merhaba kızlar ben yine düşük yapıcam sanırım cuma günü değerim 1000 di adet günümdü size kalp atışlarını duyduğumda verecektim müjdeyi ama bugün kahverengi bir leke geldi hastaneye gittik değerim yine 1000 çıktı sanırım hiç artmadı Rabbim inşallah bunu son eyler en kısa zamanda bizimde kucaklarımızı doldurur.dualarınızı bekliyorum inşallah bu süreci hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan atlatırım görüşmek üzere hepinizi öpüyorum..
Canim benim gözlerim doldu cok mutlu oldum rabbim yavruna ve sana huzur sağlık dolu gunler versin öp icine ceke ceke benim icin rabbim anneli babalı hayırlı uzun ömür versin..
Canım çok sağolasın. Rabbim bize nasip etti o kadar zordan sonra inşallah sizin de olacak inan doğum sırasında hep dua ettim. Zormuş ama kolay diyen kendini kandırır. El kadar bir sıpa kendine esir ediyor :))) Gözyaşı olmadan bir bebek nasıl bu kadar bağırıp ağlar anlayamıyorum :))) Kucağıma alınca hemen susması, kulağına seslenince sakinleşmesi şaka gibi geliyor. Sanki bir kamera şakası. Başka bebeklerin altı açıldığında ya da kusunca midem bulanan ben çocuğun beziyle haşır neşir, günde kaç kere altını değiştirip poposunu koklayıp pismi diye kontrol ediyorum. Diyorum ya kendime ben bile inanamıyorum. Tabi bu arada o ağlarken bana da ağlama geliyor yorgunluktan :26::26: Dua ediyorum herkese siz de bana dua edin inşallah bu süreci kolay atlatayım. Fırsat buldukça yazarım inşallah.
slm kizlarrr
safak gözün aydin olsun canimmALLAH anali, babalii etsinnn saglikla huzurla büyütürsünn INSALALLLAAHHH
bebegimizolsun, seninde gözün aydin olsun kusummcok ama cokk sevindimm tatlimm RABBIM bizlerede yasatsinn kucagina almakda nasip olsunn INSALLAH ee nasil gidiyo hamilelik neler hissediyorsunn :26:
diger kizlar ve postaci sizler nasilsinn INSALLAH herkesler iyidirrsenin hamilelik nasil gidiyoo :26: INSALLAH herkes icin hayiirli bir yil olurrr
Kızlar 12 gün oldu bizim paşayla buluşalı. Çok yorgun, bitkin ve karmaşık duygular içindeyim. 7 senelik evliyim alıştım anlaşılan rahatlığa çok ağır geldi bu yeni süreç. Bi de yoğun bir çalışma temposundan sonra evde kilitlenmiş gibi hissediyorum kendimi. Günler nasıl geçiyor deseniz nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. İlk iki gün sütüm gelmedi bizim ufaklık biraz aç kaldı malesef hafif sarılğı oldu ama atlattık şükür. Uykuları değişik tam dalıyor yine uyanıyor. Yatak odasını terk ettik zaten sıcak oluyor diye oturma odasında yatıyoruz eşimle karşılıklı kanepelerde beşik de ortamızda :)) Öyle uzaktan uzaktan bakıyoruzBanyo yapmaya bile fırsat bırakmıyor bazen. Koktum resmen. Geceleri birkaç defa çamaşır değiştiriyorum annem lohusa teri diyor. Arada işte arayan soran gelen falan. Geçiyor bakalım günler nasıl olur becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Bu kadar aşılama denemesi, başarısız bir tüp bebek denemesi, arkasından zor bir doğum derken işte geldik bu aşamaya. Yukardaki anlattıklarımı nankörlük olarak algılamayın alışma süreci biraz zorlu olacak herkes için farklı gelişiyor tabi şu lohusalığı atlatıp bir dışarlara çıkmaya başlayınca inşallah bi rahatlıycaz oğlumla. Böyle işte kızlar. Dua edin inşallah. Bu arada doğum yaparken aklıma gelen herkese dua ettim. İnşallah bekleyen herkes tez zamanda yavrusuna kavuşur.
selam canlarım, yoldaşlarım. artık bebeklerim kucağımda :))) 27 şubat sabahı doğdular, biri 3080 gr, biri 2560 gr. ama sonra azaldı ağırlıkları. ufak olan sarılık oldu. safagın yukarda yazdıklarını iki bebekle çarpın aynılarını ben de yazmış olayım. şafakcım tebrik ediyorum canım benim. sanırım lohusa sendromu yaşıyoruz ama geçer ya. geçmio olsa kimse ikinci çocupu yapmazdı die düşünüyorum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. daha müsait bir zamanda yine gelirim. hepinizi öpüyorum.
selam canlarım, yoldaşlarım. artık bebeklerim kucağımda :))) 27 şubat sabahı doğdular, biri 3080 gr, biri 2560 gr. ama sonra azaldı ağırlıkları. ufak olan sarılık oldu. safagın yukarda yazdıklarını iki bebekle çarpın aynılarını ben de yazmış olayım. şafakcım tebrik ediyorum canım benim. sanırım lohusa sendromu yaşıyoruz ama geçer ya. geçmio olsa kimse ikinci çocupu yapmazdı die düşünüyorum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. daha müsait bir zamanda yine gelirim. hepinizi öpüyorum.
Canım çok sağolasın. Rabbim bize nasip etti o kadar zordan sonra inşallah sizin de olacak inan doğum sırasında hep dua ettim. Zormuş ama kolay diyen kendini kandırır. El kadar bir sıpa kendine esir ediyor :))) Gözyaşı olmadan bir bebek nasıl bu kadar bağırıp ağlar anlayamıyorum :))) Kucağıma alınca hemen susması, kulağına seslenince sakinleşmesi şaka gibi geliyor. Sanki bir kamera şakası. Başka bebeklerin altı açıldığında ya da kusunca midem bulanan ben çocuğun beziyle haşır neşir, günde kaç kere altını değiştirip poposunu koklayıp pismi diye kontrol ediyorum. Diyorum ya kendime ben bile inanamıyorum. Tabi bu arada o ağlarken bana da ağlama geliyor yorgunluktan :26::26: Dua ediyorum herkese siz de bana dua edin inşallah bu süreci kolay atlatayım. Fırsat buldukça yazarım inşallah.
Selam cnm sukur iyi gidiyor ..sen nasilsin neler yapiyorsun..
ALLAH dahada iyi etsinn canimmbende degisen bir sey yok. bebek özlemimi hasretimi saymazsam iyim hamd olsun.
doktora gittinmi ikiz gebelikmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?