merhaba kızlar... ben geldim ne güzel haberler var boyacım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende ankarada anatolia da hakan yaralı ya gittim pek içimede sinmedi zaten sonuçtan sonra adet oldum bu adetle başlayalım dedi bilmiyorum karar da vermedim ama istanbulda bahçecide ya da acıbadem de yaptıranlar var mı sanırım hazirana kadar normal bebişimiz gelmezse tekrar denemek istiyorum hele de bu trabzonda ki merkezi kafamdan sildim bile sonuçtan sonra hiç aramadılar bile...
sizler napıyorsunuz Rabbim benim gibi bekleyenlere tez zamanda nasip etsin..Doğumu yaklaşanlarada ZAmanında sağlıkla sıhhatle kavuşmalarını nasip etsin öpüyorum sizi..
çook özlemişim hepinizi :))
bide tatilde biraz ailelere
tüp bebek yaptırabilir diye laf attık ortaya çünkü iki tarafta bu denemeleri bilmiyordu kaynanam hem karşı çıktı
bende biraz sert konuştum kırmadan dedim ki ben iki defadır bebeğimi kaybediyorum bir daha olmasını istemem falan baktım sustu benim canım annem hayırlısı olsun dedi yani kaynanama çok şaşırdım kızım kızım derken tam kaynana moduna geçti canım kocamda bişey diyemedi çünkü ondaki problemi kimse bilmiyor.Sonra dedimki iyikide kimse bilmeden bu süreci geçirmişiz Çok şükür