• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

merhaba kızlar ben yine düşük yapıcam sanırım cuma günü değerim 1000 di adet günümdü size kalp atışlarını duyduğumda verecektim müjdeyi ama bugün kahverengi bir leke geldi hastaneye gittik değerim yine 1000 çıktı sanırım hiç artmadı Rabbim inşallah bunu son eyler en kısa zamanda bizimde kucaklarımızı doldurur.dualarınızı bekliyorum inşallah bu süreci hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan atlatırım görüşmek üzere hepinizi öpüyorum..

canım ne diyeceğimi bilemedim.
sevinemeden tedirgin edici durum olmuş.
bu hamilelil kendiliğinden geldi sanırım inş. sağlıkla devm eder etmezse de inş. en kısa zamanda güzel bir müjde verirsin

Canim benim gözlerim doldu cok mutlu oldum rabbim yavruna ve sana huzur sağlık dolu gunler versin öp icine ceke ceke benim icin rabbim anneli babalı hayırlı uzun ömür versin..

Canım çok sağolasın. Rabbim bize nasip etti o kadar zordan sonra inşallah sizin de olacak inan doğum sırasında hep dua ettim. Zormuş ama kolay diyen kendini kandırır. El kadar bir sıpa kendine esir ediyor :))) Gözyaşı olmadan bir bebek nasıl bu kadar bağırıp ağlar anlayamıyorum :))) Kucağıma alınca hemen susması, kulağına seslenince sakinleşmesi şaka gibi geliyor. Sanki bir kamera şakası. Başka bebeklerin altı açıldığında ya da kusunca midem bulanan ben çocuğun beziyle haşır neşir, günde kaç kere altını değiştirip poposunu koklayıp pismi diye kontrol ediyorum. Diyorum ya kendime ben bile inanamıyorum. Tabi bu arada o ağlarken bana da ağlama geliyor yorgunluktan :26::26: Dua ediyorum herkese siz de bana dua edin inşallah bu süreci kolay atlatayım. Fırsat buldukça yazarım inşallah.

Canım çok sağolasın. Rabbim bize nasip etti o kadar zordan sonra inşallah sizin de olacak inan doğum sırasında hep dua ettim. Zormuş ama kolay diyen kendini kandırır. El kadar bir sıpa kendine esir ediyor :))) Gözyaşı olmadan bir bebek nasıl bu kadar bağırıp ağlar anlayamıyorum :))) Kucağıma alınca hemen susması, kulağına seslenince sakinleşmesi şaka gibi geliyor. Sanki bir kamera şakası. Başka bebeklerin altı açıldığında ya da kusunca midem bulanan ben çocuğun beziyle haşır neşir, günde kaç kere altını değiştirip poposunu koklayıp pismi diye kontrol ediyorum. Diyorum ya kendime ben bile inanamıyorum. Tabi bu arada o ağlarken bana da ağlama geliyor yorgunluktan :26::26: Dua ediyorum herkese siz de bana dua edin inşallah bu süreci kolay atlatayım. Fırsat buldukça yazarım inşallah.

Şafak gozunaydin cnm.Allah anali babali büyütsun.cok dsukur saglikla kucagina aldin gerisi de gelir Allahin izniyle..minnosu kokla, op bnm icin..

slm kizlarrr :3::3:
safak gözün aydin olsun canimm :16: :emir_bebek:ALLAH anali, babalii etsinnn :nazar::nazar::16::16: saglikla huzurla büyütürsünn INSALALLLAAHHH :16::16:
bebegimizolsun, seninde gözün aydin olsun kusumm :16::16: cok ama cokk sevindimm tatlimm :16::16: RABBIM bizlerede yasatsinn :16::16:kucagina almakda nasip olsunn :emir_bebek: :emir_bebek: INSALLAH ee nasil gidiyo hamilelik neler hissediyorsunn :26:

diger kizlar ve postaci sizler nasilsinn INSALLAH herkesler iyidirr :16::16: senin hamilelik nasil gidiyoo :26: INSALLAH herkes icin hayiirli bir yil olurrr :16::16:

slm kizlarrr :3::3:
safak gözün aydin olsun canimm :16: :emir_bebek:ALLAH anali, babalii etsinnn :nazar::nazar::16::16: saglikla huzurla büyütürsünn INSALALLLAAHHH :16::16:
bebegimizolsun, seninde gözün aydin olsun kusumm :16::16: cok ama cokk sevindimm tatlimm :16::16: RABBIM bizlerede yasatsinn :16::16:kucagina almakda nasip olsunn :emir_bebek: :emir_bebek: INSALLAH ee nasil gidiyo hamilelik neler hissediyorsunn :26:

diger kizlar ve postaci sizler nasilsinn INSALLAH herkesler iyidirr :16::16: senin hamilelik nasil gidiyoo :26: INSALLAH herkes icin hayiirli bir yil olurrr :16::16:

Selam cnm sukur iyi gidiyor ..sen nasilsin neler yapiyorsun..

Kızlar 12 gün oldu bizim paşayla buluşalı. Çok yorgun, bitkin ve karmaşık duygular içindeyim. 7 senelik evliyim alıştım anlaşılan rahatlığa çok ağır geldi bu yeni süreç. Bi de yoğun bir çalışma temposundan sonra evde kilitlenmiş gibi hissediyorum kendimi. Günler nasıl geçiyor deseniz nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. İlk iki gün sütüm gelmedi bizim ufaklık biraz aç kaldı malesef hafif sarılğı oldu ama atlattık şükür. Uykuları değişik tam dalıyor yine uyanıyor. Yatak odasını terk ettik zaten sıcak oluyor diye oturma odasında yatıyoruz eşimle karşılıklı kanepelerde beşik de ortamızda :)) Öyle uzaktan uzaktan bakıyoruz :9::9: Banyo yapmaya bile fırsat bırakmıyor bazen. Koktum resmen. Geceleri birkaç defa çamaşır değiştiriyorum annem lohusa teri diyor. Arada işte arayan soran gelen falan. Geçiyor bakalım günler nasıl olur becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Bu kadar aşılama denemesi, başarısız bir tüp bebek denemesi, arkasından zor bir doğum derken işte geldik bu aşamaya. Yukardaki anlattıklarımı nankörlük olarak algılamayın alışma süreci biraz zorlu olacak herkes için farklı gelişiyor tabi şu lohusalığı atlatıp bir dışarlara çıkmaya başlayınca inşallah bi rahatlıycaz oğlumla. Böyle işte kızlar. Dua edin inşallah. Bu arada doğum yaparken aklıma gelen herkese dua ettim. İnşallah bekleyen herkes tez zamanda yavrusuna kavuşur.

selam canlarım, yoldaşlarım. artık bebeklerim kucağımda :))) 27 şubat sabahı doğdular, biri 3080 gr, biri 2560 gr. ama sonra azaldı ağırlıkları. ufak olan sarılık oldu. safagın yukarda yazdıklarını iki bebekle çarpın aynılarını ben de yazmış olayım. şafakcım tebrik ediyorum canım benim. sanırım lohusa sendromu yaşıyoruz ama geçer ya. geçmio olsa kimse ikinci çocupu yapmazdı die düşünüyorum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. daha müsait bir zamanda yine gelirim. hepinizi öpüyorum.

Hadi gozunaydi ..Saglikla buyutursun ins. Bebisleri :)) ee ne zorluklar cektik biz bebislerin zorlugu viz gelir :):nazar::nazar:

selam canlarım, yoldaşlarım. artık bebeklerim kucağımda :))) 27 şubat sabahı doğdular, biri 3080 gr, biri 2560 gr. ama sonra azaldı ağırlıkları. ufak olan sarılık oldu. safagın yukarda yazdıklarını iki bebekle çarpın aynılarını ben de yazmış olayım. şafakcım tebrik ediyorum canım benim. sanırım lohusa sendromu yaşıyoruz ama geçer ya. geçmio olsa kimse ikinci çocupu yapmazdı die düşünüyorum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. daha müsait bir zamanda yine gelirim. hepinizi öpüyorum.

sevgili Mirage tebrik ederim bebeklerini kucagina sag salim almissin.... coook sevindim... hem seni hem de bebeklerini eline almis olanlari tebrik ediyorum, tum bebeklerimize saglikli, upuzuuun, harika bir omur diliyorum... hepsinin sansi bol olsun....
darisi benim gibi gun sayanlarin basina.
tedavi surecindeki tum arkadaslar insalllah tez zamanda guzel haberlerini alirlar ve alacaklarina inaniyorum,,, az daha sabiiir ☺️

Canikom gözünaydın kavuştun demek prenslerineee maşallh kiloları da iyi, valla bravo iyi taşımışsın tebrik ediyorum anneliğini canım.Babaları ne kadar mutludur iki paşayla şimdi.Bol bol öp yavrucaklarını bizim yerimize de en kısa zamnda resim istiyoruzzz

Bebegimizolsun canım tebrik ederim hamileymissin
Rabbim tamamına erdirsin bu güzel duyguları herkese yaşatsın

mirage canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip eylesin rabbim evlatlarını sana bağışlasın

şafak canım ben çok korkmuştum lohusalık depresyonuna girerim diye ama çok şükür ben o süreci sorunsuz atlattım sanki yavrum hep varmış gibiydı hıç sorun yaşamadım sende alışacaksın öyle olacakki uyurken özleyeceksin rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bu topikteki kader arkadaşlarımada tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin

Canım Allah analı babalı büyütsün inş.
hayırlı evlat olsunlar güzel bir ömür sürsün yakışıklılar ;)
sana da kolaylıklar diliyorum Allah yardımcın olsun :)

mirage, gözün aydin olsunn canimm::nazar::nazar: 16: INSALLAHH anali babali saglikli huzurlu büyürrrr :16::16:
MASALLAHH SUBHANALALLAAH :nazar::nazar: kilolarida gayet iyimis. demekki bütün kilolari bebeklerin almis. daha iyiiya sen fazla almamissindir. darisi arkadaslarimin ve benim üzerime INSALLAAHHH :49::49:
kuvaezde kaldilarmi bi ara uzunca yazarsinn firsat buldugunda.

Son düzenleme:
ALLAH dahada iyi etsinn canimm :16: bende degisen bir sey yok. bebek özlemimi hasretimi saymazsam iyim hamd olsun.
doktora gittinmi ikiz gebelikmi .

Ins tez zamanda biter hasretin ve kavusursun bebeğine..cnm baska bir topik var istersen gel cok guzel orasıda ..en baslarda hemen..2014 tup bebekle anne olmak isteyenler sanırım böyleydi ismi..topik sahibi egunal :)

Back