek istiyor. Şu birkaç ayı atlatsaydık daha bi alışıcam herhalde.Banyo yapmaya bile fırsat bırakmıyor. Sağolsun eşim yemek konusunda falan yardımcı oluyor. Yanındayken bile inanır msınız kucağa alayım diye ağzından emziği atıyor ağlamaya başlıyor. Çok plancı bunlar :)) çocuk deyip geçmemek lazım yani. Sabahtan beri inanır mısınız hiçbir işe elimi süremedim. Kahvaltıyı bile zor yaptık ilginç bir hal aldı durum :44: Yeni annelere allah kolaylık versin diyorum. Hamilelere de hayırlı olsun. Hepinizi öpüyorum görüşürüz Allaha emanet olun

Benim icimden hep oglan olarak geciyodu hayirlisi bebegim cok hareketli sen nasil tekmelerini hissediyomusun rabbim bu duygulari herkese yasatsin.....

aynen benimki de hiç durmuyor sürekli bi hareket halinde
hareketleri kesilse bu kez bulantılarla kendin hatırlatıyor ;)

aynen benimki de hiç durmuyor sürekli bi hareket halinde
hareketleri kesilse bu kez bulantılarla kendin hatırlatıyor ;)

cok sükür benim bulantilarim hic olmadi :nazar:masallahh canim yolu yariladik doktorumuz son 4 randevumuzu de yazdi 7.ayin 17 son randevumuz sonra hastaneye gidecekmisik begimin 3.60 gr olmus ama Kilo yonunde fazla aliyorum o Kadar kiloyu nerden aliosam bilmiyorum 57 Kilo olmusun galiba 70 bittirrim neyse artik oda olsun dogumdan sonra veririz insallahh yerrki bebklrimiz iyi gelissin zamani vakti geldigindede saglikla kucagimiza alirz insalahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok sükür benim bulantilarim hic olmadi :nazar:masallahh canim yolu yariladik doktorumuz son 4 randevumuzu de yazdi 7.ayin 17 son randevumuz sonra hastaneye gidecekmisik begimin 3.60 gr olmus ama Kilo yonunde fazla aliyorum o Kadar kiloyu nerden aliosam bilmiyorum 57 Kilo olmusun galiba 70 bittirrim neyse artik oda olsun dogumdan sonra veririz insallahh yerrki bebklrimiz iyi gelissin zamani vakti geldigindede saglikla kucagimiza alirz insalahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne güzel benimki hala sürüyor ama olsun bebeklerimiz için değer.
aynen öyle yolu yarıladık son dört randevu derken ayda bir kere mi randevun olacakmış.
benimkinin doğum tarihini 4-5 gün erkene aldılar.sanırım bebek önde gittiği için.
kaç kiloydun ki cnm
ben toplamda 6 kilogram aldım ama aslında daha bile almam gerekirdi çünkü çok yiyorum :)
dr. 1 kilo fazlan var dedi komşularsa çok zayıf olduğumu söylüyor :))
bi de benim göbeğim basketbol topu gibi ortada sivri duruyor seninde öyle mi?
aa bu erkek diyor gören ;)

hala el işi yapmayı düşünüyorsan bebek için sana özelden bi kaç mesaj atayım ben acayip sardım bebeklerle ilgili el işlerine tavsiye ederim cnm

ne güzel benimki hala sürüyor ama olsun bebeklerimiz için değer.
aynen öyle yolu yarıladık son dört randevu derken ayda bir kere mi randevun olacakmış.
benimkinin doğum tarihini 4-5 gün erkene aldılar.sanırım bebek önde gittiği için.
kaç kiloydun ki cnm
ben toplamda 6 kilogram aldım ama aslında daha bile almam gerekirdi çünkü çok yiyorum :)
dr. 1 kilo fazlan var dedi komşularsa çok zayıf olduğumu söylüyor :))
bi de benim göbeğim basketbol topu gibi ortada sivri duruyor seninde öyle mi?
aa bu erkek diyor gören ;)

evet Burda ayda bir kere veriolr ben 49 kioynan hamile kaldim su an 57 kioyum benim karnimda sivri herkese bu erkek diyodu bana da herkes zayitsin diyor ama tarti gayet iyi cikiyo:49:benim yemem de cok iyi :nazar: hayirlisi yinede cok mutluyum ben hic bu kilolarda olmadim o yuzden belkide Doktor normal diyo zayif hamile kaldin diyor o yuzden canim nnem turkiyeden bir bayana patik yelk battaniye yaptirmis ama ben yined bir patik yapmak istiyorum onuda hep saklamak istiyorum hayirlisi Burda bir komsu gostercek iplarimi aliyimda yaptigin el islerini resmini koyabilirmisin....

Back