Merhaba kizlar bende pastaci yani boyacidan etkilenerek tedavi surecimde yazmamstm totem yaptm yani allahnasip ederse geliyo bebis 10. Gun degerm 103.1 :) allahm herkese nasip etsin bizleredr kucagmza almayi) hadii bakalmmm halay Cekwmedm amma :)
Cok sevindim canim allahim kucagina almayi nasip etsin sayili kisi kaldik bu topikte hamile kalmayan ins sorunsuz bir hamilelik gecirirsin
Merhaba kizlar bende pastaci yani boyacidan etkilenerek tedavi surecimde yazmamstm totem yaptm yani allahnasip ederse geliyo bebis 10. Gun degerm 103.1 :) allahm herkese nasip etsin bizleredr kucagmza almayi) hadii bakalmmm halay Cekwmedm amma :)
masallhh canim cok az Kilo almisin masallah senin bebisde a 10 gün önde gidiyo masallahhh bána bir bucuk ay sonra Verdi randevuyu ne güzel keskem benide cagirsa 15 günde bir 15 hafta 6 günluk 10 cm olmus doktot´r gününe göre uyumlu dedi ama gr göstermedi ultrasal 20 haftaliken gösteriyo dedi bir bucuk ay nasil gececkse cinsiyeti belli olsaydi ona ciciler alacakdim ama saglikli olsunda insallah ne ciciler alirin ben......
süper bi haber bu
inş. diğer kızlarda bir bir müjdelerini verecekler.
canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. sana da cümlemize de
her açtığımda zaten müjdeler gelmiş mi diye bakıyorum
ohh miss bugünkü müjdemizi aldık
Cnm nasil gidior.sizin oldugunuz aylardada rahatsizlik oluyormu su mide bulntisi beni mahvetti 10 gundur ne yiyorum ne iciyorum siz mide bulantisi icin bisi kullandinizmi kizlar ilac serum vs.. ebebgimi besleyemiyorum
canım çok tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşş rabbim isteyen bekleyen bütün herkeze nasip etsin
Canm cok tesekkur ederm evet rabbim zamanini getirdi insallah ama tabi inemli olan sonuc insallah kucagma aldigm gunleride gorurm sag salim allahm siradaklerede en kisa zamanda yasatsn bu duyguyu cok guzelmis :)ayyy çok sevindim şimdi okudum bu sabah namazımda sanada dua etmiştim canım yaaa Ayy demek zaman geldi hadi hayırlısı çook sevindim sırada diğer arkadaşlarımız kaldı ama gittikçe herkes hamile kalıyor uğurlu topik bu inşalllhhh
Allah anali babali buyutdun sizlere hayirli evlat olmayi nasip etsin rabbim bizlerede yasatsin bu duyguyu rabbim nazardan korusun....
Merhaba kizlar bende pastaci yani boyacidan etkilenerek tedavi surecimde yazmamstm totem yaptm yani allahnasip ederse geliyo bebis 10. Gun degerm 103.1 :) allahm herkese nasip etsin bizleredr kucagmza almayi) hadii bakalmmm halay Cekwmedm amma :)[/QUOT
Ayyy cokk seviniyorumm gercek rabbim sirasiyla herkese nasip ediyo cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerini alnca rabbim saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin insallh diger arkadaslarimiza geldi birbirimizr cok dua edelim.
ama yediklerimi görsen, iki kişilik yiyorum sürekli ağzım dolu
daha önce 15 gün öndeydi şimdi 10 gün gittikçe normal değerleri yakalar diyorlar.
sağlıklı olsunlarda çok ta önemli değil.
maşaallah minnoşa 10 cm olmuş bizim dr da boyu artık ölçülemez dedi bu kez söylemedi boyunu.
Ooo 1.5 ay çok uzun zamanmış ya.belki zamanla sıklaştırır kontrolleri.
belki kızdır bebiş niye bilmiyorum içimden öyle geçiyor
hayırlısı olsun inş. ortak renklere ağırlı ver afrascım ben öğrenene kadar eflatun yeşil sarı renklerini seçtim
ama yediklerimi görsen, iki kişilik yiyorum sürekli ağzım dolu
daha önce 15 gün öndeydi şimdi 10 gün gittikçe normal değerleri yakalar diyorlar.
sağlıklı olsunlarda çok ta önemli değil.
maşaallah minnoşa 10 cm olmuş bizim dr da boyu artık ölçülemez dedi bu kez söylemedi boyunu.
Ooo 1.5 ay çok uzun zamanmış ya.belki zamanla sıklaştırır kontrolleri.
belki kızdır bebiş niye bilmiyorum içimden öyle geçiyor
hayırlısı olsun inş. ortak renklere ağırlı ver afrascım ben öğrenene kadar eflatun yeşil sarı renklerini seçtim
Cnm nasil gidior.sizin oldugunuz aylardada rahatsizlik oluyormu su mide bulntisi beni mahvetti 10 gundur ne yiyorum ne iciyorum siz mide bulantisi icin bisi kullandinizmi kizlar ilac serum vs.. ebebgimi besleyemiyorum
Tesekkur edrim cnm i nsallah yaa allahm hamislere saglikli sihhatli kucegna almayi bekleyenlerede hamis kalip kucagna alabilmeyi nasip etsin insallah :)Merhaba kizlar bende pastaci yani boyacidan etkilenerek tedavi surecimde yazmamstm totem yaptm yani allahnasip ederse geliyo bebis 10. Gun degerm 103.1 :) allahm herkese nasip etsin bizleredr kucagmza almayi) hadii bakalmmm halay Cekwmedm amma :)[/QUOT
Ayyy cokk seviniyorumm gercek rabbim sirasiyla herkese nasip ediyo cok mutlu oluyorum hamilelik haberlerini alnca rabbim saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin insallh diger arkadaslarimiza geldi birbirimizr cok dua edelim.
canım o haftalarda mide bulantısı yeni yeni başlamıştı hala da devam ediyor.eğer açlık süresini uzatırsam muhakkak istifra ediyorum.
hatta sırf bunu bastırmak için yatarken baş ucuma çubuk kraker bulunduruyordum şimdi de kuru üzüm bulunduruyorum.
ben de ilk zamanlar herşeyi yiyemedim ve bebeğin gelişimi açısından endişelenip doktoruma sordum balık kırmızı et vs. yiyemiyorum dedim 10. haftaydı bu aralar ne yediğinin bebek için bir önemi yok dedi dr. prof. dr bülent tıraş güveniyorum ona.
içimin rahar etmesi için marincap diye omega 3 içeren bi hap verdi.
mide bulantısı için serum veya ilaca gerek duymadım cnm.
sadece az ve sık ye dediler bi de yağlı baharatlı yeme dediler.
ne yesen çıkıyor mu senin?
Pastaci birsey olmaz canim ben migde bulantisi yasamadim gecen hafta yadadim serum ve agri kesicilerle bile gecmedi bende cok korkuyordum xayifladim saniyordum kilo bile almisim doktor 2 lt suic dedi az az slk slk yedi sut falan iciyosan bardagi kucultecekmisim oda bazi midelerde bulan ti yapiyomus yemegi yedikten sonra 1 saat falann uzan yemek aradinda su icme 3 aydan sonra bebisin seninle ortak yiyecek allahin izniyle bebegin saglikla gelisiyodur annesii.......
Kızlar oğlumla buluştuk nihayet. Pazar günü doğum yaptım allahın izniyle. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Normal doğum oldu biraz zordu. Şükür ama iyiyiz şimdi. 38+4 de geldi oğlum. 3200 gram geldi fırsat buldukça yazarım inşallah. Görüşürüz inşallah.
havincim bi önceki kontrolde belli oldu cinsiyeti bebişimizin
erkek dedi dr. bakalım rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. :)
Saolasin havinim hep dualarinda olalim canim sen nasilsin bebisin nasil?
Havincim persembe gunu öğrendim ins iki kizim olacak Allah nasip ederse ama ağrılarım çok fazla bel kasik ve böbrek agrisi çekiyorum ama bugunlerime de hamd olsun
Kızlar bugün işbaşı yaptım bebeklerimi şimdiden çook özledim.Mirage canım Allahım yardımcın olsun tüm sıkıntıların geçicek inşallah bu süreç seni uykusuz gecelere alıştırıyor aslında.Şafakcığım hayırlı olsun
Gamzeciğim inşllh sende sağsalim al yavrucağını kucağına.Beni facede ekle mirage ve diğer arkadaşlar facebook.com/lalecaglarkiso
kizlar cok sukur yeni geldik Doktor bolbol su ic dedi Kilo verdim saniyodum Kilo bile almisim bebgimde gelismesi masallahh cok iyi Doktor korkma dedi artik isde o korku biraz zor gider ama bebegim yüz ustu yatmis eli agzindaydi poposunu gösterdi bir bacagiyla kapatmisdi Doktor diger randevude söylerim dedi cinsiyetini cokda merak etmiyorum acikcasi hayirlisi bebegim saglikla gelisinde bir hafta icinde cok hastaydim bebgimle ciók sukur atlattik kizlar bol bol su icin ihmal etmeyin rsizler icin cok dua ediyom insllah rabbim herkese nasip edecek Zamani ve vakti geldiginde .....
bebeğimizolsın canım rabbim hayırlı eylesin rabbim tamamına erdirsin inş rabbim sağlıklı güzel hamilelişk geçirip sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip eylesin
her hamile haberi okuduğumda çok seviniyorum rabbim topiğimizdeki bebek için uğraşan tüm kader arkadaşlarımızada tez zamanda nasip eylesin inş
yerim senin oğlunu nasıl canım alıştınızmı bir birine emme sıkıntısı yaşamıyorsundur umarım inş sütün bol bol olur benim gibi mama takviyesi yapmak zorunda kalmazsın rabbim oğluna sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürler nasip eylesin hayırlı evlat olsun inş
yerim senin oğlunu rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inş canım tekmelerini hissediyonmu ben senin haftalarında hissetmeye başlamıştım bide derler erkek çocuğu erken tekmeler diye
yasev canım hayırlısıyla sende bu tedavinle inş kavuşacaksın yavruna bu güne kadar tedavilerimizi paylaştık nasişpse bundan sonra bebeklerimizi konuşuruz inş
oy oy yerim senin kızlarını gamzem bir kız annesi olarak çok şanslısın diyorum rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin yavrularını inş sağlık durumun iyidir canım nasıl oldun
kedi canım uyurken bile özlerken yavrularımızı çalışmaya başlayıpta özlemen doğal rabbim ayırmasın anne ve evlatları inş etkilenmezler yokluğundan canım
canım benim dediğin gibi yavrun sağlıklı gelişip büyüsün cinsiyet önemli değil nasılsa öğreneceksin rabbim sağlıklı gelişip büyümesini sağlıkla 40 haftayı doldurup kucağına almanı nasip eylesin evladını canım hamilelikte su çok önemli ben günde nerdeyse 4lt su içerdim su içmekten yemeğe vaktim olmazdı zaten açıkmazdımda su içmek daha cazip gelirdi bana ne kadar çok su içersen bebeğin için o kadar iyi amniyosuyun artıyo su içince ben 40 haftayı doldurduğum halde suyumda hiç eksilme olmamıştı
pastacı canım demek hamileliğin en güzel ama bir o kadar da zor tarafı olan mide bulantıların başladı rabbim kolaylık versin benim mide bulantılarım 8 ayıma kadar sürmüştü kiminde 3. ayda bitiyo kiminde dahada erken bende her yediğimi çıkartmıştım ama doktora midem az bulanıyo hep derdim 4 ay yatığımdan yattığım yerde dayandım suyu zorla içiyordum yemek desen annemin zoruyla yiyordum kalktığımda çıkarıyordum sen su tüket ve tuzlu ye peyaz peynir çubuk kraker mideni rahatlatacak şeyleri ye bulursun patates haşlamasıda iyi geliyo bulantıya canım sen ye vucudun düşmesin bebek senin depolardan besleniyo yedim çıkarıyom diye düşünme yediğinden vucuduna vitamin dağılıyo sonuçta rabbim sağlıklı hamilelik geçirip yavrunu kucağına almanı nasip eylesin canım doktora gittinmi bebiş tekmi yoksa kardeşide gözüktümü kalp atışlarını duydummu bize yaz yazamasamda taki,p etmeye çalışıyom rabbim benim ve benim gibi evladını kucağın alanların yaşadığı duyguları aylar sonra nasipse sizede yaşlatacak ve bu yaşadıklarımızı unutuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?