Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin kizlar bu gun randevumuz var artik kimse girmiyo bende sdece bakip cikiyorum insallah bu gun bebegim cinsiyetini gösterirse cinsiyetini ögrenecegim rabbim bebklerimizi saglikl kucgimiza almayi nasip etsin insallahhh
süper heveslen tabiii :))
nasıl yapıldığını anlatan adresleri verebilirim afrascım
slm afras kontrolün nasıl geçti?
cinsiyeti belli oldu mu inş. herşey yolundadır
Cok sukur hersey yolunda allahin izniyle oglum olacak...
süper heveslen tabiii :))
nasıl yapıldığını anlatan adresleri verebilirim afrascım
oh ne güzel çok sevindim.
kızın olur diye düşünmüştük senin de bi oğlun olcakmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ben de 8 gün sonra görücem inş.bizimkini
Benim icimden hep oglan olarak geciyodu hayirlisi bebegim cok hareketli sen nasil tekmelerini hissediyomusun rabbim bu duygulari herkese yasatsin.....
aynen benimki de hiç durmuyor sürekli bi hareket halinde
hareketleri kesilse bu kez bulantılarla kendin hatırlatıyor
cok sükür benim bulantilarim hic olmadi masallahh canim yolu yariladik doktorumuz son 4 randevumuzu de yazdi 7.ayin 17 son randevumuz sonra hastaneye gidecekmisik begimin 3.60 gr olmus ama Kilo yonunde fazla aliyorum o Kadar kiloyu nerden aliosam bilmiyorum 57 Kilo olmusun galiba 70 bittirrim neyse artik oda olsun dogumdan sonra veririz insallahh yerrki bebklrimiz iyi gelissin zamani vakti geldigindede saglikla kucagimiza alirz insalahh
cok sükür benim bulantilarim hic olmadi masallahh canim yolu yariladik doktorumuz son 4 randevumuzu de yazdi 7.ayin 17 son randevumuz sonra hastaneye gidecekmisik begimin 3.60 gr olmus ama Kilo yonunde fazla aliyorum o Kadar kiloyu nerden aliosam bilmiyorum 57 Kilo olmusun galiba 70 bittirrim neyse artik oda olsun dogumdan sonra veririz insallahh yerrki bebklrimiz iyi gelissin zamani vakti geldigindede saglikla kucagimiza alirz insalahh
ne güzel benimki hala sürüyor ama olsun bebeklerimiz için değer.
aynen öyle yolu yarıladık son dört randevu derken ayda bir kere mi randevun olacakmış.
benimkinin doğum tarihini 4-5 gün erkene aldılar.sanırım bebek önde gittiği için.
kaç kiloydun ki cnm
ben toplamda 6 kilogram aldım ama aslında daha bile almam gerekirdi çünkü çok yiyorum :)
dr. 1 kilo fazlan var dedi komşularsa çok zayıf olduğumu söylüyor :))
bi de benim göbeğim basketbol topu gibi ortada sivri duruyor seninde öyle mi?
aa bu erkek diyor gören
kızlar face grubunuzu banada iletirseniz veya beni eklerseniz sewinirimm.
Iyiyım mervecm bebekte iyi cok sükür. seni tekrar gördügüme sevindim.sen nasılsn erva nasılAngel nasılsın iyi mısın canım bebek nasıl