Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamileliğinin sonlarında o kasık ağrılarını özlüyor oluyosun boyacım :) çok fena valla. ama diorum ya şikayet etmiyoruz. Allah'a şükür...
18.haftadaydı sanırım. yani hissettiğim şeyin bebek hareketi olduğundan emin olana kadar 20.haftayı bulmuştum ama.
Yok cnm yaaa asla sikayet deil korkudan 3.5 atiom adet olcam de ondan sordum du ne zaman geçer yokksa dunden raziyim :))
Beni merak ettigin için teşekkür ederim canım maalesef böbreklerdeki genişleme devam ediyor böyle giderse mecburen stent takılacak
ikinci kontrol ne zaman canım?
Cnm pazartesi ins.kalp atislarini duyarim..sen ne alemdesin masallah 15.haftayagelmissin :))
Cnm pazartesi ins.kalp atislarini duyarim..sen ne alemdesin masallah 15.haftayagelmissin :))
inş. hem kalp atışlarını hem de diğer bebişte ortaya çıkar :13:
zaten seni çok erken çağırmışlar ilk randevuya dr da heyecanlandı heralde değerini duyunca
evet canım 15. hafta bitti bugün benimde salı günü kontrolüm var inş. iyi haberlerle döneriz minnaklarımızı görürüz.
bu arada ferihanın sesi çıkmıyor yoksa o da senin gibi bize mutlu bir haberle mi dönecek
inş. öyle olur
Beni merak ettigin için teşekkür ederim canım maalesef böbreklerdeki genişleme devam ediyor böyle giderse mecburen stent takılacak
Teşekkür ederim canım Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin ins bizimde hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin benim 3. Dondurulmuş tedavisinde pozitifi gördüm suanda 17 haftalik olduk elh
havincim bi önceki kontrolde belli oldu cinsiyeti bebişimizinzyxell canım hayırlısıyla doktoruna sor cinsiyeti söyler ben 16. haftamda öğrenmiştim sende bir sor bakalım oğlumuzmu geliyo kızımızmı kontrolden sonra yazmayı unutma
yasev canım haziranda yeniden tedaviye başlama kararına çok sevindim inş hayırlısıyla bu sefer kavuşursun yavruna
afras canım bayadır gözükmüyon inş herşey yolundadır bebişin cinsiyetini öğrendinmi canım yurt dışında sistem bıraz değişik ama belki öğrenmişsindir merak ettim bu aradanasıl gidiyo hamilelik
safak yazmamış acaba doğum yaptımı merak ettim inş kavuşmuştur oğluşuna
inş. hem kalp atışlarını hem de diğer bebişte ortaya çıkar :13:
zaten seni çok erken çağırmışlar ilk randevuya dr da heyecanlandı heralde değerini duyunca
evet canım 15. hafta bitti bugün benimde salı günü kontrolüm var inş. iyi haberlerle döneriz minnaklarımızı görürüz.
bu arada ferihanın sesi çıkmıyor yoksa o da senin gibi bize mutlu bir haberle mi dönecek
inş. öyle olur
boyacım canım inş pazartesi kalp atışlarını duyarsın rabbim tamamına hayırlısıyla erdirip kucağına almanı nasip eylesin inş yavrularını hep güzel haberlerini okuyalım canım
zyxell canım hayırlısıyla doktoruna sor cinsiyeti söyler ben 16. haftamda öğrenmiştim sende bir sor bakalım oğlumuzmu geliyo kızımızmı kontrolden sonra yazmayı unutma
merhaba kızlar... ben geldim ne güzel haberler var boyacım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende ankarada anatolia da hakan yaralı ya gittim pek içimede sinmedi zaten sonuçtan sonra adet oldum bu adetle başlayalım dedi bilmiyorum karar da vermedim ama istanbulda bahçecide ya da acıbadem de yaptıranlar var mı sanırım hazirana kadar normal bebişimiz gelmezse tekrar denemek istiyorum hele de bu trabzonda ki merkezi kafamdan sildim bile sonuçtan sonra hiç aramadılar bile...
sizler napıyorsunuz Rabbim benim gibi bekleyenlere tez zamanda nasip etsin..Doğumu yaklaşanlarada ZAmanında sağlıkla sıhhatle kavuşmalarını nasip etsin öpüyorum sizi..
çook özlemişim hepinizi :))
bide tatilde biraz ailelere tüp bebek yaptırabilir diye laf attık ortaya çünkü iki tarafta bu denemeleri bilmiyordu kaynanam hem karşı çıktı
bende biraz sert konuştum kırmadan dedim ki ben iki defadır bebeğimi kaybediyorum bir daha olmasını istemem falan baktım sustu benim canım annem hayırlısı olsun dedi yani kaynanama çok şaşırdım kızım kızım derken tam kaynana moduna geçti canım kocamda bişey diyemedi çünkü ondaki problemi kimse bilmiyor.Sonra dedimki iyikide kimse bilmeden bu süreci geçirmişiz Çok şükür